Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 06, 14:47)
remini: aciu uz pastangas  su tuo pervedimu  4u.gif

nėr už ką 4u.gif galėsiu eit buhaltere dirbt lotuliukas.gif
tik norisi kuo greičiau sutvarkyt šį reikalą, kad galėčiau ramiai atostogaut ax.gif

MAN GI JAU ATOSTOGOS!!!! yahoo.gif vacation1.gif
ir stogas užtat važiuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 06, 16:02)
galėsiu eit buhaltere dirbt  lotuliukas.gif
MAN GI JAU ATOSTOGOS!!!! yahoo.gif  vacation1.gif
ir stogas užtat važiuoja  lotuliukas.gif

Jei reiks pagalbos buhalteriniais klausimais - kreipkis, padėsiu, nes pati kiekvieną dieną dirbu tokį darbą biggrin.gif
Aš irgi jau norėčiau atostogų rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek pradžioje supratau, kad susipažinimui - apie save darbom sb g.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 06, 14:24)
Kiek pradžioje supratau, kad susipažinimui - apie save darbom sb  g.gif

Nu, aš nesu tikra ar jau tokia asmenybė esu mastau.gif ir turbūt bandysiu tą abejonę išreikšti lotuliukas.gif O susipažinimui juk nebūtinai turi apie save, labai daug pasako ir darbo pateikimas, sudėliojimas ir t.t. ir pan wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 06, 15:25)
Nu, aš nesu tikra ar jau tokia asmenybė esu mastau.gif

Kiekvienas žmogus - asmenybė mirksiukas.gif
Atsakyti
o ka man daryti, jai mano asmenybe susidvejinus blink.gif ,

o as pagaliau nuo savo langu elnius kaledinius nuvaliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif , dar kiek ir buciau kitu kaledu sulaukus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 06 birželio 2008 - 14:34
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 06, 14:29)
Kiekvienas žmogus - asmenybė  mirksiukas.gif

Nu čia man kol kas labai nerimtai viskas kol kas krypsta hihihi.gif tai gal pamatysit kokį humoristinį scrap'ą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas scrap mafijozem:)..
...baigiu ir as uzsikresti sia manija...tad labai noriu prisijungti prie jusu..dar nespejau visu 6 temeliu perskaityti..nes tai daug reikalauja laiko..bet stengiuosi..
..jau uzsisakiau priemoniu is www.joan.com..tai laukiu...tikiuosi uz savaiteles sulauksiu, tada startuosiu:)...o pa kol kas viska kuriu mintyse..dar aplakstysiu keleta parduotuveliu Lt, kurias aptarete savo temeleje..
....noriu paklausti ar Lt nedaro nuotraukyciu mazu, nestandartiniu, taip kaip www.scrappictures.com?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 06, 15:50)
Labukas scrap mafijozem:)..
...baigiu ir as uzsikresti sia manija...tad labai noriu prisijungti prie jusu..

Maloniai prašom jungtis į sergančiųjų būrį group.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 06, 11:58)

o man iskilo problema, su konkursu  verysad.gif , perverciau visas turimas nuotraukas namie, tai jose manes beveik nera  blink.gif , o jau paskutiniai 8 metai tai tik vaikai arba geriausiu atveju vaikai ir manes truputis  doh.gif negaliu gi vel ta pacia nuotrauka naudoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , kiek gi galima  blink.gif

Manes fotografijose nera... Konkursui nesipaveiksluosiu ax.gif Bet manau kazka pavyks sumeistruoti. Bet tai nebus apie mane blush2.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 06 06, 13:46)
kadangi nesulaukiau tosk atsakymo i savo pasiulyma tai jau pervedziau remini pinigelius su kaupeliu prizams, kadangi nesusitarem sumos tai pervedziau "is akies", kad suma apvali butu  biggrin.gif

Miglota man truputy su pinigais problemeles... Gavau atostoginius ir truputy algos... apie500NOK blink.gif blink.gif blink.gif Kontoroj chebryte matyt ir su kralikais bendrauja... As siemet jau turejau 2sav atostogu, o jie dar paskaiciavo, kad imsiu 4 doh.gif Nors tokiu minciu net neturejau.... Na vienzodziu - as siandien susibiesinus ir ta nesamone pavyks issiaiskinti tik pirmadieny. Nors mano sugyventinis, sake imt visas tas duodamas savaites ir kaifuot. Bet... Ka as veiksiu visa menesy su 500NOK blink.gif
Atsakyti
Kartojuosi del stampuku.Yra tokie (bent jau buvo ana savaitgali)
user posted image

Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 06 06, 14:22)

O cia palyginimui sitoj nuorodej kokio dydzio ir kokius as pirkau
user posted image
Papildyta:
Rytoj ryte uzsukciau ju nupirkti jei kam reiketu ir jei butu.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 06, 17:22)
Kartojuosi del stampuku.
Rytoj ryte uzsukciau ju nupirkti jei kam reiketu ir jei butu.

jei po trajaką, tai paimk man prašau dar drugelį 4u.gif
Atsakyti