Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(remini @ 2008 06 06, 11:21)
oho, kiek pinigų mega_shok.gif swoon.gif  kad tik dabar kas kokiam patvory nenukakošintų  doh.gif  bijau.gif 
merginos, kurios dar nepervedinėjote, prie pavedimo parašykite niką  4u.gif o tai dabar suku galvą kur kas g.gif  4u.gif

tiesa, kai kurios merginos (kaip supratau  g.gif ) ėmė sumą parašytą prie prekių sąrašo  ax.gif o reikia imti juk su visom išlaidom, iš paskutinio lapo  doh.gif

pasitaisysiu šį vakarą doh.gif blush2.gif Visada dokumentus žiūriu kaip view as HTML, tai nedažiūrėjau iki galo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 06, 12:31)
pasitaisysiu šį vakarą  doh.gif  blush2.gif Visada dokumentus žiūriu kaip view as HTML, tai nedažiūrėjau iki galo  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

tavo tai tvarkoj gaunasi, na nebent prizams dadėsi pinigėlių 4u.gif o kitos tai išvis į minusą mane varo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 06, 12:21)
oho, kiek pinigų mega_shok.gif swoon.gif  kad tik dabar kas kokiam patvory nenukakošintų  doh.gif  bijau.gif 
merginos, kurios dar nepervedinėjote, prie pavedimo parašykite niką  4u.gif o tai dabar suku galvą kur kas g.gif  4u.gif

tiesa, kai kurios merginos (kaip supratau  g.gif ) ėmė sumą parašytą prie prekių sąrašo  ax.gif o reikia imti juk su visom išlaidom, iš paskutinio lapo  doh.gif

Remini, man atrodo, kad teisingai pervedžiau. Prie paskutiniame lape esančios sumos pridėjau tavo nurodytus mokesčius ir + dar prizams 50 Lt.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 06, 12:34)
Remini, man atrodo, kad teisingai pervedžiau. Prie paskutiniame lape esančios sumos pridėjau tavo nurodytus mokesčius ir + dar prizams 50 Lt.

tavo teisingai pervesta ax.gif aš juk nepasakiau, kad viso blogai pervedė, sakiau keletas merginų mirksiukas.gif
Atsakyti
o toks klausimas, nes matyt nelabai atidžiai temą skaitau unsure.gif jei visgi sugalvočiau dalyvaut konkurse (nes dar nesu tikra), ar man dabar kam nors reikia pervest pinigus už prizus?
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 06, 12:21)

doh.gif čia per skubėjimą aš suklydau...atrodo, kad klaidą jau ištaisiau ir padariau dar vieną pavedimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 06 06, 11:43)
o toks klausimas, nes matyt nelabai atidžiai temą skaitau  unsure.gif jei visgi sugalvočiau dalyvaut konkurse (nes dar nesu tikra), ar man dabar kam nors reikia pervest pinigus už prizus?

Manau, kad ne mirksiukas.gif Nebent pati norėtum. Nes man tai dzin, ar kiti perveda, ar neperveda. Tik tiek, kad aš su konkursui skirtais pinigais padengiau žioplą pražiūrėjimą doh.gif Berods, kad padengiau, nesu tikra, reikės dar pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 06 06, 12:43)
o toks klausimas, nes matyt nelabai atidžiai temą skaitau  unsure.gif jei visgi sugalvočiau dalyvaut konkurse (nes dar nesu tikra), ar man dabar kam nors reikia pervest pinigus už prizus?

pinigėlius pervedame laisva valia 4u.gif nėra jokios prievartos ax.gif tik tiek, kad juos siūsime į USA, o pavedimas brangiai kainuoja. pasitaikiuss progai ir norime vienu kartu tą padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 06, 11:21)

mane irgi ta suma sumakalavo rie prekių, vos tokios nepavedžiau, bet smalsu pasidarė,kas toliau smile.gif

bet iš to skubėjimo,nepridėjau prizams,ką dabar daryti, vėl pervesti ????????????????? unsure.gif

galiu atsiųsti tau savo vardą ir pavardę,nes niko neparašiau irgi ......
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 06, 12:48)
bet iš to skubėjimo,nepridėjau prizams,ką dabar daryti, vėl pervesti ????????????????? unsure.gif 
galiu atsiųsti tau savo vardą ir pavardę,nes niko neparašiau irgi ......

jeigu tu Lina J. (bandau spėt ax.gif ), tai nereikia tada mirksiukas.gif
o tavo gaunasi tvarkoj, na nebent irgi prizams dadėsi 4u.gif

nežinau, mes gal šitus dalykus aiškinamės per až? o tai visą temą užteršim 4u.gif
Atsakyti
ok smile.gif
Atsakyti
Remini,pervedziau ryte piniga,ale dovanom nepridejau,ba nebuvo saskaitoj blush2.gif
Atsakyti