Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

Scrapuke, erzini visas lotuliukas.gif Sakai, kad kiekviena pastrigus ties savo braizu bigsmile.gif Ydomu....
Atsakyti
eit miegot ar laukt, stai kur klausimas lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif šaunuolės 4u.gif O aš nesusidorojau su šia užduotim. Visgi ji man pasirodė per sudėtinga. Bet jei vis tik pabaigsiu darbuką Nusivylimo tema, pažadu, būtinai pateiksiu jums nekonkursiniam teismui.

Scrap8, dėkui už lietuvišką fotografų blog'ą. bigsmile.gif
Linutuk, dėkui už namučius - tau puikiai sekasi juos atidarinėti. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, Linutuk, dar nėra, ane? verysad.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 01, 07:32)
Labas rytas, Linutuk, dar nėra, ane?  verysad.gif  wink.gif
labas rytas mirksiukas.gif
nera unsure.gif , o as tikriausiai i kaima isleksiu ir starta praziopsosiu ax.gif bet balsavimo taisykles jau sudetos bigsmile.gif
Atsakyti
O ilgam tu į kaimą? Aš irgi, jeigu tuoj nesulauksiu, tuomet pražiopsosiu, nes turiu svečių iš užsienio - dabar jie miega, bet kai atsikels, aš jau prie kompo nepasėdėsiu. hihihi.gif
Papildyta:
JAU YRA, JAU YRA, WOW clap.gif assa.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 01, 07:56)
O ilgam tu į kaimą? Aš irgi, jeigu tuoj nesulauksiu, tuomet pražiopsosiu, nes turiu svečių iš užsienio - dabar jie miega, bet kai atsikels, aš jau prie kompo nepasėdėsiu.  hihihi.gif
Papildyta:
JAU YRA, JAU YRA, WOW  clap.gif  assa.gif  lithuania.gif

tik 1 dienai, bet kita savaite jai orai bus ok, tai ilgesniam laikui vaziuosim ax.gif maciau, bet dar ne visi bigsmile.gif laukiu nekantriai bigsmile.gif
Papildyta:
ilgiau laukti negaliu verysad.gif reikia pakuotis, teks gryzus prisesti ir prabalsuoti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif . Bloge darašiau, ikėliau jūsų darbelius, bet manau kad visos puls prie puslapiu ir neskaitys, tai norejau keliom mintim apie balsavima cia pasidalinti:
–Kokiais vadovaujančiais parametrais reikia balsuoti? Patariu kad pirmiausia bandykite spėti ir suprasti SB puslapy/darbely vien tik iš panaudotų detalių, spavų, ir nuotraukų prieš skaitant autorės aprašymą. Kiekviena parinkta detalė turėtų atitikti “nusivylimo” temai. Įsivaizduokite kad darbelis visiškai neturi jokio aprašymo, arba kad parašyti svetima kalba-kiek jūs galite atspėti vien tik iš to ką matote prieš akis? Ar autorė simboliškai daug ką panaudojo? Ar tai tik papuošimai be jokio gilesnio ryšio su tema? Dažnai man teko matyti SB darbelių žurnaluose kurie techniškai labai kruopščiai atlikti, bet tokie be širdies, ar be jokio antro plano-tai tik papuoštos nuotraukos. Mūsų antras planas yra konkurso tema- “Nusivylimai”. Konkurso konkurentė turi buti ta kuri geriausiai sugebėjo įkūnyti šią temą: tinkančiom detalėm, nuotraukom, spalvom, aprašymu, ir pavadinimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 birželio 2008 - 07:47
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 01, 00:07)
nors is foto matysis kas kuri ir as jau is stiliaus atspeciau mirksiukas.gif

Nejaugi mes tokios nuspėjamos ax.gif bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
super konkursas, labai mieli darbai.. is profesionalumo puses as dar nelabai ka galiu spresti, bet kai kuriais buvau suzaveta, saunuoles wub.gif
Atsakyti
Manau labai stiprus konkursas gavosi thumbup.gif Tikrai nebus lengva balsuoti! Ir kaikuriu darbu autoriu, net nenumanau blush2.gif Tad mano akimis, nera jau taip visos nuspejamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 01, 10:36)
Manau labai stiprus konkursas gavosi thumbup.gif Tikrai nebus lengva balsuoti! Ir kaikuriu darbu autoriu, net nenumanau blush2.gif Tad mano akimis, nera jau taip visos nuspejamos biggrin.gif

Jau prabalsavau, nes dabar jau net nezinau kada prisesiu prie kompo.Esu islekusi pas tevus,tai nebus kada rimciau prisesti prie darbeliu nagrinejimo. Gero balsavimo kitoms, bus nelengva
Atsakyti