Scrapuke, erzini visas Sakai, kad kiekviena pastrigus ties savo braizu Ydomu....
eit miegot ar laukt, stai kur klausimas
šaunuolės O aš nesusidorojau su šia užduotim. Visgi ji man pasirodė per sudėtinga. Bet jei vis tik pabaigsiu darbuką Nusivylimo tema, pažadu, būtinai pateiksiu jums nekonkursiniam teismui.
Scrap8, dėkui už lietuvišką fotografų blog'ą.
Linutuk, dėkui už namučius - tau puikiai sekasi juos atidarinėti.
Scrap8, dėkui už lietuvišką fotografų blog'ą.
Linutuk, dėkui už namučius - tau puikiai sekasi juos atidarinėti.
Labas rytas, Linutuk, dar nėra, ane?
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 01, 07:32)
Labas rytas, Linutuk, dar nėra, ane?
labas rytas nera , o as tikriausiai i kaima isleksiu ir starta praziopsosiu bet balsavimo taisykles jau sudetos
O ilgam tu į kaimą? Aš irgi, jeigu tuoj nesulauksiu, tuomet pražiopsosiu, nes turiu svečių iš užsienio - dabar jie miega, bet kai atsikels, aš jau prie kompo nepasėdėsiu.
Papildyta:
JAU YRA, JAU YRA, WOW
Papildyta:
JAU YRA, JAU YRA, WOW
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 01, 07:56)
O ilgam tu į kaimą? Aš irgi, jeigu tuoj nesulauksiu, tuomet pražiopsosiu, nes turiu svečių iš užsienio - dabar jie miega, bet kai atsikels, aš jau prie kompo nepasėdėsiu.
Papildyta:
JAU YRA, JAU YRA, WOW
Papildyta:
JAU YRA, JAU YRA, WOW
tik 1 dienai, bet kita savaite jai orai bus ok, tai ilgesniam laikui vaziuosim maciau, bet dar ne visi laukiu nekantriai
Papildyta:
ilgiau laukti negaliu reikia pakuotis, teks gryzus prisesti ir prabalsuoti
Labas rytas . Bloge darašiau, ikėliau jūsų darbelius, bet manau kad visos puls prie puslapiu ir neskaitys, tai norejau keliom mintim apie balsavima cia pasidalinti:
Kokiais vadovaujančiais parametrais reikia balsuoti? Patariu kad pirmiausia bandykite spėti ir suprasti SB puslapy/darbely vien tik iš panaudotų detalių, spavų, ir nuotraukų prieš skaitant autorės aprašymą. Kiekviena parinkta detalė turėtų atitikti nusivylimo temai. Įsivaizduokite kad darbelis visiškai neturi jokio aprašymo, arba kad parašyti svetima kalba-kiek jūs galite atspėti vien tik iš to ką matote prieš akis? Ar autorė simboliškai daug ką panaudojo? Ar tai tik papuošimai be jokio gilesnio ryšio su tema? Dažnai man teko matyti SB darbelių žurnaluose kurie techniškai labai kruopščiai atlikti, bet tokie be širdies, ar be jokio antro plano-tai tik papuoštos nuotraukos. Mūsų antras planas yra konkurso tema- Nusivylimai. Konkurso konkurentė turi buti ta kuri geriausiai sugebėjo įkūnyti šią temą: tinkančiom detalėm, nuotraukom, spalvom, aprašymu, ir pavadinimu.
Kokiais vadovaujančiais parametrais reikia balsuoti? Patariu kad pirmiausia bandykite spėti ir suprasti SB puslapy/darbely vien tik iš panaudotų detalių, spavų, ir nuotraukų prieš skaitant autorės aprašymą. Kiekviena parinkta detalė turėtų atitikti nusivylimo temai. Įsivaizduokite kad darbelis visiškai neturi jokio aprašymo, arba kad parašyti svetima kalba-kiek jūs galite atspėti vien tik iš to ką matote prieš akis? Ar autorė simboliškai daug ką panaudojo? Ar tai tik papuošimai be jokio gilesnio ryšio su tema? Dažnai man teko matyti SB darbelių žurnaluose kurie techniškai labai kruopščiai atlikti, bet tokie be širdies, ar be jokio antro plano-tai tik papuoštos nuotraukos. Mūsų antras planas yra konkurso tema- Nusivylimai. Konkurso konkurentė turi buti ta kuri geriausiai sugebėjo įkūnyti šią temą: tinkančiom detalėm, nuotraukom, spalvom, aprašymu, ir pavadinimu.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 01, 00:07)
nors is foto matysis kas kuri ir as jau is stiliaus atspeciau
Nejaugi mes tokios nuspėjamos
super konkursas, labai mieli darbai.. is profesionalumo puses as dar nelabai ka galiu spresti, bet kai kuriais buvau suzaveta, saunuoles
Manau labai stiprus konkursas gavosi Tikrai nebus lengva balsuoti! Ir kaikuriu darbu autoriu, net nenumanau Tad mano akimis, nera jau taip visos nuspejamos
QUOTE(Tosk @ 2008 06 01, 10:36)
Manau labai stiprus konkursas gavosi Tikrai nebus lengva balsuoti! Ir kaikuriu darbu autoriu, net nenumanau Tad mano akimis, nera jau taip visos nuspejamos
Jau prabalsavau, nes dabar jau net nezinau kada prisesiu prie kompo.Esu islekusi pas tevus,tai nebus kada rimciau prisesti prie darbeliu nagrinejimo. Gero balsavimo kitoms, bus nelengva