Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 06, 09:26)
nu scrap8 tikiuosi miega mirksiukas.gif , bet as atradau gera buda ir pasinaudoju paieska, o ji veikia  thumbup.gif pvz. ivedu zodi PERSONALITY ir randu ko reikia, pabandyk ir kituose forumuose  mirksiukas.gif

o man iskilo problema, su konkursu  verysad.gif , perverciau visas turimas nuotraukas namie, tai jose manes beveik nera  blink.gif , o jau paskutiniai 8 metai tai tik vaikai arba geriausiu atveju vaikai ir manes truputis  doh.gif negaliu gi vel ta pacia nuotrauka naudoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , kiek gi galima  blink.gif

Labas rytas,
man ta pati problema. Apskritai, visos nuotraukos senos. O kažkaip fotografuotis specialiai tam darbeliui nesinori. Kažkaip nenatūraliai atrodys. Gal dar ka atrasiu.
Atsakyti
O aš jau net sugalvojau, kaip turiu nusifotkinti lotuliukas.gif Variantas kasdien keičiasi. Aišku, kai pardėsiu rinktis priemones, tai dar tūkstantį kartų pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 06, 09:41)
O aš jau net sugalvojau, kaip turiu nusifotkinti  lotuliukas.gif Variantas kasdien keičiasi. Aišku, kai pardėsiu rinktis priemones, tai dar tūkstantį kartų pasikeis.
fiks patarimas mirksiukas.gif , pasiziurek kokiu priemoniu turi, ir tada pagal ju spalvu gama pasirink rubus ir eik fotkintis, maziau problemu bus lotuliukas.gif darant darbeli

nu as irgi dar turiu laiko, gal kur kas pagaus ir mane i kadra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 06 birželio 2008 - 09:06
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 06, 09:28)
o man iskilo problema, su konkursu  verysad.gif , perverciau visas turimas nuotraukas namie, tai jose manes beveik nera  blink.gif , o jau paskutiniai 8 metai tai tik vaikai arba geriausiu atveju vaikai ir manes truputis  doh.gif negaliu gi vel ta pacia nuotrauka naudoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , kiek gi galima  blink.gif

Jau tik nepradekit antra diena nuo temos paskelbimo visos pasuoti. Tema tokia laisva, kad galima nebutinai savo asmenybe atskleisti. Turite seimas, vaikyste, draugus galu gale.Nebutinai tiesiogiai save fotografuoti ir pristatyti.
Skemes, nepanikuokit.
Beje, labas rytas, as siek tiek atsipaipaliojau.
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 06, 10:02)
fiks patarimas  mirksiukas.gif , pasiziurek kokiu priemoniu turi, ir tada pagal ju spalvu gama pasirink rubus ir eik fotkintis, maziau problemu bus  lotuliukas.gif  darant darbeli

Nu net prajuokinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 06, 10:04)
Jau tik nepradekit antra diena nuo temos paskelbimo visos pasuoti. Tema tokia laisva, kad galima nebutinai savo asmenybe atskleisti. Turite seimas, vaikyste, draugus galu gale.Nebutinai tiesiogiai save fotografuoti ir pristatyti.
Skemes, nepanikuokit.
Beje, labas rytas, as siek tiek atsipaipaliojau.

Tikiuosi geriau jautiesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 06, 10:05)
Tikiuosi geriau jautiesi 4u.gif

Aga, SB gelbeja, nes nu kazkaip reikia sukaupti jegas ir nuselinti prie PC paziureti, ka gi jus priraset. Gerai,kad mazylis pas senelius ir i darba galejau siandien neiti,tai jauciuosi daug geriau. ACIU. O ir kraliku jau nebematyti, einu tvarkytis ir pradesiu deliotis naujo konkurso eskiza.
Atsakyti
g.gif kiek išnardžiau kituose sb forumuose, nieko įkvepiančio neradau (nuotrauka + kaspinėliai + juostelės...)
Taip savo asmenybės neatskleidinėsiu schmoll.gif

O savo nuotraukų ir aš neturiu.
Fotografuoju tai aš blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 06, 10:10)
g.gif kiek išnardžiau kituose sb forumuose, nieko įkvepiančio neradau (nuotrauka + kaspinėliai + juostelės...)
Taip savo asmenybės neatskleidinėsiu  schmoll.gif

O savo nuotraukų ir aš neturiu.
Fotografuoju tai aš  blink.gif

Paziurek kokia asmenybe sedi tavo avatare mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, kur dingo kristi13?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 06, 10:12)
Beje, kur dingo kristi13?
tai gal kur islekus g.gif , dar gi tik 3 dienos kaip nera atsiras cool.gif

varau ka nors naudingo seimai nuveikti, geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 06 birželio 2008 - 09:31
kadangi nesulaukiau tosk atsakymo i savo pasiulyma tai jau pervedziau remini pinigelius su kaupeliu prizams, kadangi nesusitarem sumos tai pervedziau "is akies", kad suma apvali butu biggrin.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 06, 08:28)

juk nebutina apie save, gali, kad ir apie busima amerikos prezidenta ax.gif tik, kad man toks lapas mano albume jauciu daugiau maisytu ir zmones nesuprastu prie ko cia biggrin.gif tada jau geros istorijos reikia kodel pasirinkai butent ta zmogu.. mirksiukas.gif

Atsakyti
oho, kiek pinigų mega_shok.gif swoon.gif kad tik dabar kas kokiam patvory nenukakošintų doh.gif bijau.gif
merginos, kurios dar nepervedinėjote, prie pavedimo parašykite niką 4u.gif o tai dabar suku galvą kur kas g.gif 4u.gif

tiesa, kai kurios merginos (kaip supratau g.gif ) ėmė sumą parašytą prie prekių sąrašo ax.gif o reikia imti juk su visom išlaidom, iš paskutinio lapo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 06 birželio 2008 - 11:26
QUOTE(Miglota @ 2008 06 06, 11:16)
juk nebutina apie save, gali, kad ir apie busima amerikos prezidenta  ax.gif  tik, kad man toks lapas mano albume jauciu daugiau maisytu ir zmones nesuprastu prie ko cia  biggrin.gif tada jau geros istorijos reikia kodel pasirinkai butent ta zmogu..  mirksiukas.gif
, tai zinau, kad nebutina, bet kaskaip uzstrigo sis sakinys <<kad kiekviena puikiai sugebės pristatyti save>>, skaitant uzduotie pateikima, tai ir puoliau savo nuotraukos ieskoti ax.gif bet jau atrodo kaska tinkamo radau, bet dar minties tai jokios nera galvoje doh.gif
Atsakyti