Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

Ligoniukai ir kraliku drauguzes, mars miegoti!!! 4u.gif

As nusprendziau, baigti pirma darbely, kury jau sugalvojau pries konkursa. O tada jei spesiu, kazka galvosiu konkursui. Dabar kur scrapinu, nuotraukas mb isrinko jau pries menesy, nereikia rodyt kad jy ignoruoju mirksiukas.gif

Scrapuke, o kodel tu taip manjakiskai taisai nuotraukas? As taip y nuotraukas beziuredama, veik visu didesniu melyniu, ybrezimu atsiradima prisimenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 05, 14:47)
Jo  g.gif prievarta ir nuovargis ne patys geriausi padėjėjai kūryboje.

Man labai padeda MB tėveliai. Kai pradeda važiuot stogas - nakčiai paima vaiką pas save ...
Ši naktis viena iš tokių ... mega_shok.gif

Prieš miegą apie užduotį pamastysiu ramiai. Ale joookių minčių .... g.gif

va ir problema. Mes abu cia seimos neturime, nera tu seneliu kad kas priziuretu. Viena karta ana savaite isejome su MB i restorana be vaiku, tai buvo pirmas kartas iseinant be vaiko/u jau 2,5 metu blink.gif . Neturime pastovios aukles, tik kada drauges labai pasiprasau. MB nuomone kad jeigu as isejau is mokamo darbo, tai mano darbas yra vaikus ir namus priziureti. Nesiseka man, nespeju visko. Pvyz. siandien vyresnis sunelis atidare indu plovykla, o mazasis broliukas tekinas ropoja griebt. Pamaciau peilius ten ir kuo greiciau bandziau uzdaryt. Prispaudziau jo pirstus, tas klykia staugia, griebiau is kameros susaldytu zirneliu kad leda uzdejus netintu pirstai. Maisiukas buvo pusiau atdaras, o tas kad pagriebes sveite po visa saliona zirneliai pasipyle. Siurbiu zirnelius, vyresnis ant laido parkrito ir galva i spintele trenke doh.gif ...Atsisedau ir apsizliumbiau kaip mazas vaikas. Tokia siandien diena, daznai taip buna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 birželio 2008 - 22:44
Radau štai tokį filmuką , gal kam pavers mirksiukas.gif Brayer techniques
Atsakyti
O į CK negali duoti to jau apgalvoto puslapio "Asmenybės" tema?

negaliu kadangi neoriginali ideja. Pamaciau Scrapbook Trends viena is originaliausiu ideju kaip save aprasyti "asmenybes" tema, ir pamacius iskart uzsimaniau kazka panasaus padaryti. Aisku, nuotraukos, popierius, spalvos bus kitokios, bet ta pati mintis....ne mano.
Atsakyti
nu velniava , rasiau rasiau, gavau zinute, apsidziaugiau ir nulekiau pasiziureti tease.gif , visos mano raslevos issitryne lotuliukas.gif , ale ten vistiek oftopikai buvo blush2.gif
labas rytas visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 06, 07:59)
nu velniava , rasiau rasiau, gavau zinute, apsidziaugiau ir nulekiau pasiziureti  tease.gif , visos mano raslevos issitryne  lotuliukas.gif , ale ten vistiek oftopikai buvo  blush2.gif
labas rytas visoms  mirksiukas.gif

čia turbūt apie mane lotuliukas.gif 4u.gif
o aš šiandien sužinojau, kad mane į komandiruotę išsiunčia doh.gif važiuosiu į stovyklą lotuliukas.gif kaip senais gerais laikais lotuliukas.gif ir pusė mano atostogų nuplaukia doh.gif o aš jau prisiplanavau ax.gif na tikiuosi per savaitę spėsiu viską pasidaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 06, 00:35)
Radau štai tokį filmuką , gal kam pavers  mirksiukas.gif  Brayer techniques
nu geras lotuliukas.gif prisiminimai is ankstyvos vaikystes, mano mama mego remonta kas 2 metai daryti, tai prisipirkdavom tu roliku ir varrinedavom dviese per sienas.
QUOTE(remini @ 2008 06 06, 08:04)
čia turbūt apie mane  lotuliukas.gif  4u.gif
aha, apie tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 05, 20:12)
Babyface ir as noriu pagirti tavo darbely 4u.gif  Labai grazus wub.gif Ir istiesu nepalyginamai geriau atrodo nei pirminis variantas ax.gif Tu ir tolesnius darbelius parodyk 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif Šiaip, be jūsų visų pagalbos ir patarimų, darbelis nebūtų toks, koks dabar yra 4u.gif Jūs man labai pagelbėjot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 23:43)
Atsisedau ir apsizliumbiau kaip mazas vaikas. Tokia siandien diena, daznai taip buna verysad.gif

MB tokiu atveju leistu nors 2 kartus į savaitę auklę samdytis ...
Iki vaikiuko 1 metų ir aš taip žliumbiau.
Uošviai bijojo mažo vaiko ir nieks nepadėjo auginti. MB pastoviai užsienyje.
Dabar jau gėlytės thumbup.gif

Kas dėl asmenybės. Scrap8, gal gali keletą nuorodų įmest, nes šia tema neturiu net mažiausio suflerio galvoje g.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Scrapuke dyyydelis aciu, del patarimo su slapia kempine sendinti 4u.gif Pagaliau pavyko normaliau isgauti sendinimo technika (nebera braukimo zymiu). Aisku nesigauna dar tobulai, nes nemoku ir popieriaus taip paplesyti ir aplankstyti krastelius ir neturiu reikiamu spalvu Disstres Ink. Bet vistik tai as labai patenkinta wub.gif Gal sy savaitgaly jau galesiu pasigirti nauju darbeliu bigsmile.gif
Atsakyti

Remini, pinigėlius pervedžiau pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 06, 08:33)
Kas dėl asmenybės. Scrap8, gal gali keletą nuorodų įmest, nes šia tema neturiu net mažiausio suflerio galvoje  g.gif
nu scrap8 tikiuosi miega mirksiukas.gif , bet as atradau gera buda ir pasinaudoju paieska, o ji veikia thumbup.gif pvz. ivedu zodi PERSONALITY ir randu ko reikia, pabandyk ir kituose forumuose mirksiukas.gif

o man iskilo problema, su konkursu verysad.gif , perverciau visas turimas nuotraukas namie, tai jose manes beveik nera blink.gif , o jau paskutiniai 8 metai tai tik vaikai arba geriausiu atveju vaikai ir manes truputis doh.gif negaliu gi vel ta pacia nuotrauka naudoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif , kiek gi galima blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 06 06, 08:33)
Gal sy savaitgaly jau galesiu pasigirti nauju darbeliu bigsmile.gif
oi laukiam laukiam, nes as su savuoju uzstrugau blink.gif vis dar nesugalvojau kaip pavadinima parasyti kad man patiktu ir tiktu doh.gif
Atsakyti