Ligoniukai ir kraliku drauguzes, mars miegoti!!!
As nusprendziau, baigti pirma darbely, kury jau sugalvojau pries konkursa. O tada jei spesiu, kazka galvosiu konkursui. Dabar kur scrapinu, nuotraukas mb isrinko jau pries menesy, nereikia rodyt kad jy ignoruoju
Scrapuke, o kodel tu taip manjakiskai taisai nuotraukas? As taip y nuotraukas beziuredama, veik visu didesniu melyniu, ybrezimu atsiradima prisimenu
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 05, 14:47)
Jo prievarta ir nuovargis ne patys geriausi padėjėjai kūryboje.
Man labai padeda MB tėveliai. Kai pradeda važiuot stogas - nakčiai paima vaiką pas save ...
Ši naktis viena iš tokių ...
Prieš miegą apie užduotį pamastysiu ramiai. Ale joookių minčių ....
Man labai padeda MB tėveliai. Kai pradeda važiuot stogas - nakčiai paima vaiką pas save ...
Ši naktis viena iš tokių ...
Prieš miegą apie užduotį pamastysiu ramiai. Ale joookių minčių ....
va ir problema. Mes abu cia seimos neturime, nera tu seneliu kad kas priziuretu. Viena karta ana savaite isejome su MB i restorana be vaiku, tai buvo pirmas kartas iseinant be vaiko/u jau 2,5 metu . Neturime pastovios aukles, tik kada drauges labai pasiprasau. MB nuomone kad jeigu as isejau is mokamo darbo, tai mano darbas yra vaikus ir namus priziureti. Nesiseka man, nespeju visko. Pvyz. siandien vyresnis sunelis atidare indu plovykla, o mazasis broliukas tekinas ropoja griebt. Pamaciau peilius ten ir kuo greiciau bandziau uzdaryt. Prispaudziau jo pirstus, tas klykia staugia, griebiau is kameros susaldytu zirneliu kad leda uzdejus netintu pirstai. Maisiukas buvo pusiau atdaras, o tas kad pagriebes sveite po visa saliona zirneliai pasipyle. Siurbiu zirnelius, vyresnis ant laido parkrito ir galva i spintele trenke ...Atsisedau ir apsizliumbiau kaip mazas vaikas. Tokia siandien diena, daznai taip buna
Radau štai tokį filmuką , gal kam pavers Brayer techniques
O į CK negali duoti to jau apgalvoto puslapio "Asmenybės" tema?
negaliu kadangi neoriginali ideja. Pamaciau Scrapbook Trends viena is originaliausiu ideju kaip save aprasyti "asmenybes" tema, ir pamacius iskart uzsimaniau kazka panasaus padaryti. Aisku, nuotraukos, popierius, spalvos bus kitokios, bet ta pati mintis....ne mano.
nu velniava , rasiau rasiau, gavau zinute, apsidziaugiau ir nulekiau pasiziureti , visos mano raslevos issitryne , ale ten vistiek oftopikai buvo
labas rytas visoms
labas rytas visoms
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 06, 07:59)
nu velniava , rasiau rasiau, gavau zinute, apsidziaugiau ir nulekiau pasiziureti , visos mano raslevos issitryne , ale ten vistiek oftopikai buvo
labas rytas visoms
labas rytas visoms
čia turbūt apie mane
o aš šiandien sužinojau, kad mane į komandiruotę išsiunčia važiuosiu į stovyklą kaip senais gerais laikais ir pusė mano atostogų nuplaukia o aš jau prisiplanavau na tikiuosi per savaitę spėsiu viską pasidaryt
QUOTE(irmulia @ 2008 06 06, 00:35)
Radau štai tokį filmuką , gal kam pavers Brayer techniques
nu geras prisiminimai is ankstyvos vaikystes, mano mama mego remonta kas 2 metai daryti, tai prisipirkdavom tu roliku ir varrinedavom dviese per sienas.QUOTE(remini @ 2008 06 06, 08:04)
čia turbūt apie mane
aha, apie tave QUOTE(Tosk @ 2008 06 05, 20:12)
Babyface ir as noriu pagirti tavo darbely Labai grazus Ir istiesu nepalyginamai geriau atrodo nei pirminis variantas Tu ir tolesnius darbelius parodyk
Ačiū labai Šiaip, be jūsų visų pagalbos ir patarimų, darbelis nebūtų toks, koks dabar yra Jūs man labai pagelbėjot
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 23:43)
Atsisedau ir apsizliumbiau kaip mazas vaikas. Tokia siandien diena, daznai taip buna
MB tokiu atveju leistu nors 2 kartus į savaitę auklę samdytis ...
Iki vaikiuko 1 metų ir aš taip žliumbiau.
Uošviai bijojo mažo vaiko ir nieks nepadėjo auginti. MB pastoviai užsienyje.
Dabar jau gėlytės
Kas dėl asmenybės. Scrap8, gal gali keletą nuorodų įmest, nes šia tema neturiu net mažiausio suflerio galvoje
Labas rytelis
Scrapuke dyyydelis aciu, del patarimo su slapia kempine sendinti Pagaliau pavyko normaliau isgauti sendinimo technika (nebera braukimo zymiu). Aisku nesigauna dar tobulai, nes nemoku ir popieriaus taip paplesyti ir aplankstyti krastelius ir neturiu reikiamu spalvu Disstres Ink. Bet vistik tai as labai patenkinta Gal sy savaitgaly jau galesiu pasigirti nauju darbeliu
Scrapuke dyyydelis aciu, del patarimo su slapia kempine sendinti Pagaliau pavyko normaliau isgauti sendinimo technika (nebera braukimo zymiu). Aisku nesigauna dar tobulai, nes nemoku ir popieriaus taip paplesyti ir aplankstyti krastelius ir neturiu reikiamu spalvu Disstres Ink. Bet vistik tai as labai patenkinta Gal sy savaitgaly jau galesiu pasigirti nauju darbeliu
Remini, pinigėlius pervedžiau
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 06, 08:33)
Kas dėl asmenybės. Scrap8, gal gali keletą nuorodų įmest, nes šia tema neturiu net mažiausio suflerio galvoje
nu scrap8 tikiuosi miega , bet as atradau gera buda ir pasinaudoju paieska, o ji veikia pvz. ivedu zodi PERSONALITY ir randu ko reikia, pabandyk ir kituose forumuose o man iskilo problema, su konkursu , perverciau visas turimas nuotraukas namie, tai jose manes beveik nera , o jau paskutiniai 8 metai tai tik vaikai arba geriausiu atveju vaikai ir manes truputis negaliu gi vel ta pacia nuotrauka naudoti , kiek gi galima
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 06 06, 08:33)
Gal sy savaitgaly jau galesiu pasigirti nauju darbeliu
oi laukiam laukiam, nes as su savuoju uzstrugau vis dar nesugalvojau kaip pavadinima parasyti kad man patiktu ir tiktu