QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 22:04)
Geru naujienu turiu tai kad dar Making Memories kompanija uzsimane paveluotai atsiusti deze dovaneliu man, ir Quickutz man mano uzsakyma atsiunte, bet ner jegu ar noru tokiais tempaias scrapinti. Nesuprantu kaip tos profes scraperes taip greit tiek padaro. MB sako kad vaikai vyresni ju. Tai viltis kad ateis laikas kada as galesiu scrapinti normaliom valandom. Mano vyresnis jau prades pradinuku mokykla po 3 gimtadienio, tai nors gausiu pertrauka.
teisybe TB sako, kai paauga daugiau laiko lieka, bet dar labai nuo vaikiuku priklauso, mano mazoji man visai netrugdo, na tik atleke tai gerti papraso, tai uzupakali nuvalyti
, o vyresnioji, tai turi kruva klausimu, o kas cia bus? o ka dabar darai? o kaip cia padariai? ar galiu sita popieriuka paimti? ir t.t. ir t.t. pavyzdziui mane tai labai blasko nesusikaupiu ir nieko nepadarau. taip kad kai rytoj ryte prie kompo prisesim, kad taves ten nei kvapo nebutu, miegok peleduke
tai bent viena karta iki CK nuosirdziai pabandyk ismiegoti,apleisk mumi iki menesio vidurio, aisku, pasiilgsim, bet tausok sveikata
O as siandien su temperatura auksta, bet kadangi beveik visa diena SM buvo yzdarytas, tai ne taip scrapabstinencija kankino. Uz tat kiek minciu kilo, grizau anksciau is darbo, iskart i lova ir su SB mintim luzau.
nu va dar viena naktibalda uzluzineja, jus baikit, kas skrepins jai visos iskris kaip muses nuo visokiu nemigu ir ligu