Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 20:13)
gavau naujienu is CK zurnalo...nzn net ka galvot blink.gif Kadangi jau ruosia spaudai musu konkursinius darbelius, mus 10 ipareigojo su uzduotim. Turiu priduoti net du naujus, "Ispudingus" darbelius su aprasymais, iki, cia geras....6.13. Anksciau pasiusdavo mum tokiu "jei norite sudalyvauti" o cia tiesiog uzduotys, ipareigojimai  doh.gif Dar dadeta kad toks trumpas terminas kadangi spaudai ruosia ir galime tiketis jau nauju uzduociu kita savaite.
oho kokie tempai pasiulyti doh.gif , nu sunku jai nera ikvepimo, o jai dar tau i nugara kvepuoja,sakydami greiciau, nezinau nezinau, as nesugebeciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 05, 13:32)
oho kokie tempai pasiulyti  doh.gif , nu sunku jai nera ikvepimo, o jai dar tau i nugara kvepuoja,sakydami greiciau, nezinau nezinau, as nesugebeciau  g.gif

ikvepimo nera todel kad nauju nuotrauku nera. As esu visapusiska perfekcioniste del nuotrauku kokybes. Tai kaip pradedu su Photoshopu redaguot: cia spalvas pataisyt, cia maziuko idreksta nosyte "sugydyt"...taip tepliotis prie vienos nuotraukos galima visa diena. Tad prisedau siandien per vaiku pietu miega ir varau neredaguotas nuotraukas uzsakyt kad bent ka turet su kuo dirbti.
Is to HOF 10 nugaletoju, beveik visos uzsiimineja digital SB, tai jom neproblema, nereikia nei uzsakyt nuotrauku, nei laukt.
Nzn ar spesiu, gal viena blyna iskepsiu.
Geru naujienu turiu tai kad dar Making Memories kompanija uzsimane paveluotai atsiusti deze dovaneliu man, ir Quickutz man mano uzsakyma atsiunte, bet ner jegu ar noru tokiais tempaias scrapinti. Nesuprantu kaip tos profes scraperes taip greit tiek padaro. MB sako kad vaikai vyresni ju. Tai viltis kad ateis laikas kada as galesiu scrapinti normaliom valandom. Mano vyresnis jau prades pradinuku mokykla po 3 gimtadienio, tai nors gausiu pertrauka.
Atsakyti
Buvau pasiruosus nuosirdziai klausyt lauramamos ispejimu del peruko pirkimo jei nesiliausiu but peleda...nu gyvenimas nenori kad as issimiegociau turbut.
[/quote]
tai bent viena karta iki CK nuosirdziai pabandyk ismiegoti,apleisk mumi iki menesio vidurio, aisku, pasiilgsim, bet tausok sveikata
O as siandien su temperatura auksta, bet kadangi beveik visa diena SM buvo yzdarytas, tai ne taip scrapabstinencija kankino. Uz tat kiek minciu kilo, grizau anksciau is darbo, iskart i lova ir su SB mintim luzau.
Atsakyti
O į CK negali duoti to jau apgalvoto puslapio "Asmenybės" tema? Ir ar negali jau suredaguotoms nuotraukoms padaryti puslapio, bet jau kitaip, žiūrėdama kitu rakursu ir nagrinėdama kitas problemas?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 22:04)
Geru naujienu turiu tai kad dar Making Memories kompanija uzsimane paveluotai atsiusti deze dovaneliu man, ir Quickutz man mano uzsakyma atsiunte, bet ner jegu ar noru tokiais tempaias scrapinti. Nesuprantu kaip tos profes scraperes taip greit tiek padaro. MB sako kad vaikai vyresni ju. Tai viltis kad ateis laikas kada as galesiu scrapinti normaliom valandom. Mano vyresnis jau prades pradinuku mokykla po 3 gimtadienio, tai nors gausiu pertrauka.
teisybe TB sako, kai paauga daugiau laiko lieka, bet dar labai nuo vaikiuku priklauso, mano mazoji man visai netrugdo, na tik atleke tai gerti papraso, tai uzupakali nuvalyti lotuliukas.gif , o vyresnioji, tai turi kruva klausimu, o kas cia bus? o ka dabar darai? o kaip cia padariai? ar galiu sita popieriuka paimti? ir t.t. ir t.t. pavyzdziui mane tai labai blasko nesusikaupiu ir nieko nepadarau. taip kad kai rytoj ryte prie kompo prisesim, kad taves ten nei kvapo nebutu, miegok peleduke mirksiukas.gif
tai bent viena karta iki CK nuosirdziai pabandyk ismiegoti,apleisk mumi iki menesio vidurio, aisku, pasiilgsim, bet tausok sveikata
O as siandien su temperatura auksta, bet kadangi beveik visa diena SM buvo yzdarytas, tai ne taip scrapabstinencija kankino. Uz tat kiek minciu kilo, grizau anksciau is darbo, iskart i lova ir su SB mintim luzau.

nu va dar viena naktibalda uzluzineja, jus baikit, kas skrepins jai visos iskris kaip muses nuo visokiu nemigu ir ligu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 05 birželio 2008 - 21:48
Jo g.gif prievarta ir nuovargis ne patys geriausi padėjėjai kūryboje.

Man labai padeda MB tėveliai. Kai pradeda važiuot stogas - nakčiai paima vaiką pas save ...
Ši naktis viena iš tokių ... mega_shok.gif

Prieš miegą apie užduotį pamastysiu ramiai. Ale joookių minčių .... g.gif
Atsakyti
Gal galit kuri pasakyti kas cia per abra kadabros?
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

Papildyta:
Ir vis tiek man labai reikia tokio daikto kuris reziant per popieriu darytu skylutes.Nu negi tokio daikto nera?
O Linutuke, kur tu pirkai ta "koncervu atidarytuva"?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 05, 22:52)
Gal galit kuri pasakyti kas cia per abra kadabros?

user posted image
nu is paveiksliuko speju kad popieriuje ispaudzia rasta g.gif
O Linutuke, kur tu pirkai ta "koncervu atidarytuva"?
isitikinus kad bet kuriame galanterijos skyrelija turetum rasti, sakyk kad reikia lekalams nukopijuoti, tik gal nesakyk kad reikia atidarytuvo lotuliukas.gif liksi nesuprasta
Papildyta:
o pirmos nuorodos man neatidaro g.gif
Atsakyti
Nu pavyzdziui dar tokia abrakadabra:

Papildyta:
Nesuprantu kodel neatsidaro, bandau dar karta
Abra kadabra

Papildyta:
g.gif nieko nesuprantu, nu tiek to.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 05, 23:06)
parasyk pavadinima tos abros kadabros, per gugle rasiu

Papildyta:
nu ir google parasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien jau man kralikai, tempa vel kyla
Rytoj parasysiu daugiau abru kadarbu pavadinimu , gal kuri pakonsultuos, gal koki stebukla daro.
Atsakyti
Siandien jau man kralikai, tempa vel kyla
Rytoj parasysiu daugiau abru kadarbu pavadinimu , gal kuri pakonsultuos, gal koki stebukla daro.
labanakt iki rytojaus, as gal varau telika paspoksoti doh.gif
Atsakyti