kaip ziauru isijungi kompa o SM neveikia
Jap praktiškai viską galim atlikti su Corel'iu, pas mane yra ir Photoshop'as - tad naudojuosi abiejomis programomis
nezinau neikas tas Corel'is nai kas Photoshop'as as zmogelis is kaimo gludumos
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 05, 15:58)
nezinau neikas tas Corel'is nai kas Photoshop'as as zmogelis is kaimo gludumos
tai dar čia su mumis ilgiau pabūsi - viską sužinosi Gal kada surengsim ir digital SB užduotėlę paįvairinimui ir pasimokymui dirbti su įdomiom grafinėm programom
Sanrita matau,kad čia tupi greit rašyk man savo meilą, nes mes jau pinigėlius renkam
Lauramamai - didžiausi sveikinimai
Miglota, Norvegija kokia graži ... nuotraukos kokybiškos. Sužavėta
Tiktų ji man, bet lietūs joje Beja, malonu susipažinti
Remini - atsiprašau kad vėluoju jurginet@gmail.lt padarysiu pavedimą iškart kai tik sumą gausiu
Remini - atsiprašau kad vėluoju jurginet@gmail.lt padarysiu pavedimą iškart kai tik sumą gausiu
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 05, 16:27)
jau išsiunčiau gaudyk
pervedžiau
Babyface ir as noriu pagirti tavo darbely Labai grazus Ir istiesu nepalyginamai geriau atrodo nei pirminis variantas Tu ir tolesnius darbelius parodyk
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 05, 14:52)
kaip ziauru isijungi kompa o SM neveikia
as irgi rasiau ryte ir nuluzo, net pasimeciau
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 05, 15:27)
o kas tau sake kad cia daug lyja, tikrai ne daugiau ne LT, na bent jau cia kur as gyvenu
Tosk, jei nori prisidet prie fondo ir neturi saskaitos LT, tai gali pervest man i norvegiska saskaita, o as is savo lietuviskos pervesiu remini kartu
gavau naujienu is CK zurnalo...nzn net ka galvot Kadangi jau ruosia spaudai musu konkursinius darbelius, mus 10 ipareigojo su uzduotim. Turiu priduoti net du naujus, "Ispudingus" darbelius su aprasymais, iki, cia geras....6.13. Anksciau pasiusdavo mum tokiu "jei norite sudalyvauti" o cia tiesiog uzduotys, ipareigojimai Dar dadeta kad toks trumpas terminas kadangi spaudai ruosia ir galime tiketis jau nauju uzduociu kita savaite.
O vat jus skundziates kad vienam darbeliui reikia nemaziau kaip menesio
Nzn net ka daryt. Nauju foto as nespausdinus, atsilikus kokiem metam. Ir dar tas "ispudingumas", as nemanau kad taip greit suveiksiu. Kuryba neimanoma prievartaut, o ji labai uzsispyrus isvis. Tiesiog streikuoja jeigu esi nuvargus ar issekus.
Taigi konkursas vyks bloge, jusu darbeliai bus parodyti, aptarti, o as turbut nespesiu. Nors sia uzduoti butinai atliksiu veliau. Netgi zinau ka kaip daryciau. Tik veliau kaip viskas aprims su CK.
Buvau pasiruosus nuosirdziai klausyt lauramamos ispejimu del peruko pirkimo jei nesiliausiu but peleda...nu gyvenimas nenori kad as issimiegociau turbut.
Nzn net ka daryt. Nauju foto as nespausdinus, atsilikus kokiem metam. Ir dar tas "ispudingumas", as nemanau kad taip greit suveiksiu. Kuryba neimanoma prievartaut, o ji labai uzsispyrus isvis. Tiesiog streikuoja jeigu esi nuvargus ar issekus.
Taigi konkursas vyks bloge, jusu darbeliai bus parodyti, aptarti, o as turbut nespesiu. Nors sia uzduoti butinai atliksiu veliau. Netgi zinau ka kaip daryciau. Tik veliau kaip viskas aprims su CK.
Buvau pasiruosus nuosirdziai klausyt lauramamos ispejimu del peruko pirkimo jei nesiliausiu but peleda...nu gyvenimas nenori kad as issimiegociau turbut.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 19:13)
gavau naujienu is CK zurnalo...nzn net ka galvot Kadangi jau ruosia spaudai musu konkursinius darbelius, mus 10 ipareigojo su uzduotim. Turiu priduoti net du naujus, "Ispudingus" darbelius su aprasymais, iki, cia geras....6.13. Anksciau pasiusdavo mum tokiu "jei norite sudalyvauti" o cia tiesiog uzduotys, ipareigojimai Dar dadeta kad toks trumpas terminas kadangi spaudai ruosia ir galime tiketis jau nauju uzduociu kita savaite.
Pries darydama PRIVALAI issimiegoti.