Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

kaip ziauru blink.gif isijungi kompa o SM neveikia blink.gif blink.gif
Atsakyti
Jap praktiškai viską galim atlikti su Corel'iu, pas mane yra ir Photoshop'as - tad naudojuosi abiejomis programomis mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau neikas tas Corel'is nai kas Photoshop'as doh.gif as zmogelis is kaimo gludumos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 05, 15:58)
nezinau neikas tas Corel'is nai kas Photoshop'as  doh.gif as zmogelis is kaimo gludumos  blush2.gif

hihihi.gif tai dar čia su mumis ilgiau pabūsi - viską sužinosi wink.gif Gal kada surengsim ir digital SB užduotėlę paįvairinimui ir pasimokymui dirbti su įdomiom grafinėm programom 4u.gif
Atsakyti
Sanrita matau,kad čia tupi mirksiukas.gif greit rašyk man savo meilą, nes mes jau pinigėlius renkam ax.gif
Atsakyti
Lauramamai - didžiausi sveikinimai 4u.gif
Miglota, Norvegija kokia graži ... nuotraukos kokybiškos. Sužavėta wub.gif
Tiktų ji man, bet lietūs joje schmoll.gif Beja, malonu susipažinti mirksiukas.gif
Remini - atsiprašau kad vėluoju jurginet@gmail.lt padarysiu pavedimą iškart kai tik sumą gausiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 05, 16:27)
Remini - atsiprašau kad vėluoju jurginet@gmail.lt padarysiu pavedimą iškart  kai tik sumą gausiu mirksiukas.gif

jau išsiunčiau mirksiukas.gif gaudyk mirksiukas.gif
Atsakyti
pervedžiau smile.gif
Atsakyti
Babyface ir as noriu pagirti tavo darbely 4u.gif Labai grazus wub.gif Ir istiesu nepalyginamai geriau atrodo nei pirminis variantas ax.gif Tu ir tolesnius darbelius parodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 05, 14:52)
kaip ziauru  blink.gif isijungi kompa o SM neveikia  blink.gif  blink.gif

as irgi rasiau ryte ir nuluzo, net pasimeciau lotuliukas.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 06 05, 15:27)
Miglota, Norvegija kokia graži ... nuotraukos kokybiškos. Sužavėta  wub.gif
Tiktų ji man, bet lietūs joje  schmoll.gif  Beja, malonu susipažinti  mirksiukas.gif

o kas tau sake kad cia daug lyja, tikrai ne daugiau ne LT, na bent jau cia kur as gyvenu smile.gif

Tosk, jei nori prisidet prie fondo ir neturi saskaitos LT, tai gali pervest man i norvegiska saskaita, o as is savo lietuviskos pervesiu remini kartu smile.gif
Atsakyti
gavau naujienu is CK zurnalo...nzn net ka galvot blink.gif Kadangi jau ruosia spaudai musu konkursinius darbelius, mus 10 ipareigojo su uzduotim. Turiu priduoti net du naujus, "Ispudingus" darbelius su aprasymais, iki, cia geras....6.13. Anksciau pasiusdavo mum tokiu "jei norite sudalyvauti" o cia tiesiog uzduotys, ipareigojimai doh.gif Dar dadeta kad toks trumpas terminas kadangi spaudai ruosia ir galime tiketis jau nauju uzduociu kita savaite.
O vat jus skundziates kad vienam darbeliui reikia nemaziau kaip menesio tongue.gif
Nzn net ka daryt. Nauju foto as nespausdinus, atsilikus kokiem metam. Ir dar tas "ispudingumas", as nemanau kad taip greit suveiksiu. Kuryba neimanoma prievartaut, o ji labai uzsispyrus isvis. Tiesiog streikuoja jeigu esi nuvargus ar issekus. verysad.gif

Taigi konkursas vyks bloge, jusu darbeliai bus parodyti, aptarti, o as turbut nespesiu. Nors sia uzduoti butinai atliksiu veliau. Netgi zinau ka kaip daryciau. Tik veliau kaip viskas aprims su CK.
Buvau pasiruosus nuosirdziai klausyt lauramamos ispejimu del peruko pirkimo jei nesiliausiu but peleda...nu gyvenimas nenori kad as issimiegociau turbut.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 19:13)
gavau naujienu is CK zurnalo...nzn net ka galvot blink.gif Kadangi jau ruosia spaudai musu konkursinius darbelius, mus 10 ipareigojo su uzduotim. Turiu priduoti net du naujus, "Ispudingus" darbelius su aprasymais, iki, cia geras....6.13. Anksciau pasiusdavo mum tokiu "jei norite sudalyvauti" o cia tiesiog uzduotys, ipareigojimai  doh.gif Dar dadeta kad toks trumpas terminas kadangi spaudai ruosia ir galime tiketis jau nauju uzduociu kita savaite.
O vat jus skundziates kad vienam darbeliui reikia nemaziau kaip menesio tongue.gif
Nzn net ka daryt. Nauju foto as nespausdinus, atsilikus kokiem metam. Ir dar tas "ispudingumas", as  nemanau kad taip greit suveiksiu. Kuryba neimanoma prievartaut, o ji labai uzsispyrus isvis. Tiesiog streikuoja jeigu esi nuvargus ar issekus. verysad.gif

Taigi konkursas vyks bloge, jusu darbeliai bus parodyti, aptarti, o as turbut nespesiu. Nors sia uzduoti butinai atliksiu veliau. Netgi zinau ka kaip daryciau. Tik veliau kaip viskas aprims su CK.
Buvau pasiruosus nuosirdziai klausyt lauramamos ispejimu del peruko pirkimo jei nesiliausiu but peleda...nu  gyvenimas nenori kad as issimiegociau turbut.

Pries darydama PRIVALAI issimiegoti.
Atsakyti