Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

Aš tai jau dėliojuos mintyse puslapį konkursui. Gal ir man taip nuskils kaip lauramamai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 05, 08:55)
Aš tai jau dėliojuos mintyse puslapį konkursui. Gal ir man taip nuskils kaip lauramamai  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Saunu,tikiuosi pasiseks.As tai nesitikejau, tikrai laimeti,net iki galo nebuvau tikra ar isdrisiu issiusti savo darba.Biojojau likti nesuprasta blush2.gif
Beje, as irgi jau turiu daug miciu ir tikiuosi speti padaryti labai naudinga dalyka.
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 05, 01:42)
Prie progos dar noriu užklausti, gal žinai, kaip būtų galima iškirpti paveikslėlį? T.y. tarkim nusikopijuoji iš neto paveikslėlį-kompoziciją, o tau iš jos tereikia tik vienos detalės. Atsiųsiu aš tau tą paveikslėlį, gal pagelbėsi.  4u.gif

aš šiek tiek dirbu su grafinėm programom, man atrodo tie dalykai, gan paprastai vyksta su photoshopu, jeigu reikia, galiu šį tą paaiškinti smile.gif

tai gerai, kad sutarta dėl prizų ir aš padarysiu pavedimą šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 05, 09:49)
aš šiek tiek dirbu su grafinėm programom, man atrodo tie dalykai, gan paprastai vyksta su photoshopu, jeigu reikia, galiu šį tą paaiškinti smile.gif
tai gerai, kad sutarta dėl prizų ir aš padarysiu pavedimą šiandien.

Lachese, aš, dėja, neturiu Photoshopo. doh.gif Nors, kiek pasižiūriu, tai vos ne pati patogiausia programa. Reiktų kada imti ir atsisiųsti. Kol kas dirbu su Coreliu.

help.gif Aš dar turiu klausimą Lachesei, irmuliai, Justei, IF.... ir kitom, kas užsiima dekupažu ir pan. ax.gif Kaip jūs panaudojate iš neto parsiųstus fonus? doh.gif tarkim, patiko man kažkoks raštas, norėčiau jį panaudoti SB darbelyje, bet kaip jį perkelti??? tease.gif Nežinau, ar aiškiai paklausiau....
Atsakyti
labas rytas maktibaldos ir ankstyvi pauksteliai biggrin.gif , as jau pamiegojau, nu bet babar tai jau yra ka paskaityti, reikia gi jus pasivyti lotuliukas.gif
tai va paskaiciau normaliai atsisedus tas taisykles, siaip tai thumbup.gif parasyta, turiu kelis pastebejimus bet kartosios tai tikrai, terminai- jau aptarta man irgi 1 men geriau skamba smile.gif
babyface grazu mirksiukas.gif
Tosk prajuokinai lotuliukas.gif
scrapabstinencija 
lotuliukas.gif geras issireiskimas thumbup.gif naujas terminas musu zodynuose lotuliukas.gif
"bendrakralikes"
ir sitas terminas thumbup.gif lotuliukas.gif
smagu matyt kaip naujos aukos krenta ir pasiduoda SB virusui  Galbūt neužilgo prisidėsi prie mūsų užduočių?
ir man smagu kad pagavom dar viena scrap auka tongue.gif
aš irgi metu dar papildomai ir darau pavedimą.
Labai sutinku, zodziu, as metu, o jus kaip norit, nes cia taip galim vynioti i vata su saskaita menesi, o su Scrapuke turim atsiskaityti.
apie kokia suma merginos kalbam na po kiek siunciate prizams, man cia truputi konkretumo truksta g.gif doh.gif ar darome savo nuoziura kas kiek gali g.gif

pasmalsavau jau ir as nauja tema mirksiukas.gif thumbup.gif

o ir scrap8 komentarai tai thumbup.gif
Papildyta:
o dabar einu pavalgyti blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pavyzdžiui, šitą paveikslėlį... Kaip man jį perkelti į savo SB darbelį??? verysad.gif Padėkite, kas žino, labai prašau....

Atsakyti
Nugi ryte prirašiau romaną, paspaudžiau "Atsakyti" ir nulūžo SM blink.gif doh.gif Gryna nesėkmė doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 05, 10:12)
Pavyzdžiui, šitą paveikslėlį... Kaip man jį perkelti į savo SB darbelį???  verysad.gif  Padėkite, kas žino, labai prašau....

O kaip tu nori jį perkelti? Tai paprasčiausias būdas yra atsispausdinti. Jei nori pasikoreguoti dydį, tai užsisaugok šį paveikslėlį ir Corelyje pasitvarkyk... na, ma nelabai aišku, ką tiksliau tu nori padaryti doh.gif
O photoshop'as nėra būtinas, norint nuotraukas pasikoreguoti. Jei turi susiinstaliavus Corel Draw programą, tai paprastai kartu dar būna ir Corel Photo Paint programa vienam pakete. Tai pastaroji yra Photoshop'o atitikmuo. Aš dažnai abi Corelio programas naudoju, tai klausk, jei kas neaišku mirksiukas.gif
Atsakyti
na va kiek pasiūlymų dėl programų, aš ištikima antrai meilei photoshop ir nesvetiprogramauju smile.gif

tą paveiksliuką gali atsiprintinti ant skaidrios plėvelės ( turi būti speciali lazeriniams spausdintuvams) ir galėsi labai daug kur panaudoti ir fonas neribos, tik tas paveiksliukas turi būti transparens rėžimu printinamas ir dar kad būtų png arba gif formatu ( nežinau kaip corelyje ,ar taip)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 05 birželio 2008 - 14:26
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 05, 15:26)
na va kiek pasiūlymų dėl programų, aš ištikima antrai meilei photoshop ir nesvetiprogramauju smile.gif

tą paveiksliuką gali atsiprintinti ant skaidrios plėvelės ( turi būti speciali lazeriniams spausdintuvams) ir galėsi labai daug kur panaudoti ir fonas neribos, tik tas paveiksliukas turi būti transparens rėžimu printinamas ir dar kad būtų png arba gif formatu ( nežinau kaip corelyje ,ar taip)

Na, man Photoshop'as irgi labai patinka, jei vien su nuotraukoms dirbu... bet jei jau yra suinstaliuota programa (kiek pamenu, tai pas zirafos sesę Corelis jau yra), tai tiesiog neverta naujos į kompiuterį dėti (čia svetimą vietą kompiuteryje taupau lotuliukas.gif ). Bet Photoshop'as užvaldęs rinką ax.gif O dėl gif ir pgn failų, tai viskas Corel Photo Painte iš esmės taip pat kaip Photoshope mirksiukas.gif
Atsakyti
Remini, padariau pavedimą.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 05, 11:09)
babyface grazu  mirksiukas.gif
ir man smagu  kad pagavom dar viena scrap auka  tongue.gif 

Ačiū 4u.gif Scrapbooking mane tikrai įtraukė į savo pinkles rolleyes.gif
Atsakyti
Taip būtų smalsu tylial tyliai į jūsų darbus paspoksot, bet nerandu, kur unsure.gif oi, regis radau biggrin.gif einu spoksot lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 05 birželio 2008 - 14:47