Aš tai jau dėliojuos mintyse puslapį konkursui. Gal ir man taip nuskils kaip lauramamai
QUOTE(eMAr @ 2008 06 05, 08:55)
Aš tai jau dėliojuos mintyse puslapį konkursui. Gal ir man taip nuskils kaip lauramamai
Saunu,tikiuosi pasiseks.As tai nesitikejau, tikrai laimeti,net iki galo nebuvau tikra ar isdrisiu issiusti savo darba.Biojojau likti nesuprasta
Beje, as irgi jau turiu daug miciu ir tikiuosi speti padaryti labai naudinga dalyka.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 05, 01:42)
Prie progos dar noriu užklausti, gal žinai, kaip būtų galima iškirpti paveikslėlį? T.y. tarkim nusikopijuoji iš neto paveikslėlį-kompoziciją, o tau iš jos tereikia tik vienos detalės. Atsiųsiu aš tau tą paveikslėlį, gal pagelbėsi.
aš šiek tiek dirbu su grafinėm programom, man atrodo tie dalykai, gan paprastai vyksta su photoshopu, jeigu reikia, galiu šį tą paaiškinti
tai gerai, kad sutarta dėl prizų ir aš padarysiu pavedimą šiandien.
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 05, 09:49)
aš šiek tiek dirbu su grafinėm programom, man atrodo tie dalykai, gan paprastai vyksta su photoshopu, jeigu reikia, galiu šį tą paaiškinti
Lachese, aš, dėja, neturiu Photoshopo. Nors, kiek pasižiūriu, tai vos ne pati patogiausia programa. Reiktų kada imti ir atsisiųsti. Kol kas dirbu su Coreliu.
Aš dar turiu klausimą Lachesei, irmuliai, Justei, IF.... ir kitom, kas užsiima dekupažu ir pan. Kaip jūs panaudojate iš neto parsiųstus fonus? tarkim, patiko man kažkoks raštas, norėčiau jį panaudoti SB darbelyje, bet kaip jį perkelti??? Nežinau, ar aiškiai paklausiau....
labas rytas maktibaldos ir ankstyvi pauksteliai , as jau pamiegojau, nu bet babar tai jau yra ka paskaityti, reikia gi jus pasivyti
tai va paskaiciau normaliai atsisedus tas taisykles, siaip tai parasyta, turiu kelis pastebejimus bet kartosios tai tikrai, terminai- jau aptarta man irgi 1 men geriau skamba
babyface grazu
Tosk prajuokinai
pasmalsavau jau ir as nauja tema
o ir scrap8 komentarai tai
Papildyta:
o dabar einu pavalgyti
tai va paskaiciau normaliai atsisedus tas taisykles, siaip tai parasyta, turiu kelis pastebejimus bet kartosios tai tikrai, terminai- jau aptarta man irgi 1 men geriau skamba
babyface grazu
Tosk prajuokinai
scrapabstinencija
geras issireiskimas naujas terminas musu zodynuose QUOTE
"bendrakralikes"
ir sitas terminas QUOTE
smagu matyt kaip naujos aukos krenta ir pasiduoda SB virusui Galbūt neužilgo prisidėsi prie mūsų užduočių?
ir man smagu kad pagavom dar viena scrap auka QUOTE
aš irgi metu dar papildomai ir darau pavedimą.
Labai sutinku, zodziu, as metu, o jus kaip norit, nes cia taip galim vynioti i vata su saskaita menesi, o su Scrapuke turim atsiskaityti.
apie kokia suma merginos kalbam na po kiek siunciate prizams, man cia truputi konkretumo truksta ar darome savo nuoziura kas kiek gali pasmalsavau jau ir as nauja tema
o ir scrap8 komentarai tai
Papildyta:
o dabar einu pavalgyti
Pavyzdžiui, šitą paveikslėlį... Kaip man jį perkelti į savo SB darbelį??? Padėkite, kas žino, labai prašau....
Nugi ryte prirašiau romaną, paspaudžiau "Atsakyti" ir nulūžo SM Gryna nesėkmė
O kaip tu nori jį perkelti? Tai paprasčiausias būdas yra atsispausdinti. Jei nori pasikoreguoti dydį, tai užsisaugok šį paveikslėlį ir Corelyje pasitvarkyk... na, ma nelabai aišku, ką tiksliau tu nori padaryti
O photoshop'as nėra būtinas, norint nuotraukas pasikoreguoti. Jei turi susiinstaliavus Corel Draw programą, tai paprastai kartu dar būna ir Corel Photo Paint programa vienam pakete. Tai pastaroji yra Photoshop'o atitikmuo. Aš dažnai abi Corelio programas naudoju, tai klausk, jei kas neaišku
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 05, 10:12)
Pavyzdžiui, šitą paveikslėlį... Kaip man jį perkelti į savo SB darbelį??? Padėkite, kas žino, labai prašau....
O kaip tu nori jį perkelti? Tai paprasčiausias būdas yra atsispausdinti. Jei nori pasikoreguoti dydį, tai užsisaugok šį paveikslėlį ir Corelyje pasitvarkyk... na, ma nelabai aišku, ką tiksliau tu nori padaryti
O photoshop'as nėra būtinas, norint nuotraukas pasikoreguoti. Jei turi susiinstaliavus Corel Draw programą, tai paprastai kartu dar būna ir Corel Photo Paint programa vienam pakete. Tai pastaroji yra Photoshop'o atitikmuo. Aš dažnai abi Corelio programas naudoju, tai klausk, jei kas neaišku
na va kiek pasiūlymų dėl programų, aš ištikima antrai meilei photoshop ir nesvetiprogramauju
tą paveiksliuką gali atsiprintinti ant skaidrios plėvelės ( turi būti speciali lazeriniams spausdintuvams) ir galėsi labai daug kur panaudoti ir fonas neribos, tik tas paveiksliukas turi būti transparens rėžimu printinamas ir dar kad būtų png arba gif formatu ( nežinau kaip corelyje ,ar taip)
tą paveiksliuką gali atsiprintinti ant skaidrios plėvelės ( turi būti speciali lazeriniams spausdintuvams) ir galėsi labai daug kur panaudoti ir fonas neribos, tik tas paveiksliukas turi būti transparens rėžimu printinamas ir dar kad būtų png arba gif formatu ( nežinau kaip corelyje ,ar taip)
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 05, 15:26)
na va kiek pasiūlymų dėl programų, aš ištikima antrai meilei photoshop ir nesvetiprogramauju
Na, man Photoshop'as irgi labai patinka, jei vien su nuotraukoms dirbu... bet jei jau yra suinstaliuota programa (kiek pamenu, tai pas zirafos sesę Corelis jau yra), tai tiesiog neverta naujos į kompiuterį dėti (čia svetimą vietą kompiuteryje taupau ). Bet Photoshop'as užvaldęs rinką O dėl gif ir pgn failų, tai viskas Corel Photo Painte iš esmės taip pat kaip Photoshope
Remini, padariau pavedimą.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 05, 11:09)
babyface grazu
ir man smagu kad pagavom dar viena scrap auka
ir man smagu kad pagavom dar viena scrap auka
Ačiū Scrapbooking mane tikrai įtraukė į savo pinkles
Taip būtų smalsu tylial tyliai į jūsų darbus paspoksot, bet nerandu, kur oi, regis radau einu spoksot