Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 05, 08:12)
Na gal ir per drastiskai as cia. Bet sio konkurso nugalejai tikrai prasysiu Scrap8 pagalbos del priziuko isigijimo. Jus bent atliekamu turite SB priemoniu, oas iki jos siuntos busiu basa.

na manau kai jau gausi siuntinuką, tai galėsi visus metus prizus dalinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 05, 07:02)
Labas rytas  4u.gif
m o jei aš pervesiu pinigėlius, bet man nesigaus dalyvauti konkursėlyje? tai gausis taip, kad kai kurios mokės tik už tai kad pasižiūrės darbelius  ax.gif na nežinau...man labiau patiko ta nuomonė, kur laimėtoja parenka prizą  4u.gif

Manau, kad pinigėliai tai renkami ne tik ateinančiam, bet ir vėlesniems konkursams. Be to, konkursai - tai tarsi galimybė patobulėti, net jei jame nedalyvauji, o tik stebi, arba bandai kažką jam sukurpti, nors ir nespėji... Vadinasi, bent šiokia tokia nauda yra. Be to, gi viskas vykdoma laisva valia. Nori - meti, nenori - nemeti. Gali skirti didesnę sumą - skiri, negali, bet nori skirti, skiri mažesnę, ir tai jau šis tas. Vistiek gali gautis ne tokia jau ir menka suma, ir nemažai gerų dalykėlių galima gauti kokiems dvylika mėnesių bigsmile.gif O per tą laiką gal ir naujas turgus susikaups lotuliukas.gif
Atsakyti
Jus bent atliekamu turite SB priemoniu, oas iki jos siuntos busiu basa.Remini zadejo pasidalinti popieriumi, tai jau gal kazka pagaminsiu ir savo seimos albumui.Visos giriates graziais darbais, o as verysad.gif

Nu jo, sukūrei savo SB darbely iš nieko neturėdama, kuris net pirmą vieta gavo. ax.gif Čia tai talentas- padaryti kažką iš nieko. Nesulaukiu ką tu sumeistrausi kada gausi siuntą biggrin.gif
na manau kai jau gausi siuntinuką, tai galėsi visus metus prizus dalinti lotuliukas.gif

gera mintis thumbup.gif kada baigsis mano fondas, varykite pas lauramama jos SB turtus supirkti ( aš jos adresą turiu) topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 birželio 2008 - 07:26
QUOTE(lauramama @ 2008 06 05, 02:03)
Nu va!!!! Kaip smagu, kai taip greit zmogus persilauzia  ax.gif. Saunu, as uz pirma varianta, graziau ziurisi. Saunuole.

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 05, 02:37)
Man taip pat su banguota juostele. wink.gif Ir apskritai matyti labai didelė pažanga.  thumbup.gif

Ačiū jums, merginos, už gražius žodžius 4u.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 06:24)
babyface : pirmas variantas geresnis (antras labai i apatiny trikotaza panasus). Nors abi juosteles labai moteriskos. O LT nerastum tokios j/b juosteles kaip mano avatare? Tokia labai tiktu.

Vakar aplaksčiau Klaipėdos audinių parduotuves, bet niekur neužmačiau... Apskritai Klaipėdoje su juostelėmis prastai, visos tokios vienodos vienspalvės... Šiaip tą juostelę galiu bet kuriuo momentu priklijuoti, taigi dar neskubėsiu... Jei rasiu j/b juostelę - tai gerai, bet jei nerasiu, tai dėsiu tą banguotą smile.gif
Beje, dėkui, merginos, už kantrybę ir pagalbą, atsakant man į visokius iškilusius klausimukus 4u.gif Šiaip, aš savo pirmuoju darbeliu esu patenkinta smile.gif Man jis toks dabar mielas širdutei wub.gif Gal dėlto, kad pirmas ir kad tiek darbo ir minčių įdėta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 05 birželio 2008 - 07:22
QUOTE(eMAr @ 2008 06 05, 08:19)
Manau, kad pinigėliai tai renkami ne tik ateinančiam, bet ir vėlesniems konkursams. Be to, konkursai - tai tarsi galimybė patobulėti, net jei jame nedalyvauji, o tik stebi, arba bandai kažką jam sukurpti, nors ir nespėji... Vadinasi, bent šiokia tokia nauda yra. Be to, gi viskas vykdoma laisva valia. Nori - meti, nenori - nemeti. Gali skirti didesnę sumą - skiri, negali, bet nori skirti, skiri mažesnę, ir tai jau šis tas. Vistiek gali gautis ne tokia jau ir menka suma, ir nemažai gerų dalykėlių galima gauti kokiems dvylika mėnesių bigsmile.gif  O per tą laiką gal ir naujas turgus susikaups  lotuliukas.gif

Labai sutinku, zodziu, as metu, o jus kaip norit, nes cia taip galim vynioti i vata su saskaita menesi, o su Scrapuke turim atsiskaityti.
Atsakyti
Beje, dėkui, merginos, už kantrybę ir pagalbą, atsakant man į visokius iškilusius klausimukus 4u.gif Šiaip, aš savo pirmuoju darbeliu esu patenkinta smile.gif Man jis toks dabar mielas širdutei wub.gif Gal dėlto, kad pirmas ir kad tiek darbo ir minčių įdėta wub.gif

smagu matyt kaip naujos aukos krenta ir pasiduoda SB virusui biggrin.gif Galbūt neužilgo prisidėsi prie mūsų užduočių?
taip galim vynioti i vata su saskaita menesi, o su Scrapuke turim atsiskaityti.

tu skubi kadangi labiausiai nekantrauji gauti siuntiny 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 birželio 2008 - 07:31
QUOTE(lauramama @ 2008 06 05, 08:27)
Labai sutinku, zodziu, as metu, o jus kaip norit, nes cia taip galim vynioti i vata su saskaita menesi, o su Scrapuke turim atsiskaityti.

aš irgi metu dar papildomai ir darau pavedimą.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 08:29)
smagu matyt kaip naujos aukos krenta ir pasiduoda SB virusui  biggrin.gif Galbūt neužilgo prisidėsi prie mūsų užduočių?

tu skubi kadangi labiausiai nekantrauji gauti siuntiny 4u.gif  biggrin.gif

Vat ir laukiu, aisku, kad laukiu, bet ir tas skolos jausmas smaugia, per didele suma,kad as cia atsiputus buciau mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
nu as atsisveikinu ir tempiu save i lova.
Atsakyti
nu as atsisveikinu ir tempiu save i lova.
[/quote]
Ciau ciau, vyk peledas dyyydelem akim ir kralikus is smegenines ir miegok!
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 09:29)
smagu matyt kaip naujos aukos krenta ir pasiduoda SB virusui  biggrin.gif Galbūt neužilgo prisidėsi prie mūsų užduočių?

Niu šį mėnesiuką turbūt nesudalyvausiu konkursėlyje, nes turiu per mėnesį padaryti dar kelis SB darbelius, nes tai bus dovana MB ax.gif O kai jau pabaigsiu, tai manau mielai prisijungčiau ir aš prie konkurso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 05, 08:46)
Niu šį mėnesiuką turbūt nesudalyvausiu konkursėlyje, nes turiu per mėnesį padaryti dar kelis SB darbelius, nes tai bus dovana MB  ax.gif O kai jau pabaigsiu, tai manau mielai prisijungčiau ir aš prie konkurso  smile.gif

Remini, padariau pavedima.
Atsakyti