Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 05, 02:01)
Esme yra tame,kad Corelyje ne didini paveiksleli, bet su turimu fragmentu kaip ir uzstrichuoji norima lapo formata.Atsiusk man paveiksleli, as tau sumesiu variantus. O paskui pamokysiu paeiliui kaip pasidaryti.

Ryt atsiųsiu... Nes jau esu tease.gif ir noriu miego 2.gif Kralikai ir man nesvetimas reiškinys... biggrin.gif
Prie progos dar noriu užklausti, gal žinai, kaip būtų galima iškirpti paveikslėlį? T.y. tarkim nusikopijuoji iš neto paveikslėlį-kompoziciją, o tau iš jos tereikia tik vienos detalės. Atsiųsiu aš tau tą paveikslėlį, gal pagelbėsi. 4u.gif
Atsakyti
As irgi labai konkreti. Specialybe tokia lotuliukas.gif

speju kad advokate ax.gif biggrin.gif ..gavau nauja tema, nu bet Laura ir pataike doh.gif As lygiai ta pati galvojau. Anksciau galvojau gal pati skelbsiu temas, ir butinai sekancios reiketu tokios susipazinimui...vienodai mes mastome 4u.gif
Atsakyti
kaip graziai pasendinti su Disstres Ink??? ax.gif Bandau su kempinele, bet vistiek lieka tarsi braukimo zymes blush2.gif Kaip padaryt, kad atrodytu kuo naturaliau?

kokia kempinele naudoji (seseliam makiazo?) o "naturaliau" tu turi omeny kad didesny plota sendintum be braukimo liniju? Galbut tada verta isigyti naturalia juros kempine
user posted image
Pamirkyk ja vandeny kad butu minksta tada, nusausink vandeny ir bandyk sugert to rasalo. Padetu tureti bonkute papildomo rasalo.
babyface : pirmas variantas geresnis (antras labai i apatiny trikotaza panasus). Nors abi juosteles labai moteriskos. O LT nerastum tokios j/b juosteles kaip mano avatare? Tokia labai tiktu.
Nauja tema: einu kelt i bloga, gal jei spesiu dar ir pakomentuosiu ir pirmos temos (ar dar isvis yra skaitanciu g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 birželio 2008 - 04:28
Scrapuke, zadejai, kad nepabegsiu nuo tavo kritikos, tad laukiu ( bet tu tik miegok).
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 03:50)
speju kad advokate ax.gif  biggrin.gif ..gavau nauja tema, nu bet Laura ir pataike doh.gif As lygiai ta pati galvojau. Anksciau galvojau gal pati skelbsiu temas, ir butinai sekancios reiketu tokios susipazinimui...vienodai mes mastome 4u.gif

nea, ne advokate, nieko bendra su humanitariniais mokslais ax.gif Nu va, matai... svarbu pataikiau bent vienai assa.gif
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 05, 02:42)
Ryt atsiųsiu... Nes jau esu tease.gif  ir noriu miego 2.gif  Kralikai ir man nesvetimas reiškinys...  biggrin.gif
Prie progos dar noriu užklausti, gal žinai, kaip būtų galima iškirpti paveikslėlį? T.y. tarkim nusikopijuoji iš neto paveikslėlį-kompoziciją, o tau iš jos tereikia tik vienos detalės. Atsiųsiu aš tau tą paveikslėlį, gal pagelbėsi.  4u.gif

Laukiu paveiksliuko ir tavo noru, padarysiu ko prasai ir pagal situacija( ziurint ko tu nori) pabandysiu tau paaiskinti kaip padariau.
O dabar del tu paveiksliuku karpymo, tai jei tau reikia iskirpti ne elipse ir ne apskritima, tai toki dalyka galima padaryti ir su tokia faina paveiksleliu perziuros programa. Taip pat su ja galima ir keisti nuotraukos kontrasta, keisti spalvu gama, sviesinti, ir t.t.
Papildyta:
[B][FONT=Geneva]LABAS RYTAS VISOMS! MAN SIANDIEN DIENA SU KRALIKAIS NUSIMATO doh.gif
Papildyta:
JAU YRA NAUJA TEMA!SEKMES KURYBOJE hi.gif

P.S. labai aciu Scrap8 uz pagalba ir konkurso rengimo galimybe jos Blog'e
Atsakyti
Labas rytas visoms,
Lauramama, nauja tema thumbup.gif 4u.gif
Patarkit, ka daryt su pinigėlių pervedimu: ar kaip Scrapukė ir siūlė pervedam dar ir papildomą sumą prizams?
Atsakyti
kritika jau parasyta, bet.... ax.gif kaip visada privarau o paskui gailiuosi kad per daug ir gal per aštriai blush2.gif . Tikiuosi žiūrėsite su storom skūrom kad mano komentarai neužgautų tik.
Patarkit, ka daryt su pinigėlių pervedimu: ar kaip Scrapukė ir siūlė pervedam dar ir papildomą sumą prizams?

man tikrai bus nesunku supirkti jums tų prizų, ir galiu gaut tokių SB dalykėlių kur LT sunkiai rasite. O kaip prizo baksai baigsis, galesite tada nauja sistema ivesti.
( bet tu tik miegok).

o kada tu miegi g.gif ax.gif Dėkui už az ir palaikymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 birželio 2008 - 06:55
QUOTE(aasta @ 2008 06 05, 07:43)
Labas rytas visoms,
Lauramama, nauja tema  thumbup.gif  4u.gif

As uz tai. Kol baigsis prizinis jos fondas (kaip pati minejo), galime naudotis Scrapukes pagalba.Po kiek pervesti?Nes jau vos nepadariau remini pervedimo
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 05, 07:52)
As uz tai. Kol baigsis prizinis jos fondas (kaip pati minejo), galime naudotis Scrapukes pagalba.Po kiek pervesti?Nes jau vos nepadariau remini pervedimo

Aš irgi noriu šiandien pavedimą daryti, todėl ir klausiu kaip su ta papildoma suma.
Papildyta:
[quote=Scrap8,2008 06 05, 07:49]
kritika jau parasyta, bet.... ax.gif kaip visada privarau o paskui gailiuosi kad per daug ir gal per aštriai blush2.gif . Tikiuosi žiūrėsite su storom skūrom kad mano komentarai neužgautų tik.

Scrap8, labai tau ačiū už komentarus. Man jie labai svarbūs, nes nepaprastai įžvalgūs ir teisingi. Tikiuosi, kad kitą kartą seksis geriau. smile.gif
Atsakyti
o kada tu miegi g.gif ax.gif Dėkui už az ir palaikymą 4u.gif
[/quote]
Pati patarineju, bet tuoj irgi kraliku sulauksiu.Sedziu darbe prie kompo ir akys tai kryziuojasi, kad baisu. Kadangi dirbu su broliu, tai jis is kito kabineto galo ziuri i mane ir per skype erzina,kad man scrapabstinencija unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gal kas matė mūsų pasiklydėles - Kristi13 ir Sanritą? jau visos atsiliepė, o jų nėra verysad.gif
o dėl pervedimo už prizus tai nežinau g.gif o jei aš pervesiu pinigėlius, bet man nesigaus dalyvauti konkursėlyje? tai gausis taip, kad kai kurios mokės tik už tai kad pasižiūrės darbelius ax.gif na nežinau...man labiau patiko ta nuomonė, kur laimėtoja parenka prizą 4u.gif
ir dar siūlyčiau bent kokias pertraukas daryti tarp konkursų, kadangi tikrai liksim be jokių darbelių doh.gif paskelbus nugalėtoją, galime juk ir porą savaičių palaukti, kol aptarsime visus darbelius, pasisemsime žinių ir naujų minčių ax.gif na čia mano asmeninė nuomonė mirksiukas.gif
Temą jau mačiau thumbup.gif tik dabar galvoju ar rimtai į ją žiūrėti ar su šiek tiek jumoro g.gif reiks gerai galvą pasukti, ką daryt g.gif
Atsakyti
siūlyčiau bent kokias pertraukas daryti tarp konkursų, kadangi tikrai liksim be jokių darbelių doh.gif paskelbus nugalėtoją, galime juk ir porą savaičių palaukti, kol aptarsime visus darbelius, pasisemsime žinių ir naujų minčių ax.gif

nu tai visa menesi gi turi laiko pagalvoti pasitarti, pasvajoti...Menesis jau labai daug laiko pertrauka tarp konkursiniu darbeliu.
Pati patarineju, bet tuoj irgi kraliku sulauksiu

gerai, tada busim bendramintes ir "bendrakralikes" (nauja žodį sumislinau lotuliukas.gif )
o dėl pervedimo už prizus tai nežinau g.gif o jei aš pervesiu pinigėlius, bet man nesigaus dalyvauti konkursėlyje? tai gausis taip, kad kai kurios mokės tik už tai kad pasižiūrės darbelius ax.gif

nu vienam nesudalyvausi, kitam pavyks, kitom irgi taip pat bus...ir galu gale viskas issilygins. Nemanau kad tos kurios fondui dades sugebes ar net nores dalyvauti kiekvienoj temoj...Nu jus tarkites, darysime kaip dauguma pageidaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 birželio 2008 - 07:14
QUOTE(remini @ 2008 06 05, 08:02)
Labas rytas  4u.gif
Gal kas matė mūsų pasiklydėles - Kristi13 ir Sanritą? jau visos atsiliepė, o jų nėra  verysad.gif
o dėl pervedimo už prizus tai nežinau  g.gif o jei aš pervesiu pinigėlius, bet man nesigaus dalyvauti konkursėlyje? tai gausis taip, kad kai kurios mokės tik už tai kad pasižiūrės darbelius  ax.gif na nežinau...man labiau patiko ta nuomonė, kur laimėtoja parenka prizą  4u.gif
ir dar siūlyčiau bent kokias pertraukas daryti tarp konkursų, kadangi tikrai liksim be jokių darbelių  doh.gif paskelbus nugalėtoją, galime juk ir porą savaičių palaukti, kol aptarsime visus darbelius, pasisemsime žinių ir naujų minčių  ax.gif na čia mano asmeninė nuomonė  mirksiukas.gif
Temą jau mačiau  thumbup.gif tik dabar galvoju ar rimtai į ją žiūrėti ar su šiek tiek jumoro  g.gif reiks gerai galvą pasukti, ką daryt  g.gif

tai aisku kad galime daryti pertraukas viska galime, as gi ir laukiau jusu komentru i tas taisykles, bet nesulaukusi, kartu su tema (norejote kuo greiciau ja tureti) issiunciau scrapukei.
Fondas tam ir yra, kad prireikus is jo nupirktumeme priza, tai toli grazu nesusimestinis reikalas perkant kazka. As manau,kad tada neisipareigokime visos butinai persiusti ir po vienoda suma. Kas kiek gali pridekit prie savo sumos uz turgu.
Na gal ir per drastiskai as cia. Bet sio konkurso nugalejai tikrai prasysiu Scrap8 pagalbos del priziuko isigijimo. Jus bent atliekamu turite SB priemoniu, oas iki jos siuntos busiu basa.Remini zadejo pasidalinti popieriumi, tai jau gal kazka pagaminsiu ir savo seimos albumui.Visos giriates graziais darbais, o as verysad.gif
Atsakyti