QUOTE(Tosk @ 2008 06 05, 01:30)
Nepriimkit visko taip asmeniskai
Atsipalaiduokit, pamiegokit ir viskas bus
As va siandien darbe issikoliojau, gerai apsiprekinau (gavau dizainerio megstuka uz 65Lt
), tai daba rami kaip belge
Taisykles yra reikalingas reikalas
Ir tokia inciatyva yra sveikintina
Scrapuke, mes tikrai nenorim pabegti, tiesiog galvojam kaip tau palengvinti gyvenima
Nepamirsk, kad esi ne belge, o norvege
. Prajuokinai juodai
.
Nu vat jau zinau kad kai kuriom bus labai gerai mano tema. Jau net ir kita ateiciai sugalvojau, jei tik pavyks kada laimeti
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 05, 01:37)
Man taip pat su banguota juostele.
Ir apskritai matyti labai didelė pažanga.
P.S.
Lauramama, kai turėsi laiko, labai prašau, paaiškink, kaip visgi pasididinti paveikslėlį Corelio pagalba.
Esme yra tame,kad Corelyje ne didini paveiksleli, bet su turimu fragmentu kaip ir uzstrichuoji norima lapo formata.Atsiusk man paveiksleli, as tau sumesiu variantus. O paskui pamokysiu paeiliui kaip pasidaryti.
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 06 04, 23:32)
oho, cia jau vos ne tarptautinio lygio konkursas
as jau bijosiu ir dalyvaut kai tiek taisykliu ir nuostatu.. man visai tiko scrap8 stilius: viskas bendru sutarimu
nesistengiau pakeisti Scrapukes taisykliu, as jas tik sukonkretinau. Kadangi jau nusiunciau tema, tai turim visa menesi konkretinti sitas taisykles, normas,nuostatas ar pan. Kaip matai del termino pvz kilo minciu kitokiu nei as galvojau, gal kitai nepatiks dar kas nor,tai kai visos issakysim savo nuomone, kitai, skelbianciai tema bus lengviau, tereiks pasakyti jos pavadinima ir data iki kurios atiduoti
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 04, 23:17)
lygtai ėjo kalba apie 1mėnesį darbelio padarymui... aš tai būčiau už ilgesnį terminą (t.y. 1 mėn)
Šiaip labai aiškiai viską surašei
Aš pati labai mėgstu konkretumą ir susistemintus dalykus, tai man labai džiugu, kad ir tu panašiai galvoji
As irgi labai konkreti. Specialybe tokia
Sorry jei ka erzinu