Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

oho, cia jau vos ne tarptautinio lygio konkursas unsure.gif as jau bijosiu ir dalyvaut kai tiek taisykliu ir nuostatu.. man visai tiko scrap8 stilius: viskas bendru sutarimu smile.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 06 04, 20:31)
Man irgi atrodo, kad Lachesės idėja dėl prizo gera. O kad neapkrauti scrap8 bereikalingu darbu, tai galim susikurti internetinį albumą, kaip kažkuri ir siūlė... tik gal ne fotki.com? Nes iš jo neleidžia į forumą nuotraukėlių dėti - kažkaip trumpai būna matomos... gal geriau koks photobucket.com ar panašiai. O scrap8 bloge galima būtų įdėti nuorodą į šį albumą, kad visos lengvai rastų. Tada ir darbelius pačios galėtų visos įsikelti - viskas paprasčiau būtų.

albumas jau yra sukurtas photobucket.com gan seniai 4u.gif
Atsakyti
sveikos, as issimiegojau jau o jus cia tiek priraset. Menesis geras terminas. Aprasymai gali but atsiusti ir mail'u, as atskirai aprasymus ir balsavimus laikau o paskui kopijuoju ir ikeliu i blog'a.
Nejuokaukit, mane visiskai neapkraunat prizu pirkimu. Prie mane yra SB parde, ten labai daug ka galiu gauti pigiau: stampuku, gelyciu, ir t.t...man visai ne problema ten uzsukt mirksiukas.gif galima daryti ir parvedimo varianta, o kaip prizai baigsis, igyvendinti Lacheses ideja.
Man labai didelis malonumas rengti si konkursa savo blog'e, tai nors pakolkas neatimkite is manes sio malonumo ir nedekite sio konkurso i photobucket ar fotki ax.gif
Ar Laura mama paskelbe nauja tema? Jos taisykles Kopijuosiu ir ikelsiu i blog'a su nauja tema. Nebutina laimetojai iskart priduoti nauja darbeli su temos atidarymu. Visos per nustatyta termina priduosi, o kadangi uz mane nebalsuojat as ikelsiu kaip greit sugebesiu padaryti kad tema nors kiek intriguotu naujus skaitytojus ir nebutu tik tekstas taisykliu.
Atsakyti
Zinot, kazkaip siandien su MB issikalbejom visko daug, mat be maziuko sia ir kita savaite ( atostogauja pas senelius gryname ore), ai kazkaip susiparinau,kad per daug as cia intraversiskai iskart lendu. Tik naujoke, o cia dar kazkokias taisykles pateikiau, ai nezinau net.
Zodziu dabar jau net ir del temos nesu tikrai, bet jau nebekeisiu.Rytoj nusiusiu viska Scrap8 ir turesite nauja uzduoti. Apskaiciuosiu termina nuo rytdienos kazkur menesiui laiko.
Atsakyti
Niu va, vakarojau ilgai šiandien, kol sukūriau savo pirmąjį SB darbelį rolleyes.gif Viską jau suklijavau, tad nieko pakeist nebegalėsiu smile.gif Tik dėl juostelės iškilo klausimas, nes nežinau, kurią iš dviejų pasirinkti... Tad prašau jūsų pagalbos patariant wink.gif Štai pirmas variantas su banguota juostele http://public.fotki....ng/img1598.html . Ir antras variantas su šviesesne juostele http://public.fotki....ng/img1599.html (tik nuotraukų kokybė prasta, nes nėra gero apšvietimo dabar blush2.gif ). Man kažkaip mielesnis pirmas variantas su ta banguota juostele smile.gif O kaip jums? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 05 birželio 2008 - 00:01
angel_sadangel.gif verysad.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 05, 02:00)

Kas nutiko? unsure.gif Kodėl verki? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 05, 01:00)
Niu va, vakarojau ilgai šiandien, kol sukūriau savo pirmąjį SB darbelį  rolleyes.gif Viską jau suklijavau, tad nieko pakeist nebegalėsiu  smile.gif Tik dėl juostelės iškilo klausimas, nes nežinau, kurią iš dviejų pasirinkti... Tad prašau jūsų pagalbos patariant wink.gif Štai pirmas variantas su banguota juostele http://public.fotki....ng/img1598.html . Ir antras variantas su šviesesne juostele http://public.fotki....ng/img1599.html (tik nuotraukų kokybė prasta, nes nėra gero apšvietimo dabar  blush2.gif ). Man kažkaip mielesnis pirmas variantas su ta banguota juostele  smile.gif O kaip jums?  4u.gif

Nu va!!!! Kaip smagu, kai taip greit zmogus persilauzia ax.gif. Saunu, as uz pirma varianta, graziau ziurisi. Saunuole.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 17:00)

man irgi krito nuotaika kaip suzinojau kad is blog'o norite perkelt si konkursa verysad.gif
Neee, tau dekui kad taisykles surasei 4u.gif . Man uzkliuna daznai su ta LT kalba tai labai man padejai mirksiukas.gif . Siusk man tema i az as si vakara ikelsiu kad ryte visos pamatytu. Jei kelis variantus turi tai siusk visus.Lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 05, 01:04)
man irgi krito nuotaika kaip suzinojau kad is blog'o norite perkelt si konkursa  verysad.gif
Neee, tau dekui kad taisykles surasei 4u.gif . Man uzkliuna daznai su ta LT kalba tai labai man padejai mirksiukas.gif . Siusk man tema i az as si vakara ikelsiu kad ryte visos pamatytu. Jei kelis variantus turi tai siusk visus.Lauksiu 4u.gif

Baik tu bajerius, kai parasei,kad plaukai slenka, issiganadau,tai emiau cia iniciatyvos su tom taisyklem, negalima visko vienai uzkrauti, juolab kad del tu plauku tai pas mane problem didele(as tau jau rasiau i AZ apie tai, tai zinai kame esme) tai man kitas didelis pirkinys po SB turgaus gali buti ir perukas g.gif
Is blog'o nieko nenoreciau iskleti ( bent jau mano nuomone), taip smagu kai viskas koncentruota vienoje vietoje nuo pat pradziu. Bet tau vargas.Jei tau tai teikia dziaugsmo - viskas ok, paliekame viska tavo,kaip sefes zinioje.OK?
Del tos LT tekstuose, tu saunuole, kaip ik siandien su MB snekejom,kad zavimes tokiais zmonemis- patriotais, tokiu turime ir gimineje, bet europoje. Tu saunuole, tavo raiska puiki. O kai kurie posakiai tiesiog man prigijo ( minejau, kad labai patinka kai sakai priemones del SB, o ne tiesio priemones SB).
Tuoj aprasysiu tema siek tiek placiau(seksiu tavo pavyzdziu, kai detliai isaiskinai apie tema "Nusivylimas",kad labai nenugazdinciau mergaiciu) ir tau atsiusiu.Ryt, kai galesi, ikelk, tik, labai prasom visos taves, tu tik miegok!
Atsakyti
Nepriimkit visko taip asmeniskai 4u.gif Atsipalaiduokit, pamiegokit ir viskas bus thumbup.gif As va siandien darbe issikoliojau, gerai apsiprekinau (gavau dizainerio megstuka uz 65Lt blink.gif ), tai daba rami kaip belge lotuliukas.gif Taisykles yra reikalingas reikalas drinks_cheers.gif Ir tokia inciatyva yra sveikintina 4u.gif Scrapuke, mes tikrai nenorim pabegti, tiesiog galvojam kaip tau palengvinti gyvenima bigsmile.gif

P.S. Scrapuke, o kaip graziai pasendinti su Disstres Ink??? ax.gif Bandau su kempinele, bet vistiek lieka tarsi braukimo zymes blush2.gif Kaip padaryt, kad atrodytu kuo naturaliau? Ir kad "zaliems", tokiems kaip as, butu aisku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 05 birželio 2008 - 00:31
QUOTE(babyface @ 2008 06 05, 01:00)
Tad prašau jūsų pagalbos patariant wink.gif Štai pirmas variantas su banguota juostele [...] Ir antras variantas su šviesesne juostele [..]
Man kažkaip mielesnis pirmas variantas su ta banguota juostele  smile.gif O kaip jums?  4u.gif

Man taip pat su banguota juostele. wink.gif Ir apskritai matyti labai didelė pažanga. thumbup.gif

P.S. Lauramama, kai turėsi laiko, labai prašau, paaiškink, kaip visgi pasididinti paveikslėlį Corelio pagalba. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 05 birželio 2008 - 00:38
QUOTE(Tosk @ 2008 06 05, 01:30)
Nepriimkit visko taip asmeniskai 4u.gif Atsipalaiduokit, pamiegokit ir viskas bus thumbup.gif As va siandien darbe issikoliojau, gerai apsiprekinau (gavau dizainerio megstuka uz 65Lt blink.gif ), tai daba rami kaip belge lotuliukas.gif Taisykles yra reikalingas reikalas drinks_cheers.gif Ir tokia inciatyva yra sveikintina 4u.gif Scrapuke, mes tikrai nenorim pabegti, tiesiog galvojam kaip tau palengvinti gyvenima bigsmile.gif

Nepamirsk, kad esi ne belge, o norvege lotuliukas.gif . Prajuokinai juodai lotuliukas.gif.
Nu vat jau zinau kad kai kuriom bus labai gerai mano tema. Jau net ir kita ateiciai sugalvojau, jei tik pavyks kada laimeti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 05, 01:37)
Man taip pat su banguota juostele. wink.gif Ir apskritai matyti labai didelė pažanga.  thumbup.gif

P.S. Lauramama, kai turėsi laiko, labai prašau, paaiškink, kaip visgi pasididinti paveikslėlį Corelio pagalba.  smile.gif

Esme yra tame,kad Corelyje ne didini paveiksleli, bet su turimu fragmentu kaip ir uzstrichuoji norima lapo formata.Atsiusk man paveiksleli, as tau sumesiu variantus. O paskui pamokysiu paeiliui kaip pasidaryti.
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 06 04, 23:32)
oho, cia jau vos ne tarptautinio lygio konkursas  unsure.gif  as jau bijosiu ir dalyvaut kai tiek taisykliu ir nuostatu.. man visai tiko scrap8 stilius: viskas bendru sutarimu  smile.gif

nesistengiau pakeisti Scrapukes taisykliu, as jas tik sukonkretinau. Kadangi jau nusiunciau tema, tai turim visa menesi konkretinti sitas taisykles, normas,nuostatas ar pan. Kaip matai del termino pvz kilo minciu kitokiu nei as galvojau, gal kitai nepatiks dar kas nor,tai kai visos issakysim savo nuomone, kitai, skelbianciai tema bus lengviau, tereiks pasakyti jos pavadinima ir data iki kurios atiduoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 04, 23:17)
lygtai ėjo kalba apie 1mėnesį darbelio padarymui... aš tai būčiau už ilgesnį terminą (t.y. 1 mėn) 4u.gif
Šiaip labai aiškiai viską surašei thumbup.gif Aš pati labai mėgstu konkretumą ir susistemintus dalykus, tai man labai džiugu, kad ir tu panašiai galvoji 4u.gif

As irgi labai konkreti. Specialybe tokia lotuliukas.gif Sorry jei ka erzinu smile.gif
Atsakyti