Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

justess22 tu aukselis, buvau seniuose, bet nesugebejau rasti blink.gif nu dabar zinosiu ko ieskoti (cia as apie tuos taskelius lotuliukas.gif ), o tas raides melsvame trafarete turiu, bet reiks dar skaiciu nulekti nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
buvau Liepojoj šį savaitgalį, tai neto parduotuvėje ( man atrodo tokių ir Lietuvoje yra) prie vaikiškų žaislų buvo štampukai raidyno ir daugybė lipdukų raidyno, tik kainos nepamenu, bet tokia vaikiška dėžutė.
Atsakyti
Na, atrodo, kad prisidaviau ir atraportavau viską, ką naudingo sužinojau per šią dieną pioneer.gif
[/quote]
Saunuole, as zadejau Linutukui nufotkint tuos klijukus, bet aciu tau, pasistengei. Atradimai saunus.
Klijukai tikrai labai geri.
Turiu jau konkurso bendrasias nuostatas. Kur man jas butu geriausia paskelbti? Tema ir jai tinkancius terminus paskelbciau,jei pritartumet bendrosioms nuostatoms.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 21:46)
Turiu jau konkurso bendrasias nuostatas. Kur man jas butu geriausia paskelbti? Tema ir jai tinkancius terminus paskelbciau,jei pritartumet bendrosioms nuostatoms.
nu net nezinau, gal reiktu su scrap8 paderinti, vis tik jos bloge viskas vyks g.gif o gal ir cia galima aptarti tas bendrasias nuostatas g.gif
gal palaukti kol daugiau kas pasisakys
Atsakyti
[quote=lauramama,2008 06 05, 00:16]
Na, atrodo, kad prisidaviau ir atraportavau viską, ką naudingo sužinojau per šią dieną pioneer.gif
[/quote]
Saunuole, as zadejau Linutukui nufotkint tuos klijukus, bet aciu tau, pasistengei. Atradimai saunus.
Klijukai tikrai labai geri.
[/quote]

Mane tenkina visos taisykles, nuostatos ir t.t. ir t.t. notworthy.gif KOKIA TEMA??!!! As jau noriu ieskoti nuotrauku lotuliukas.gif
Atsakyti
Zodziu, jei nieko daugiau neprisisaukiu sau i pagalba, tai skelbiu cia tas nuostatas (kad neterstumem Scrap8 blog'o), o kad neterstumeme temos, pastabas, norus ir tai kas jus nervuoja rasykite man mail'u: [COLOR=yellow]laurencijos@hotmail.com

BENDROSIOS SB KONKURSŲ NUOSTATOS*:

Darbo temos parinkimas ir paskelbimas.
Darbo temą skelbia prieš tai skelbto konkurso nugalėtoja. Temos parinkimo kriterijų nėra, skelbėja gali siūlytą temą suderinti su likusiom dalyvėm.
Esant daugiau nei vienam temos variantų, skelbėja jas pateikia dalyvėms, o pastarosios balsavimo tvarka išrenka pačią tinkamiausią.
Naujo konkurso tema skelbiama praėjus 3-5 dienoms po praėjusio konkurso rezultatų paskelbimo.
Tema paskelbiama Scrap8 blog‘e**. Temą rekomenduojama paaiškinti plačiau,pateikti kelis temos vystymo pavyzdžius, variantus.
Prie paskelbtos temos turėtų atsirasti konkretūs darbų atidavimo, įvertinimo ir rezultatų paskelbimo terminai; taip pat atskiros skelbėjos pastabos ar reikalavimai ir pan.
** kol kas temą skelbiame Irmos blog‘e, ateityje gali būti ir kiti temų skelbimo, konkurso darbų priėmimo blog‘ai ir pan.
Darbo pateikimo forma.
Visi darbeliai bus priimti: rankų darbo scrap’as, digital/skaitmeninis, mini albumas, dekoruotas daiktas, ir t.t. svarbu, kad atitiktų paskelbtą temą.
Nebūtina naudoti nuotrauką (as). Galite ką nupiešti, argi net priklijuoti tą objektą kuris atstovauja paskelbtą temą. Jei naudojate nuotraukas - nebūtinai jūsų pačių darytas.
Užrašai, jei jie yra per daug asmeniški, gali būti nematomi kitiems, tiesiog galite “paslėpti” užkišus dalį užrašo po nuotrauka arba padarius vokelį/kišenėlę ant puslapio.
Darbo minties aprašymas nebūtinas, tačiau rekomenduojama aprašyti atlikimo techniką, priemones ir pan.
Seniau darytų ir jau matytų darbelių nepriduodame. Balsuosime tik už naujai sukurtus darbelius.
Darbo pridavimo terminas.
Konkursinį darbą priduodame per 14 dienų nuo temos paskelbimo datos.
Darbo pristatymas konkurso rengėjai.
Atlikus darbą, reikalinga jį nufotografuoti (patartina skenuoti) ir išsiusti jį konkurso rengėjos nurodytu el. Adresu, taip pat pridėti aprašymą WORD‘iniame faile.
Išsiuntus konkursinį darbeli negalimi jokie taisymai persiunčiant jį dar kartą, taip pat, jei numatoma pateikti darbą su aprašymu, pastarąjį būtina išsiųsti bent tą pačią dieną, kurią pateikiate ir konkursinį darbelį (kad nebūtų bereikalingų nesusipratimų ir aprašymas neatsidurto po kito autoriaus darbu).
Darbas privalo turėti pavadinimą, tačiau nebūtinai jis turi atsirasti pačiame darbe ( čia, kad lengviau būtų susišnekėti kuriam darbui koki balą duodate).
Darbų ir jų aprašymų publikacija.
Konkurso rengėja iki nurodytos datos gavusi visus pretenduojančius darbus, per 2 dienas turi išleisti juos publikacijai blog‘e.
Darbų publikacijos eiliškumas – atsitiktinis. Spausdinamas darbas be autoriaus, kurio apačioje tik pavadinimas ir aprašymas.
Balsavimas.
Balsavimas turi vykti anonimiškai. Už save balsuoti negalima.
Savo balsus turite pateikti per 3 dienas.
Balsuoti gali tik tie, kurie dalyvavo ir tie, kas tam tikromis sąlygomis išlygomis ir pan. gaus tokia teisę.
Maksimalus darbo įvertinimas – 5 balai. Likusieji balai 4,3,2,1 išdalinami atitinkamai, mažiau patikusiems darbams.
Tą patį balą galite duoti tik vieną kartą (t.y. negalite duoti 5 dviem darbeliams).
Įvertinimus siunčiame konkurso temos skelbėjai elektroniniu paštu (nebent skelbėja pageidautų kitaip- per kontaktus blog‘e ir pan.).
Elektroniniame laiške būtina nurodyti pilną darbelio pavadinimą ir jam skirtą balą.
Darbo įvertinimo ir balsavimo rekomendacijos.
Patariama pirmiausia bandyti spėti ir suprasti konkurso darbą vien tik iš panaudotų detalių, spalvų, ir nuotraukų, neperskaičius autorės aprašymo.
Kiekviena parinkta detalė turėtų atitikti paskelbtą temą. Įsivaizduokite, kad darbelis visiškai neturi jokio aprašymo, arba kad užrašai - svetima kalba-kiek jūs galite atspėti vien tik iš to ką matote prieš akis?
Ar autorė simboliškai daug ką panaudojo? Ar tai tik papuošimai be jokio gilesnio ryšio su tema?
Konkurso konkurentė turi būti ta, kuri geriausiai sugebėjo įkūnyti paskelbtą temą: tinkančiom detalėm, nuotraukom, spalvom, aprašymu, ir pavadinimu. **
** už šias pastabas labai dėkingi Scrap8.

Darbų komentavimas.
Darbai komentuojami, pateikiant įvertinimą apie kiekvieną atskirai.
Kad būtų išlaikomas anonimiškumas, siūloma komentuoti jau pateikus balsus. Tad komentuokime dar 4 dienas po balsų pridavimo, taip neįtakosime kitų savo nuomone.
Konkurso nugalėtojos paskelbimas.
Konkurso nugalėtojas skelbiamas po 7 dienų nuo konkurso darbų pridavimo termino.
Su bendru balų skaičiumi ir užimama vieta, skelbiama tik penkios konkurso dalyvės.
Konkurso nugalėtoja, surinkusi daugiausia balų per tris dienas turi paskelbti naują temą.
Konkurso rengėjos įsipareigojimai.
Konkurso rengėja įsipareigoja visą konkurso laiką išlaikyti diskretiškumą tarp dalyvių, atlikti teisingus balsų skaičiavimus. Įvykus nesutarimams ar jei kiltų nors vienai įtarimų, dėl nesklandaus konkurso balsavimo, rengėja įsipareigoja paviešinti balsavusių balsus, skirtus atskiroms dalyvėms.
Už konkurso rengėją konkurso metu nebalsuojame. Tačiau jos darbą vertiname komentarais.
Rengėja apdovanoja mažu prizu konkurso laimėtoją.

* Dėl nenumatytų aplinkybių, pasiliekame galimybę keisti ir tobulinti šias nuostatas.
Dalinkitės idėjomis, gero SCRAP‘o!

Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 22:32)
BENDROSIOS SB KONKURSŲ NUOSTATOS*:
oho kiek skaitymo doh.gif rasytoja busi mirksiukas.gif pazadu surimteti rytoj, siandien nesugalvoju kaip pavadinima geriau parasyti, jau ketvirta riekele batono su medum valgau blush2.gif jai ir toliau tokiais tempais galvosiu priaugsiu koki 10 kg lotuliukas.gif
Atsakyti
Blin... Mano internetas bludija... Rasiau, rasiau ir dingo...

Taisykles grazios - cikipiki. Bet su keleta dalyku nelabai sutinku. 2savaites darbo padarymui yra per mazai. Mes visos esam uzimtos moteros (buna sergantys vaikai, problemos darbuose, moksluose, atostogos, gimtadieniai ir t.t.). Man tikrai neisseina taip greitai kepti lotuliukas.gif As letu apsuku mirksiukas.gif
Kitas pastebejimas del balsavimo. Norint pritraukti didesny rately, nereiketu deti kazkokio limito balsuotojams. As pasitikiu musu saziningumu ir nemanau, kad kuri prasines kitu sm nariu prabalsuoti uz ju darbely. Tikiu, kad konkursas vyksta ne ta linkme 4u.gif

P.S. O jau technine dalis mano smegenelems per sudetinga lotuliukas.gif O dar WORD... Nu neturiu as jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 04, 23:05)
Blin... Mano internetas bludija... Rasiau, rasiau ir dingo...

Taisykles grazios - cikipiki. Bet su keleta dalyku nelabai sutinku. 2savaites darbo padarymui yra per mazai. Mes visos esam uzimtos moteros (buna sergantys vaikai, problemos darbuose, moksluose, atostogos, gimtadieniai ir t.t.). Man tikrai neisseina taip greitai kepti lotuliukas.gif As letu apsuku mirksiukas.gif
Kitas pastebejimas del balsavimo. Norint pritraukti didesny rately, nereiketu deti kazkokio limito balsuotojams. As pasitikiu musu saziningumu ir nemanau, kad kuri prasines kitu sm nariu prabalsuoti uz ju darbely. Tikiu, kad konkursas vyksta ne ta linkme 4u.gif

P.S. O jau technine dalis mano smegenelems per sudetinga lotuliukas.gif O dar WORD... Nu neturiu as jo blush2.gif

Nu pagaliau sulaukiau reakcijos. Kiek laiko reikia darbeliams pagaminti? As gi skelbdama tema jau turiu ir termina pridavimo paraysti.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 22:13)
Nu pagaliau sulaukiau reakcijos. Kiek laiko reikia darbeliams pagaminti? As gi skelbdama tema jau turiu ir termina pridavimo paraysti.

mėnuo, manau, būtų visai neblogai biggrin.gif O "word" galima pakeisti į teksto redagavimo programą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 23:13)

lygtai ėjo kalba apie 1mėnesį darbelio padarymui... aš tai būčiau už ilgesnį terminą (t.y. 1 mėn) 4u.gif
Šiaip labai aiškiai viską surašei thumbup.gif Aš pati labai mėgstu konkretumą ir susistemintus dalykus, tai man labai džiugu, kad ir tu panašiai galvoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 05, 01:43)

As kaip tik anksciau rasiau... Tik kad kazkur ta dalis dingo lotuliukas.gif Manau reikia menesio 4u.gif Tada netik veiksmas vyktu konkursuose, bet ir cia darbeliu atsirastu... Paziurekit paskutinias savaites kiek cia buvo ydeta darbeliu ax.gif Visos scrapino konkursui. Juk norisi sudalyvauti, nors ir tema gali buti truputi svetima dusiai. O kada screpinti dusiai? Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti