Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 17:25)
Beje,Linutuke, kaip tavo naujai iskeptas dabrlis atrodo galutiniame variante?
sekmingai guli nepaliestas, atnese kllijante siuvimo, tai bandau siuti, viena akim i kompa ziuredama lotuliukas.gif sunkiai gaunasi
Atsakyti
dabar gal kvailai paklausiu, bet tas 1,2 pervedimui lietuvoje cia prie sumos pridet ar cia tik siaip, nes pervedant gi nuskaiciuoja bankas ir taip.. labai "didele" suma, bet vis tiek klausimas iskilo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
del prizu, tai konkurse davyvavau tikrai ne del prizo, o del galimybes pasimokyti is savo ir kitu klaidu blush2.gif
bet ideja sauni, tad jeigu prizinis fondas bus noreciau is karto zinoti, kad nereiketu kelis kartus remini pervedineti ax.gif
Atsakyti
na mergaitės ir aš noriu padaryti pavedimą, tai kokiu kursu ir kiek prie prizų pridėti? ir sakykime,tas fondas tarsi uždaro kelius naujoms merginosm,kurios prie fondo prisidėjo. Gal prizas galėtų būti trupučiuką kitoks, tarkime pirmą konkursą laimėjusi Lauramama gauna dovaną iš Srapukės, tada Lauramama sugalvoja temą ir dovaną kitam konkursui ,tai dovana būtų temos autorės reikalas ir tokia pereinama , nes visos turi juk kažką tokio,kuo galėtų pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 04, 20:32)
na mergaitės ir aš noriu padaryti pavedimą, tai kokiu kursu ir kiek prie prizų pridėti? ir sakykime,tas fondas tarsi uždaro kelius naujoms merginosm,kurios prie fondo prisidėjo. Gal prizas galėtų būti trupučiuką kitoks, tarkime pirmą konkursą laimėjusi Lauramama gauna dovaną iš Srapukės, tada Lauramama sugalvoja temą ir dovaną kitam konkursui ,tai dovana būtų temos autorės reikalas ir tokia pereinama , nes visos turi juk kažką tokio,kuo galėtų pasidalinti.

nu cia irgi geras variantas. Bet jau dabar turiu sukti smegenis, ka idomaus uzsakyti is svetur, nes cia LT- kol kas badas. g.gif
Atsakyti
As irgi pritariu Lacheses idejai,kad gal priza kiekviena laimetoja organizuoja pati. Gera ideja.vis tiek dauguma jau turi kazakokiu priemoniu scrapbookui,ka siuncias,ka pas mus randa,kad ir popierius- visos skirtingus uzsisakem,tai galima butu is tu rinkiniu po keleta lapu isskirt ir dar kazko pridet priedo. Juk svarbu ne prizas,o dalyvavimas ir malonumas buti nugaletoja ax.gif nes tikrai ne visad galesim dalyvaut konkurseliuose ir tada del tu papildomu pinigu pervedimo reiktu pagalvot kaip daryt,kad kas nepasijaustu nuskriaustas ar pan.O cia nei Avedai uzkrautume to reikalo nei ka ax.gif
Atsakyti
nu bet jau internetas siandien vakare pas mane letas bash.gif tai negaliu koks nervas ima
sakykime,tas fondas tarsi uždaro kelius naujoms merginosm
man irgi ta mintis puse dienos galvoja sukasi, bet taip nieko ir nesugalvojau tai ir narasiau
Gal prizas galėtų būti trupučiuką kitoks, tarkime pirmą konkursą laimėjusi Lauramama gauna dovaną iš Srapukės, tada Lauramama sugalvoja temą ir dovaną kitam konkursui ,tai dovana būtų temos autorės reikalas ir tokia pereinama
mintis tikrai verta pamastymo g.gif
Atsakyti
gera ideja thumbup.gif ir budas atsikratyti nereikalingom sb priemonem lotuliukas.gif
Atsakyti
oho kiek musu cia daug sedi, o as kuriu nauja konkursa (taisykles) mirksiukas.gif
Atsakyti
na aš labai noriu sudalyvauti kitame konkurse, o galvojau,kad jau ir pirmame galėsiu, niekaip nesigavo, o digital nesinorėjo daryti.....

tiesa, dėl tų prizų,tai tikrai simbolinis reikalas, tai ir staigmena būtų, o jeigu kažkas turi nereikalingų SB prekių skelbkite čia smile.gif namau,tuoj sugraibys mergaitės.

Ir pasidžiaugsiu,jau užsisakiau , BIG BITE smile.gif ir labai laukiu kitų prekyčių, pasirodysiu,kai gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 04, 20:17)
Ir pasidžiaugsiu,jau užsisakiau , BIG BITE smile.gif  ir labai laukiu kitų prekyčių, pasirodysiu,kai gausiu smile.gif

kur ir kokia kaina blush2.gif
Atsakyti
amerikėj iš srapbook.com, atsiųs giminės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 04 birželio 2008 - 20:22
Man irgi atrodo, kad Lachesės idėja dėl prizo gera. O kad neapkrauti scrap8 bereikalingu darbu, tai galim susikurti internetinį albumą, kaip kažkuri ir siūlė... tik gal ne fotki.com? Nes iš jo neleidžia į forumą nuotraukėlių dėti - kažkaip trumpai būna matomos... gal geriau koks photobucket.com ar panašiai. O scrap8 bloge galima būtų įdėti nuorodą į šį albumą, kad visos lengvai rastų. Tada ir darbelius pačios galėtų visos įsikelti - viskas paprasčiau būtų.

Ir dar vienas klausimukas...nenorėtumėt savo šio konkurso darbelių paviešinti čia, mūsų temoje? Taigi įdomu ir užklįstantiems, apie kokius laimėtojus mes čia kalbam mirksiukas.gif

Dabar apie SB reikaliukus...buvau šiandien "Senukuose", tai nusipirkau tų lipnių apskritimukų (parašyta "be rūgščių", t.y. acid free), apie kuriuos kažkuri irgi minėjo (soriukas, bet jau nebepamenu, kuri doh.gif ). Tai jie kanceliarinių prekių skyriuje randasi, kaina 5,99Lt už 64 lipnius taškiukus, o atrodo ta pakuotė šitaip:
user posted image
čia plačiau apie prekę "Senukų" kataloge

Dar užmačiau prie kanceliarinių guminių štampukų rinkinį su 4 gyvūnėlių štampukais (aišku, piešinukai vaikiški, bet man pasirodė dailūs...ypač žirafa patiko, dar buvo liūtas, zebras...ir kažkas dar lotuliukas.gif ) Kaina apie 16Lt. Bet foto niekaip neatkapsčiau "Senukų" kataloge doh.gif

Ir dar mačiau trafaretus alfabeto ir skaičių atskirai (iškarpyta ant plono plastiko). Kiekvienas kainavo 3,99Lt.
user posted image user posted image
"Senukų" kataloge raidės, "Senukų" kataloge skaičiai

Yra dar vienas alfabetas pirkti, kuris kaip plastikinė lentelė, kad tušinuku ar pieštukų būtų lengva apvedžioti. Šito kaina 14,99Lt.
user posted image
"Senukų" kataloge

Na, atrodo, kad prisidaviau ir atraportavau viską, ką naudingo sužinojau per šią dieną pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 04 birželio 2008 - 20:33