Man irgi atrodo, kad Lachesės idėja dėl prizo gera. O kad neapkrauti
scrap8 bereikalingu darbu, tai galim susikurti internetinį albumą, kaip kažkuri ir siūlė... tik gal ne fotki.com? Nes iš jo neleidžia į forumą nuotraukėlių dėti - kažkaip trumpai būna matomos... gal geriau koks photobucket.com ar panašiai. O scrap8 bloge galima būtų įdėti nuorodą į šį albumą, kad visos lengvai rastų. Tada ir darbelius pačios galėtų visos įsikelti - viskas paprasčiau būtų.
Ir dar vienas klausimukas...nenorėtumėt savo šio konkurso darbelių paviešinti čia, mūsų temoje? Taigi įdomu ir užklįstantiems, apie kokius laimėtojus mes čia kalbam
Dabar apie SB reikaliukus...buvau šiandien "Senukuose", tai nusipirkau tų lipnių apskritimukų (parašyta "be rūgščių", t.y. acid free), apie kuriuos kažkuri irgi minėjo (soriukas, bet jau nebepamenu, kuri
). Tai jie kanceliarinių prekių skyriuje randasi, kaina 5,99Lt už 64 lipnius taškiukus, o atrodo ta pakuotė šitaip:
čia plačiau apie prekę "Senukų" katalogeDar užmačiau prie kanceliarinių guminių štampukų rinkinį su 4 gyvūnėlių štampukais (aišku, piešinukai vaikiški, bet man pasirodė dailūs...ypač žirafa patiko, dar buvo liūtas, zebras...ir kažkas dar
) Kaina apie 16Lt. Bet foto niekaip neatkapsčiau "Senukų" kataloge
Ir dar mačiau trafaretus alfabeto ir skaičių atskirai (iškarpyta ant plono plastiko). Kiekvienas kainavo 3,99Lt.
"Senukų" kataloge raidės,
"Senukų" kataloge skaičiaiYra dar vienas alfabetas pirkti, kuris kaip plastikinė lentelė, kad tušinuku ar pieštukų būtų lengva apvedžioti. Šito kaina 14,99Lt.
"Senukų" katalogeNa, atrodo, kad prisidaviau ir atraportavau viską, ką naudingo sužinojau per šią dieną