Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

O kaip mes balsuosim?
Atsakyti
valio:valio jau šeštoji temelė thumbup.gif ačiū LINUTUKE aciuks.gif
o balsuosim, aš bent jau taip įsivaizduoju per komentarus mastau.gif
na jau nebedaug liko laukti ir pamatysim visus darbelius assa.gif
Atsakyti
Bet jei balsuosim per komentarus, tai ne bus anonimiska... As taip pat nenoreciau matyti komentaru, kol nesibaigs balsavimas.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 31, 15:39)
Bet jei balsuosim per komentarus, tai ne bus anonimiska... As taip pat nenoreciau matyti komentaru, kol nesibaigs balsavimas.
tai gal Scrap8 gali kaip nors savo bloga administruoti ir padaryti kad komentarai nesimatytu g.gif man irgi kaskaip noretusi kad viena kitu komentaru namatytume, nes kap paskaitai koki komentara ir paskui pakeiti savo pradine nuomone, nu bent jau man taip buna blush2.gif esu gi nepastovumo isikunijimas (cia MB apie mane taip lotuliukas.gif )
Atsakyti
as galvojau, kad anonimiskumas bus tame, kad nezinosim kieno darbelis, bet pritariu kad balsai irgi turetu buti anonimiski smile.gif tada bus labai idomu laukt pabaigos, o komentarai gali buti paskelbti po visko drinks_cheers.gif
Atsakyti
noretusi kad viena kitu komentaru namatytume, nes kap paskaitai koki komentara ir paskui pakeiti savo pradine nuomone, nu bent jau man taip buna  esu gi nepastovumo isikunijimas (cia MB apie mane taip  )

Tai paprasciausia: NESKAITYK kitu komentaru, kol pati neparasei ir neissiuntei savo. As irgi impulsyvi, bet tiesiog nenoriu net akis ganyt i ka kitos parase. Balsuosime man issiuntus email'a, o aptarsime be balu komentaruose. Pirmas komentaras bus tik mano surasymas visu darbeliu pavadinimu. Tai galesite kopijuoti ir man issiusti email'u : i irma0408@yahoo.com. Tada as paskaiciuosiu visus ir paskelbsiu visu balsavimu suma. O komentaruose galesite placiau aptarineti, patarti neskiriant numerio...kad nebutu jokiu isizeidimu.Pavyz: ka man atsiuskite mail'u
--"Mano Didysis Nusivylimas": 5
--"Kralikai o ne nusivylimai galvoj": 4
--"As be nusivylimu": 3
--"Kaciuko svajones": 2
--"Kur dingo mano saule?"1

O komentaruose bendrai galit aptart: --"Mano Didysis Nusivylimas": puikiai sugebejo pateikti "nusivylimo tema" panaudojant atitinkancias spalvas, pagrazinimus...bla bla bla....

P.S. dar norejau dadeti kad kadangi yra daugiau negu 5 dalyves, galetume aptarti ir tas kurios nepateko i jusu top 5...manau ir jom svarbu zinot kodel? ir ka, kaip kitaip galejo padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 31 gegužės 2008 - 18:48
bet jei visus aptarsim komentaruose , o savo ne, tada jau bus nebe anoniminis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 05 31, 22:32)
bet jei visus aptarsim komentaruose , o savo ne, tada jau bus nebe anoniminis  biggrin.gif

Miglota, o tu savajy rasei norevgiskai ar kaip... Nes bent jau manajy visos greitai atpazins - norvegu kalba tekstas... Vis pasiziuriu Scrapukes8 bloga... Labai nekantrauju... Jauduliukas vistik yra. O jei mano bus darbelis prasciausias... Bet visada liks galimybe mokintis, tobuleti ir koky karta laimeti 4u.gif As cia save taip moraliskai ruosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 31, 19:28)
Miglota, o tu savajy rasei norevgiskai ar kaip... Nes bent jau manajy visos greitai atpazins - norvegu kalba tekstas... Vis pasiziuriu Scrapukes8 bloga... Labai nekantrauju... Jauduliukas vistik yra. O jei mano bus darbelis prasciausias... Bet visada liks galimybe mokintis, tobuleti ir koky karta laimeti 4u.gif As cia save taip moraliskai ruosiu tongue.gif

sikart lietuviskas mano blush2.gif nors planavau norvegiskai rasyt, bet nesusideliojo man taip kaip norejau biggrin.gif

as irgi nekantrauju, labai idomu i kitus paziuret, gal jau ryt rasim bigsmile.gif
sikart dalyvauju olimpiniu principu, bet aisku, visad malonu kai tavo darbas ir kitiem patinka smile.gif o paskutines vietos gal geriau neskelbti, gal tik pirma arba pirmas tris, nes jau isvaizduoju kad nekaip jausciausi jei mano 7 butu blush2.gif
Atsakyti
Pritariu Miglotai thumbup.gif Nemalonus jausmas butu pamatyt savo darbely paskutiny blush2.gif

As vis kankinu kompa su dvieju knopkiu kombinacija (obuoliukas+R)....
Atsakyti
as tai irgi labai nekantrauju, jau nezinau keliolika kartu knopkes spandziau ir zvalgiausi bloge lotuliukas.gif nu bet manasis tai visai ne anonimiskas darbellis blush2.gif bet yra kaip yra, kaip mintis atkeliavo ir uzsisakinejau nuotraukas tai dar apie anonimiskuma nekalbejom doh.gif o dabar jau nera kur trauktis biggrin.gif busiu demaskuota ax.gif

o as tai visai ir galiu buti pirma nuo galo lotuliukas.gif lotuliukas.gif hihihi.gif , bet jai kitom nejauku, tai gal tikrai galima tik 3 pirmas vietas skelbti g.gif
Atsakyti
Tik grizau is darbo tai ikelsiu jum tiktai ryte pamatyt. Nekankinkite kompiuteriu tongue.gif .O balsuojame gal tiktai Top 5, nereikia tikrai kad paskirstiti 6, 7 vieta...prarasime dalyviu taip ax.gif 4u.gif
et jei visus aptarsim komentaruose , o savo ne, tada jau bus nebe anoniminis biggrin.gif

tai gali neaptart 2 darbelius mirksiukas.gif nors is foto matysis kas kuri ir as jau is stiliaus atspeciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 31 gegužės 2008 - 23:18