O kaip mes balsuosim?
valio:valio jau šeštoji temelė ačiū LINUTUKE
o balsuosim, aš bent jau taip įsivaizduoju per komentarus
na jau nebedaug liko laukti ir pamatysim visus darbelius
o balsuosim, aš bent jau taip įsivaizduoju per komentarus
na jau nebedaug liko laukti ir pamatysim visus darbelius
Bet jei balsuosim per komentarus, tai ne bus anonimiska... As taip pat nenoreciau matyti komentaru, kol nesibaigs balsavimas.
QUOTE(Tosk @ 2008 05 31, 15:39)
Bet jei balsuosim per komentarus, tai ne bus anonimiska... As taip pat nenoreciau matyti komentaru, kol nesibaigs balsavimas.
tai gal Scrap8 gali kaip nors savo bloga administruoti ir padaryti kad komentarai nesimatytu man irgi kaskaip noretusi kad viena kitu komentaru namatytume, nes kap paskaitai koki komentara ir paskui pakeiti savo pradine nuomone, nu bent jau man taip buna esu gi nepastovumo isikunijimas (cia MB apie mane taip )
as galvojau, kad anonimiskumas bus tame, kad nezinosim kieno darbelis, bet pritariu kad balsai irgi turetu buti anonimiski tada bus labai idomu laukt pabaigos, o komentarai gali buti paskelbti po visko
noretusi kad viena kitu komentaru namatytume, nes kap paskaitai koki komentara ir paskui pakeiti savo pradine nuomone, nu bent jau man taip buna esu gi nepastovumo isikunijimas (cia MB apie mane taip )
Tai paprasciausia: NESKAITYK kitu komentaru, kol pati neparasei ir neissiuntei savo. As irgi impulsyvi, bet tiesiog nenoriu net akis ganyt i ka kitos parase. Balsuosime man issiuntus email'a, o aptarsime be balu komentaruose. Pirmas komentaras bus tik mano surasymas visu darbeliu pavadinimu. Tai galesite kopijuoti ir man issiusti email'u : i irma0408@yahoo.com. Tada as paskaiciuosiu visus ir paskelbsiu visu balsavimu suma. O komentaruose galesite placiau aptarineti, patarti neskiriant numerio...kad nebutu jokiu isizeidimu.Pavyz: ka man atsiuskite mail'u
--"Mano Didysis Nusivylimas": 5
--"Kralikai o ne nusivylimai galvoj": 4
--"As be nusivylimu": 3
--"Kaciuko svajones": 2
--"Kur dingo mano saule?"1
O komentaruose bendrai galit aptart: --"Mano Didysis Nusivylimas": puikiai sugebejo pateikti "nusivylimo tema" panaudojant atitinkancias spalvas, pagrazinimus...bla bla bla....
P.S. dar norejau dadeti kad kadangi yra daugiau negu 5 dalyves, galetume aptarti ir tas kurios nepateko i jusu top 5...manau ir jom svarbu zinot kodel? ir ka, kaip kitaip galejo padaryti.
bet jei visus aptarsim komentaruose , o savo ne, tada jau bus nebe anoniminis
QUOTE(Miglota @ 2008 05 31, 22:32)
bet jei visus aptarsim komentaruose , o savo ne, tada jau bus nebe anoniminis
Miglota, o tu savajy rasei norevgiskai ar kaip... Nes bent jau manajy visos greitai atpazins - norvegu kalba tekstas... Vis pasiziuriu Scrapukes8 bloga... Labai nekantrauju... Jauduliukas vistik yra. O jei mano bus darbelis prasciausias... Bet visada liks galimybe mokintis, tobuleti ir koky karta laimeti As cia save taip moraliskai ruosiu
QUOTE(Tosk @ 2008 05 31, 19:28)
Miglota, o tu savajy rasei norevgiskai ar kaip... Nes bent jau manajy visos greitai atpazins - norvegu kalba tekstas... Vis pasiziuriu Scrapukes8 bloga... Labai nekantrauju... Jauduliukas vistik yra. O jei mano bus darbelis prasciausias... Bet visada liks galimybe mokintis, tobuleti ir koky karta laimeti As cia save taip moraliskai ruosiu
sikart lietuviskas mano nors planavau norvegiskai rasyt, bet nesusideliojo man taip kaip norejau
as irgi nekantrauju, labai idomu i kitus paziuret, gal jau ryt rasim
sikart dalyvauju olimpiniu principu, bet aisku, visad malonu kai tavo darbas ir kitiem patinka o paskutines vietos gal geriau neskelbti, gal tik pirma arba pirmas tris, nes jau isvaizduoju kad nekaip jausciausi jei mano 7 butu
Pritariu Miglotai Nemalonus jausmas butu pamatyt savo darbely paskutiny
As vis kankinu kompa su dvieju knopkiu kombinacija (obuoliukas+R)....
As vis kankinu kompa su dvieju knopkiu kombinacija (obuoliukas+R)....
as tai irgi labai nekantrauju, jau nezinau keliolika kartu knopkes spandziau ir zvalgiausi bloge nu bet manasis tai visai ne anonimiskas darbellis bet yra kaip yra, kaip mintis atkeliavo ir uzsisakinejau nuotraukas tai dar apie anonimiskuma nekalbejom o dabar jau nera kur trauktis busiu demaskuota
o as tai visai ir galiu buti pirma nuo galo , bet jai kitom nejauku, tai gal tikrai galima tik 3 pirmas vietas skelbti
o as tai visai ir galiu buti pirma nuo galo , bet jai kitom nejauku, tai gal tikrai galima tik 3 pirmas vietas skelbti
Tik grizau is darbo tai ikelsiu jum tiktai ryte pamatyt. Nekankinkite kompiuteriu .O balsuojame gal tiktai Top 5, nereikia tikrai kad paskirstiti 6, 7 vieta...prarasime dalyviu taip
tai gali neaptart 2 darbelius nors is foto matysis kas kuri ir as jau is stiliaus atspeciau
et jei visus aptarsim komentaruose , o savo ne, tada jau bus nebe anoniminis biggrin.gif
tai gali neaptart 2 darbelius nors is foto matysis kas kuri ir as jau is stiliaus atspeciau