Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(remini @ 2008 06 04, 15:30)
man dar trūksta 3 meilų  4u.gif kitoms jau išsiunčiau  mirksiukas.gif tik dabar ne į temą, bet kadangi visos savos tai paklausiu  ax.gif kokį kursą imsim? visos juk pervedinėsite skirtingu metu, o aš tik sulaukus visų galėsiu siūsti į USA, tai man ims tos dienos kursą  g.gif tai dabar reikia nuspręsti, kaip skaičiuoti, kadangi kursas tai kintamas  doh.gif
n ureikia bankuose keitimo kursus pastudijuoti, o tiksliau tavo banke, kokiu kursu jis keicia, ir truputi uzmesti del visa ko, nors kad baksas kiltu tai nelabai tiketina schmoll.gif
Atsakyti
Blinnnn.... Rasiau... Rasiau... Internetas nusprogo, bet dalis issisaugojo mano rasliavos, o dalis dingo.... SORRY
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 04, 15:38)
n ureikia bankuose keitimo kursus pastudijuoti, o tiksliau tavo banke, kokiu kursu jis keicia, ir truputi uzmesti del visa ko, nors kad baksas kiltu tai nelabai tiketina  schmoll.gif

na dabar rašo 2,2566, tai nežinau kokį čia aukso visuriuką rast? g.gif gal imam 2,26? nes jei pastaruoju metu tik krenta - mažai tikėtina kad ims ir pakils ax.gif
Atsakyti
del konkurso uzduociu:
Laukiu lauramamos naujos temos. Gavus paskelbsiu blog'e su taisyklem. Del prizu, nebutina, bet juk jum bus taip smagu ka nors gauti. Pakolkas as turiu is ko dar siuntineti, bet dar turiu ideja jei ji jum kimba. ax.gif Kadangi pinigu pavedima darote del SB-turgaus, galite suorganizuoti bendra fonda, kiek kas nori duoti del konkurso prizam ir man kartu su atsiskaitymu issiusti. Taip nereikes du kart moket uz pavedima.O as galiu nuejus nupirkti visokiu lengvo svorio prizu: akriliniu stampuku po viena, rub-onu, alfabetu nakleiku, juosteliuir t.t. Minstu voku turiu visa deze nuo juvelyrikos bizniuku.
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 04, 15:42)
na dabar rašo 2,2566, tai nežinau kokį čia aukso visuriuką rast?  g.gif gal imam 2,26? nes jei pastaruoju metu tik krenta - mažai tikėtina kad ims ir pakils  ax.gif
man tai ok, o kaip kitoms?

Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 04, 15:56)
man tai ok, o kaip kitoms?

Man irgi tinka.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 04, 15:59)
Man irgi tinka.

Man irgi tinka,tik kuo greiciau skola likviduot.
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 04, 15:49)
del konkurso uzduociu:
Laukiu lauramamos naujos temos. Gavus paskelbsiu blog'e su taisyklem. Del prizu, nebutina, bet juk jum bus taip smagu ka nors gauti. Pakolkas as turiu is ko dar siuntineti, bet dar turiu ideja jei ji jum kimba. ax.gif  Kadangi pinigu pavedima darote del SB-turgaus, galite suorganizuoti bendra fonda, kiek kas nori duoti del konkurso prizam ir man kartu su atsiskaitymu issiusti. Taip nereikes du kart moket uz pavedima.O as galiu nuejus nupirkti visokiu lengvo svorio prizu: akriliniu stampuku po viena, rub-onu, alfabetu nakleiku, juosteliuir t.t. Minstu voku turiu visa deze nuo juvelyrikos bizniuku.

Man tinka, o kaip kitom?
Atsakyti
na jei visoms tinka, tai taip ir skaičiuojam 4u.gif
dar laukiu žinių iš Sanritos, Arminux ir Kristi13
Scrap8labai šauni idėja thumbup.gif aišku, jei mes tavęs iki galo nenugalabysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 04, 16:13)
na jei visoms tinka, tai taip ir skaičiuojam  4u.gif
dar laukiu žinių iš Sanritos, Arminux ir Kristi13
Scrap8labai šauni idėja  thumbup.gif aišku, jei mes tavęs iki galo nenugalabysim  lotuliukas.gif

Tai rytoj pat darau pavedimą. tongue.gif
Papildyta:
O kaip jūs manot, kokią sumą pervesti tiems būsimų konkursų prizams?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 04, 15:49)
del konkurso uzduociu:
Laukiu lauramamos naujos temos.

Tema turiu. Labai lengva, kad butu daugiau laiko graziai apteikti darbeli kaip gera SB. Bet antra vertus, kuo lengvesne tema, tuo sunkiau pagaminti isskirtini darba.
bet va iskilo klausimas. Pries paskelbiant tema, ar man jau reikia buti padarius darbeli (sekti Avedos pavyzdziu)? Ir ka darom su tom bendrom taisykliu nuostatom?
Gal pradedam cia bendrai rasyti papunkciui ir kiekviena vis papildom?
Papildyta:
Del prizinio fondo sumos nezinau.
Mano piniginei galimi du variantai: iki 50 arba iki 100.

Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 17:11)
Tema turiu. Labai lengva, kad butu daugiau laiko graziai apteikti darbeli kaip gera SB. Bet antra vertus, kuo lengvesne tema, tuo sunkiau pagaminti isskirtini darba.
bet va iskilo klausimas. Pries paskelbiant tema, ar man jau reikia buti padarius darbeli (sekti Avedos pavyzdziu)? Ir ka darom su tom bendrom taisykliu nuostatom?
Gal pradedam cia bendrai rasyti papunkciui ir kiekviena vis papildom?
Papildyta:
Del prizinio fondo sumos nezinau.
Mano piniginei galimi du variantai: iki 50 arba iki 100.

KAzkaip net neuzfiksavau,kad bus prizai nugaletojams ir tiesa dar, suma,manau labai priklauso nuo musu, pastoviai dalyvaujanciu skaiciaus.
Atsakyti
Lauramama gal tu paskebk ta nauja tema ax.gif O darysi kartu su visomis ir taip pati galesi dalyvauti. Jau nuo vakar vis ateinu su viltim surasti paskelbta nauja tema 4u.gif

Gera mintis su piniginiu fondu thumbup.gif Bet suku galva, kaip man prisijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 04, 17:19)
Lauramama gal tu paskebk ta nauja tema ax.gif O darysi kartu su visomis ir taip pati galesi dalyvauti. Jau nuo vakar vis ateinu su viltim surasti paskelbta nauja tema 4u.gif

Gera mintis su piniginiu fondu thumbup.gif Bet suku galva, kaip man prisijungti ax.gif

tiesiog kazkaip prisijunk.
Kadangi mus Sefe laukia temos pas ja blog'e su taisyklem, tai rasit ja ten. Bet ka darom su tom taisyklem? Ar man paciai jas sumesti ir pateikti jusu teismui bei papildymams?Reikia jusu nuomones!!!!!Nu taip butu faina,kad atsirastu palaipsniui tradicijos, juolab kad perduodam estafete vis kitam nugaletojui.
Papildyta:
Beje,Linutuke, kaip tavo naujai iskeptas dabrlis atrodo galutiniame variante?

Papildyta:
Ir dar, labai noreciau,kad leistumete man pateikti darbeli ne paskelbiant tema, o kartu su jumis.Tokiu atveju, su siuo konkursiuku bandyciau suderinti labai nauginga dalyka ax.gif blush2.gif
Atsakyti