Sveikinimai lauramamai su pirmaja vieta!!!!!
Panos, ką radau : www.mera.lt kniediklis su nuolaida 95 lt (įprastai daug kur teko matyti 170 lt kainą
www.kaivida.lt irgi daug ko siūlo (jų prekių galima ir Vilniuje rasti)
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 10:41)
Siek tiek noreciau grizti prie naujos konkurso temos. Ka jus i tai?
na manau su pirmo konkursėlio patirtim, šį tą jau galime ir nustatyti
darbelių pateikimo (padarymo) terminas manau turėtų būti apie mėnesį na visko gi pasitaiko kol sugalvosi, suplanuosi, prisiruoši prisėst ir pan.
balsavimui jau pamatėme, kad užtenka 3 dienų
temai sugalvoti manau daug laiko nereikia čia priklauso kokiu dažnumu rengsim konkursus. tik bėda dar su prizais ką su jais darysim? juk ne visada Scrapuke mus apdovanos vą šį momentą man atrodo reikia plačiau aptarti, kaip jūs manot?
Sveikos...jaučiu, kad aš čia vėlyviausia Jau spėjos tiek lapų prirašyt
babyface, norėjau pakomentuoti, bet žiūriu, kad jau daug patarimų sulaukei, tai pasakysiu tik vieną dalykiuką...o man labai nesižiūri pavadinimas ant balto popieriaus atspausdintas juodom raidėm Taip labai "mechaniškai"...man iš esmės patinka, kai užrašiukai smulkūs ranka būna užrašyti - daugiau asmeniškumo tada jaučiasi...na, bet juk čia skonio reikalas Ir tos juostelės tikrai nereiktų - kažko kito reiktų paieškot
Jau ožys ant stogo kaip mane pralinksmino LINUTUKE, bet tu ir pastabi 100 metų būčiau nepamačius
babyface, norėjau pakomentuoti, bet žiūriu, kad jau daug patarimų sulaukei, tai pasakysiu tik vieną dalykiuką...o man labai nesižiūri pavadinimas ant balto popieriaus atspausdintas juodom raidėm Taip labai "mechaniškai"...man iš esmės patinka, kai užrašiukai smulkūs ranka būna užrašyti - daugiau asmeniškumo tada jaučiasi...na, bet juk čia skonio reikalas Ir tos juostelės tikrai nereiktų - kažko kito reiktų paieškot
Jau ožys ant stogo kaip mane pralinksmino LINUTUKE, bet tu ir pastabi 100 metų būčiau nepamačius
Sveikinu nugaletoja, tikrai darbas vertas pirmos vietos
nebespeju skaityt, oho kiek priraset, del skaiciuku, tai mano meilas miglota@hotmail.com
aciu visoms labai uz komplimentus nuotraukoms, bet jos neparodo net puses grozio.. pabuti tose vietose tikrai nuostabu vakar tik kompas nuluzo ir nebeveikia, kur nuotraukos naujos sudetos buvo, tai jeigu jo neatgaivins jauciu raudosiu, nes visos nuotraukos ten sukrautos vakar truputi dar fotografavau salas oslo fjorde, bet kol kompo didziojo nesutaisys negalesiu nuotrauku idet
linkiu jums gero oro mum su oru galima sakyti pasiseke, bet buvau pora kartu ir silta striuke apsirengus, tai dabar keistai atrodo kai +27 uz lango
aciu o mes kai buvo Geirangej fjorde sedziu as sau ir galvoju, gerai mums turistams atvaziuojam paziurim isvaziuojam, o jiem ten tarp 4 sienu gyvent diena nakti, ziema vasara.. as jauciu isproteciau, gi nieko daugiau nematai, tik aukstos uolos aplink is visu pusiu bet yra ir toookiu vietu, kad isvaziuot nesinori
butaforinis oziukas ten ( bent jau taip tikiuosi )
nebespeju skaityt, oho kiek priraset, del skaiciuku, tai mano meilas miglota@hotmail.com
aciu visoms labai uz komplimentus nuotraukoms, bet jos neparodo net puses grozio.. pabuti tose vietose tikrai nuostabu vakar tik kompas nuluzo ir nebeveikia, kur nuotraukos naujos sudetos buvo, tai jeigu jo neatgaivins jauciu raudosiu, nes visos nuotraukos ten sukrautos vakar truputi dar fotografavau salas oslo fjorde, bet kol kompo didziojo nesutaisys negalesiu nuotrauku idet
QUOTE(Tosk @ 2008 06 03, 16:55)
Miglota, net supavydejau Matyti vaizdeliai... Ålesund, Molde.... Praeita vasara buvau tenais, bet mus oras labai nelepino Tikiuos sia vasara Moldej bus linksmiau su oru. Ar buvot troliu kely, o atlanto kely?? Koks buvo marsrutas
linkiu jums gero oro mum su oru galima sakyti pasiseke, bet buvau pora kartu ir silta striuke apsirengus, tai dabar keistai atrodo kai +27 uz lango
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 03, 20:26)
Dar norėjau pasakyt kad Miglotos foto taip ilgai žiūrinėjau ir seilę varvinau...kažkas nuostabaus, lyg atvirutės. Pavydžiu kad žmonės turi galimybę tokiuose gražiuose vietose gyventi.
aciu o mes kai buvo Geirangej fjorde sedziu as sau ir galvoju, gerai mums turistams atvaziuojam paziurim isvaziuojam, o jiem ten tarp 4 sienu gyvent diena nakti, ziema vasara.. as jauciu isproteciau, gi nieko daugiau nematai, tik aukstos uolos aplink is visu pusiu bet yra ir toookiu vietu, kad isvaziuot nesinori
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 04, 07:18)
nezinau jau kelinta karta groziuosi nuotraukomis ir tik dabar pamaciau, tai klausiu, ten oska ar ozys butaforinis ar tikras ir eda ten ant to stogo zole
butaforinis oziukas ten ( bent jau taip tikiuosi )
Lauramama dideliausi sveikinimai laimejus konkurseli
O kaip jūs manot, gal man savo SB darbelyje (įdedu nuorodą dar kartelį http://public.fotki....ng/img1596.html ) rožinį vienspalvį popierių pakeisti šiuo http://www.lenagold....tkan/vaz/3.html ? Atsispausdinčiau ant popieriaus ir panaudočiau vietoj to rožinio... Nes čia atspalvis labiau primena chalatuko spalvą ir jis man toks šiltesnis atrodo nei tas vienspalvis... O gal nelabai tiks čia tas popieriukas?
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 10:41)
Siek tiek noreciau grizti prie naujos konkurso temos. Gal kad ta musus tradicija prigytu, susideliojam kazkokias taisykles ar nuostatas, kuriose butu apibrezta temos paskelbimo terminas, pasirinkimo laisves galimybes-kazkokie kriterijai ar ................bet jei bendruosius principus nusistatytumeme? Ka jus i tai?
gera mintis, gal ir reiktu, nors jai rimtai kol neuzsiminei net buciau nepamascius apie tai, pazadu pagalvoti apie tai ilgiau, bet dar manau reiktu scrap8 nuomone suzinoti, kaip ne kaip ji si reikaliuka kuruojaQUOTE(remini @ 2008 06 04, 10:52)
na manau su pirmo konkursėlio patirtim, šį tą jau galime ir nustatyti darbelių pateikimo (padarymo) terminas manau turėtų būti apie mėnesį na visko gi pasitaiko kol sugalvosi, suplanuosi, prisiruoši prisėst ir pan.balsavimui jau pamatėme, kad užtenka 3 dienų
temai sugalvoti manau daug laiko nereikia čia priklauso kokiu dažnumu rengsim konkursus. tik bėda dar su prizais ką su jais darysim? juk ne visada Scrapuke mus apdovanos vą šį momentą man atrodo reikia plačiau aptarti, kaip jūs manot?
tai kad to prizo nezinau ar taip jau ir reikia , aisku smagu butu gauti, bet as ir be prizo kaip tik galeciau tai ir dalyvauciautemai sugalvoti manau daug laiko nereikia čia priklauso kokiu dažnumu rengsim konkursus. tik bėda dar su prizais ką su jais darysim? juk ne visada Scrapuke mus apdovanos vą šį momentą man atrodo reikia plačiau aptarti, kaip jūs manot?
QUOTE(justess22 @ 2008 06 04, 10:58)
aha su dideleeeeem akim esu
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 04, 14:58)
gera mintis, gal ir reiktu, nors jai rimtai kol neuzsiminei net buciau nepamascius apie tai, pazadu pagalvoti apie tai ilgiau, bet dar manau reiktu scrap8 nuomone suzinoti, kaipne kaip ji si reikaliuka kuruojatai kad to prizo nezinau ar taip jau ir reikia , aisku smagu butu gauti, bet as ir be prizo kaip tik galeciau tai ir dalyvauciau aha su dideleeeeem akim esu
Butinai lauksim Scrapukes nuomones,as del to nieko apie tema kol kas ir nesneku ir pacios temos neskelbiu.
As tik labai nenoriu jos apkrauti. Bet tai dar vienas momentas...Man reiktu susikurti kazkokia virtualia erdve,kurioje taip pat galetumete komentuti,juk jei musu virsininke dalyvaus, tai negales balsu/darbu priimineti.Bet tai cia smulkmena,galima susikurti blog'a
man dar trūksta 3 meilų kitoms jau išsiunčiau tik dabar ne į temą, bet kadangi visos savos tai paklausiu kokį kursą imsim? visos juk pervedinėsite skirtingu metu, o aš tik sulaukus visų galėsiu siūsti į USA, tai man ims tos dienos kursą tai dabar reikia nuspręsti, kaip skaičiuoti, kadangi kursas tai kintamas
QUOTE(remini @ 2008 06 04, 14:30)
man dar trūksta 3 meilų kitoms jau išsiunčiau tik dabar ne į temą, bet kadangi visos savos tai paklausiu kokį kursą imsim? visos juk pervedinėsite skirtingu metu, o aš tik sulaukus visų galėsiu siūsti į USA, tai man ims tos dienos kursą tai dabar reikia nuspręsti, kaip skaičiuoti, kadangi kursas tai kintamas
O jis žada kristi, ar kilti? Nes jei kris, tai man jokio strioko, jei kils, ar nebus staigaus kilimo?
QUOTE(remini @ 2008 06 04, 15:30)
man tai nesvarbu, kaip tu pasakysi, taip aš ir padarysiu. tik noriu greičiau atsikratyt tos skolos naštos.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 04, 11:11)
o ar Photoshop turi?
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 13:11)
Siek tiek noreciau grizti prie naujos konkurso temos. Gal kad ta musus tradicija prigytu, susideliojam kazkokias taisykles ar nuostatas, kuriose butu apibrezta temos paskelbimo terminas, pasirinkimo laisves galimybes-kazkokie kriterijai ar panasiai;
konkurso darbu pridavimo terminas, pateikimo forma ir su tuo susije dalykai;
taip pat balsavimo ir ivertinimo terminas, anonimiskumas arba ne;
rezultatu paskelbimas ir estafetes perdavimas.
Sugalvojau del,to,kad skelbiant naujo konkurso pradzia neiskiltu klausimai,kuriuos galime sau viena karta paimti ir apsibrezti.Aisku visada bus kazkokiu niuansu ir neaiskumu, kuriu pasekoje kils klausimu, bet jei bendruosius principus nusistatytumeme? Ka jus i tai? Kitas dalykas... Kiekviena is musu tikrai netures galimybes susikurti blogus. Gal perimam is fotografu ju konkursu ideja? Jie turi atsidare fotki.com. Paskelbiama tema ir atidaromas naujas albumas. Kiekvienas gali savo darba ykelti anonimiskai, komentarus, galima palikti po kiekvienu darbeliu. O va balsavima siusti emailu temos autoriui. Manau taip ir Scrapukei8 lengviau butu ir pati galetu dalyvaut (nors galima vistik bus atspet, kur jos darbas :lotuliukas: ).
konkurso darbu pridavimo terminas, pateikimo forma ir su tuo susije dalykai;
taip pat balsavimo ir ivertinimo terminas, anonimiskumas arba ne;
rezultatu paskelbimas ir estafetes perdavimas.
Sugalvojau del,to,kad skelbiant naujo konkurso pradzia neiskiltu klausimai,kuriuos galime sau viena karta paimti ir apsibrezti.Aisku visada bus kazkokiu niuansu ir neaiskumu, kuriu pasekoje kils klausimu, bet jei bendruosius principus nusistatytumeme? Ka jus i tai? Kitas dalykas... Kiekviena is musu tikrai netures galimybes susikurti blogus. Gal perimam is fotografu ju konkursu ideja? Jie turi atsidare fotki.com. Paskelbiama tema ir atidaromas naujas albumas. Kiekvienas gali savo darba ykelti anonimiskai, komentarus, galima palikti po kiekvienu darbeliu. O va balsavima siusti emailu temos autoriui. Manau taip ir Scrapukei8 lengviau butu ir pati galetu dalyvaut (nors galima vistik bus atspet, kur jos darbas :lotuliukas: ).