Sveikinu nugaletoja, tikrai darbas vertas pirmos vietos
nebespeju skaityt, oho kiek priraset, del skaiciuku, tai mano meilas miglota@hotmail.com
aciu visoms labai uz komplimentus nuotraukoms, bet jos neparodo net puses grozio.. pabuti tose vietose tikrai nuostabu

vakar tik kompas nuluzo ir nebeveikia, kur nuotraukos naujos sudetos buvo, tai jeigu jo neatgaivins jauciu raudosiu, nes visos nuotraukos ten sukrautos

vakar truputi dar fotografavau salas oslo fjorde, bet kol kompo didziojo nesutaisys negalesiu nuotrauku idet
QUOTE(Tosk @ 2008 06 03, 16:55)
Miglota, net supavydejau

Matyti vaizdeliai... Ålesund, Molde.... Praeita vasara buvau tenais, bet mus oras labai nelepino

Tikiuos sia vasara Moldej bus linksmiau su oru. Ar buvot troliu kely, o atlanto kely?? Koks buvo marsrutas
linkiu jums gero oro

mum su oru galima sakyti pasiseke, bet buvau pora kartu ir silta striuke apsirengus, tai dabar keistai atrodo kai +27 uz lango
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 03, 20:26)
Dar norėjau pasakyt kad
Miglotos foto taip ilgai žiūrinėjau ir seilę varvinau...kažkas nuostabaus, lyg atvirutės. Pavydžiu kad žmonės turi galimybę tokiuose gražiuose vietose gyventi.
aciu

o mes kai buvo Geirangej fjorde sedziu as sau ir galvoju, gerai mums turistams atvaziuojam paziurim isvaziuojam, o jiem ten tarp 4 sienu gyvent diena nakti, ziema vasara.. as jauciu isproteciau, gi nieko daugiau nematai, tik aukstos uolos aplink is visu pusiu

bet yra ir toookiu vietu, kad isvaziuot nesinori
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 04, 07:18)
nezinau jau kelinta karta groziuosi nuotraukomis

ir tik dabar pamaciau, tai klausiu, ten oska ar ozys butaforinis ar tikras ir eda ten ant to stogo zole
butaforinis oziukas ten ( bent jau taip tikiuosi

)