QUOTE(babyface @ 2008 06 04, 08:27)
Tai tada sumažinsiu kantukus aplink foto
O kaip dėl tos rožinės spalvos ir to juodai baltai languoto popieriaus? Ar jis tinka ten? Ar neperdaug tos rožinės spalvos apačioj? Gal reiktų kažkokių papildomų detaliu, kad nebūtų tas pagrindas toks rudas? Gal įdėt dar šviesiai rudos spalvos, bet bijau, kad bus makalynė
Net nebespeju su visom, siandien labai jus aktyvios, o as dar noriu labai ta ozka/ozi surast (
nu nusauk nematau), tai dabar iskalbesiu ir savo nuomone,gal kartosiuosi,bet dar nespejau perskaityti tau skirtu patarimu ir kritikos.
Tai vat kas man labiausiai kliuna tai tas gvarbatkinis kaspinelis. GAl del to,kad as zinau, kad jis tai tokia suraukta organzos juostele ant gumos, nu man tikrai, kaip nuo apatiniu atrodo (tik nepyk, jinai, aisku gali laisvai ten buti).
Dabar antra, jei dedi ta rastuota popieriu, tai kodel jo tiek mazai, kam tada isvis uzsiminti apie ta popieriu, jei jis tik vieno cm plocio, vyrauja tik vienoje puslapio vietoje. Gal but tai yra sasauka su vaikino skareles rastais, bet, ar tai svarbiausia (pabreziant ta rastu panasuma) isskirti sioje nuotraukoje? Juk savo darbelyje pirmiausia noretum issakyti jusu meiles pradzia, ar ne?
Dabar mano akim nedera butent tas rudos atspalvis su ruzava spalva, nors siaip kaip jos deretu, jei abidvi butu to paties ton, t. y. pastelines. Siuo atveju, ruda- jau kaip sodri spalva, o ne pastele.
Dabar lyg ir iziuriu sioki toki nuotrauku pakreipima balto apvado atzvilgiul. Bet jei taip, tai ar nevertetu ju pakreipti labiau, arba tada deliok tiesiog tiesiai - taisiklingai.
Man dar uzkliuna tie tag'ai su uzrasais. Kad vienus paleidi po nuotrauka, o kitus ant nuo traukos tai gal ir gerai, bet tie kurie yra ant nuotraukos uzleisti, neissiskiria, nes yra tokios pat spalvos, kaip ir pagrindai(balti), ant kuriu yra nuotrauka. Tai kam tada juos uzleisti ant nuotraukos? Ir as dar neapvalinciau ju kampu, nes pas tave paties darbo pagrindas - islendantys, prasukti status kampai.
Kompozicija man kazkaip irgi kliuna.
Prirasiau ir jau gailiuosi
tu tik nepriimk uz gryna piniga,kiek galvu tiek nuomoniu,svarbiausia viska daryti is pajautimo. Vien jau tai kad tu prisukiojai ir prideliojai tiek variantu, rodo,kad degi siuos umnymu.sekmes!