Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(remini @ 2008 06 04, 09:04)
dar vienas klausimukas turgininkėms 4u.gif
lietuviškus mokesčius gal dalinam iš mūsų skaičiaus (o ne pagal sumas), vistiek nedaug gaunasi  ax.gif

Kaip tau patogiau. Man nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 04, 08:06)
Kaip tau patogiau. Man nesvarbu.

man irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 04, 09:04)
dar vienas klausimukas turgininkėms 4u.gif
lietuviškus mokesčius gal dalinam iš mūsų skaičiaus (o ne pagal sumas), vistiek nedaug gaunasi  ax.gif
manau kad dalimam visom, nes kiek suprantu tai nepriklauso nuo sumos, ai net jai ir nuo sumos ta mokesti ima, manau dalink i lygias dalis, tik man atrodo kaskas tik viena daigciuka uzsisakinejo g.gif bet dabar mastau, ja lygtai prie zirafos seses prijunge
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 04, 08:27)
Tai tada sumažinsiu kantukus aplink foto smile.gif O kaip dėl tos rožinės spalvos ir to juodai baltai languoto popieriaus? Ar jis tinka ten? Ar neperdaug tos rožinės spalvos apačioj? Gal reiktų kažkokių papildomų detaliu, kad nebūtų tas pagrindas toks rudas? Gal įdėt dar šviesiai rudos spalvos, bet bijau, kad bus makalynė  blush2.gif

Net nebespeju su visom, siandien labai jus aktyvios, o as dar noriu labai ta ozka/ozi surast ( doh.gif nu nusauk nematau), tai dabar iskalbesiu ir savo nuomone,gal kartosiuosi,bet dar nespejau perskaityti tau skirtu patarimu ir kritikos.
Tai vat kas man labiausiai kliuna tai tas gvarbatkinis kaspinelis. GAl del to,kad as zinau, kad jis tai tokia suraukta organzos juostele ant gumos, nu man tikrai, kaip nuo apatiniu atrodo (tik nepyk, jinai, aisku gali laisvai ten buti).
Dabar antra, jei dedi ta rastuota popieriu, tai kodel jo tiek mazai, kam tada isvis uzsiminti apie ta popieriu, jei jis tik vieno cm plocio, vyrauja tik vienoje puslapio vietoje. Gal but tai yra sasauka su vaikino skareles rastais, bet, ar tai svarbiausia (pabreziant ta rastu panasuma) isskirti sioje nuotraukoje? Juk savo darbelyje pirmiausia noretum issakyti jusu meiles pradzia, ar ne?
Dabar mano akim nedera butent tas rudos atspalvis su ruzava spalva, nors siaip kaip jos deretu, jei abidvi butu to paties ton, t. y. pastelines. Siuo atveju, ruda- jau kaip sodri spalva, o ne pastele.
Dabar lyg ir iziuriu sioki toki nuotrauku pakreipima balto apvado atzvilgiul. Bet jei taip, tai ar nevertetu ju pakreipti labiau, arba tada deliok tiesiog tiesiai - taisiklingai.
Man dar uzkliuna tie tag'ai su uzrasais. Kad vienus paleidi po nuotrauka, o kitus ant nuo traukos tai gal ir gerai, bet tie kurie yra ant nuotraukos uzleisti, neissiskiria, nes yra tokios pat spalvos, kaip ir pagrindai(balti), ant kuriu yra nuotrauka. Tai kam tada juos uzleisti ant nuotraukos? Ir as dar neapvalinciau ju kampu, nes pas tave paties darbo pagrindas - islendantys, prasukti status kampai.
Kompozicija man kazkaip irgi kliuna.
Prirasiau ir jau gailiuosi
tu tik nepriimk uz gryna piniga,kiek galvu tiek nuomoniu,svarbiausia viska daryti is pajautimo. Vien jau tai kad tu prisukiojai ir prideliojai tiek variantu, rodo,kad degi siuos umnymu.sekmes!
Atsakyti
na štai dar pasiskambinau į savo banką viską pasitikslint ax.gif viską susižinojau 4u.gif čia gal neteršim temos ir nerašysiu, parašysiu meilu, kurių dar laukiu mirksiukas.gif
ten tikrai nedaug gausis, prie tokių sumų, tai net nepastebėsim ax.gif
Atsakyti
cia toms kas ozio/oskos nemato lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 04, 09:28)
cia toms kas ozio/oskos nemato lotuliukas.gif

nu tu pavarai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 04, 08:59)
Lauramama, o kokio gėrio vakar prisipirkai? labai jau smalsu  ax.gif

Nusipirkau tokius miniatiurinius Punch'us,kad net stampinau vakar pries miega popieriu. Dar lekalus elipsiu, apskritimu nusipirkau. Ne nu stabiliai trekta, pajutau dar ir laisve, leliu savo seneliams atidaviau,tai isvis dabar del SB issikraustysiu is proto rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 04, 09:03)
dar ji apsiprekina kitur doh.gif . MB salia buvo kada kroviau laura mamos deže, tai paklause:"Cia vienai tiek issiunti" blink.gif , sako jei as tokius "sposus" iskresciau ir per viena karta tiek uzsakyciau tai jis mane prievarta i shop-aholics anonymous nuvestu.
As todel kaip voveryte, savo lobius po mazai per ilga laika sutempiau lotuliukas.gif

Siaip as irgi kaip voveryte prisitempiu visokiu randarbiams skirtu dalyku, bet cia jau su MB buvo sutarta, kad taip elgsiuosi mirksiukas.gif
O gal ir vertetu uzsirasyti i shop-aholics non - anonymous g.gif
Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 06 04, 09:06)
nu matai, siunčiantis iš užsienio "po biškį" vien už siuntimą kiek sukaltum  g.gif

Tu labai teisi, as labai stengiausi pasinaudoti sia proga, nes per visus ebay naudojimosi metus susiduriau tikrai su didelemis siuntimo kainomis ypac is JAV.
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 04, 09:09)
manau kad dalimam visom, nes kiek suprantu tai nepriklauso nuo sumos, ai net jai ir nuo sumos ta mokesti ima, manau dalink i lygias dalis, tik man atrodo kaskas tik viena daigciuka uzsisakinejo  g.gif bet dabar mastau, ja lygtai prie zirafos seses prijunge

Manau,kad man priklauso daugiau susimoketi.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 04, 09:38)
Ruzava tinka, derinasi prie tavo aprangos, bet tie nerinukai prie pavadinimo lygtai jau kitokio atspalvio? Gal vietoj jo kokia juostele ne tokia super moteriska labiau unisex

Aha, ta juostelė truputėlį kitokio atspalvio, nes neturiu daugiau jokių rožinių juostelių... Reiks šiandien per audinių parduotuves pralėkti ir kąnors gero įsigyti biggrin.gif
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 04, 09:40)
ta ruzava  ax.gif , man ta balta ir uzrasas visai gerai ziurisi  smile.gif

Matau, kad daugumai ta rožinė juostelė užkliūna, tai ją bandysiu pakeisti kokia nors kita smile.gif
QUOTE(remini @ 2008 06 04, 09:44)
babyface tikrai šis varijantas geriausias  thumbup.gif

Ačiū labai 4u.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 10:18)
Dabar mano akim nedera butent tas rudos atspalvis su ruzava spalva, nors siaip kaip jos deretu, jei abidvi butu to paties ton, t. y. pastelines. Siuo atveju, ruda- jau kaip sodri spalva, o ne pastele.
Dabar lyg ir iziuriu sioki toki nuotrauku pakreipima balto apvado atzvilgiul. Bet jei taip, tai ar nevertetu ju pakreipti labiau, arba tada deliok tiesiog tiesiai - taisiklingai.
Man dar uzkliuna tie tag'ai su uzrasais. Kad vienus paleidi po nuotrauka, o kitus ant nuo traukos tai gal ir gerai, bet tie kurie yra ant nuotraukos uzleisti, neissiskiria, nes yra tokios pat spalvos, kaip ir pagrindai(balti), ant kuriu yra nuotrauka. Tai kam tada juos uzleisti ant nuotraukos? Ir as dar neapvalinciau ju kampu, nes pas tave paties darbo pagrindas - islendantys, prasukti status kampai.
Kompozicija man kazkaip irgi kliuna.

Dėl nuotraukos pakreipimo, tai rašiau, kad čia taip netyčia gavosi, kai fotkinau... Realybėje turėtų būti nepakreipta ir balti apvadukai bus iš visų pusių vienodi smile.gif
O dėl rudos ir rožinės spalvos, tai taip patarė Scrap8, nes nuotraukose būtent tos spalvos dominuoja smile.gif
Dėl j/b popieriaus, tai jo daug nenorėjau dėti, kad nebūtų visai margumynas... O be tos juostelės, tai labai niūriai atrodė, kai tik ruda ir rožinė...
O dėl tų tag'ų apvalinimo, tai aš dar pati neapsisprendžiu, ar tiesiai kirpti, ar apvalinti... Jei būtų tiesiai, tai toks griežtesnis gausis darbelis, o suapvalinus - toks švelnesnis mano manymu... Dėl tų tag'ų lauksiu ir kitų merginų nuomonės, kaip atrodytų gražiau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 04 birželio 2008 - 09:05
Dėl nuotraukos pakreipimo, tai rašiau, kad čia taip netyčia gavosi, kai fotkinau... Realybėje turėtų būti nepakreipta ir balti apvadukai bus iš visų pusių vienodi smile.gif
O dėl rudos ir rožinės spalvos, tai taip patarė Scrap8, nes nuotraukose būtent tos spalvos dominuoja smile.gif
Dėl j/b popieriaus, tai jo daug nenorėjau dėti, kad nebūtų visai margumynas... O be tos juostelės, tai labai niūriai atrodė, kai tik ruda ir rožinė...
O dėl tų tag'ų apvalinimo, tai aš dar pati neapsisprendžiu, ar tiesiai kirpti, ar apvalinti... Jei būtų tiesiai, tai toks griežtesnis gausis darbelis, o suapvalinus - toks švelnesnis mano manymu... Dėl tų tag'ų lauksiu ir kitų merginų nuomonės, kaip atrodytų gražiau? ax.gif
[/quote]
As ne tiek del spalvu, kiek del ju atspalviu rasiau. Ruda be abejo tinka su rozine. Bet istas derinys man nesiziuri. Pametyciau as dar to margo kur nors. Zinai, dabar taip pagalvojau,kad laisvumo truksta tavo darbe, nors ir pakraipaliojai tuos pagrindus.
Atsakyti
Siek tiek noreciau grizti prie naujos konkurso temos. Gal kad ta musus tradicija prigytu, susideliojam kazkokias taisykles ar nuostatas, kuriose butu apibrezta temos paskelbimo terminas, pasirinkimo laisves galimybes-kazkokie kriterijai ar panasiai;
konkurso darbu pridavimo terminas, pateikimo forma ir su tuo susije dalykai;
taip pat balsavimo ir ivertinimo terminas, anonimiskumas arba ne;
rezultatu paskelbimas ir estafetes perdavimas.
Sugalvojau del,to,kad skelbiant naujo konkurso pradzia neiskiltu klausimai,kuriuos galime sau viena karta paimti ir apsibrezti.Aisku visada bus kazkokiu niuansu ir neaiskumu, kuriu pasekoje kils klausimu, bet jei bendruosius principus nusistatytumeme? Ka jus i tai?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 10:41)
Siek tiek noreciau grizti prie naujos konkurso temos. Gal kad ta musus tradicija prigytu, susideliojam kazkokias taisykles ar nuostatas, kuriose butu apibrezta temos paskelbimo terminas, pasirinkimo laisves galimybes-kazkokie kriterijai ar panasiai;
konkurso darbu pridavimo terminas, pateikimo forma ir su tuo susije dalykai;
taip pat balsavimo ir ivertinimo terminas, anonimiskumas arba ne;
rezultatu paskelbimas ir estafetes perdavimas.
Sugalvojau del,to,kad skelbiant naujo konkurso pradzia neiskiltu klausimai,kuriuos galime sau viena karta paimti ir apsibrezti.Aisku visada bus kazkokiu niuansu ir neaiskumu, kuriu pasekoje kils klausimu, bet jei bendruosius principus nusistatytumeme? Ka jus i tai?

Lauramama, pritariu tau. Tuomet mažiau klausimų kils.
Atsakyti