Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

Gal įdėt dar šviesiai rudos spalvos, bet bijau, kad bus makalynė blush2.gif

nuojauta teisinga...bus makalyne. Niekad nedek tos pacios spalvos atspalviu sviesiasniu ar tamsesniu. Jau turi 3-4 pagrindines spalvas ir taip sudėtinga subalansuot, o dar dadetum schmoll.gif

Tas languotas j/b tinka (TB uzsirises kazka panasaus rasto ant galvos). Dar tokio popieriaus skiautele dadeciau virsuj kur ruzavas ir rudas popierius susijungia-ties virsutines foto virsutinio kairio kampo, isstrizai.
Ruzava tinka, derinasi prie tavo aprangos, bet tie nerinukai prie pavadinimo lygtai jau kitokio atspalvio? Gal vietoj jo kokia juostele ne tokia super moteriska labiau unisex
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas zinot kaip su MAC sumazinti nuotraukas iki 200kb, bet kad jos liktu pakankamai didelios. Cia norvegaiciu sb forume toks reikalavimas nuotraukoms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 04, 08:36)
Turi omenyje tą baltą juostą, kur užrašas "Draugystės pradžia" ar ta rožinė juostelė? smile.gif Niu reiks namie pažiūrėt, kaip atrodytų su languotu popierium...
ta ruzava ax.gif , man ta balta ir uzrasas visai gerai ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 04, 00:40)
Sveikos 4u.gif

Gal kas zinot kaip su MAC sumazinti nuotraukas iki 200kb, bet kad jos liktu pakankamai didelios. Cia norvegaiciu sb forume toks reikalavimas nuotraukoms rolleyes.gif

o ar Photoshop turi?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 08:37)
tiksliau pasakiu,labai idomu kas uzsisake ka, bet paziurejimo pacios prekes prasme.Gal tikrai organizuokim koki meet'a  ax.gif
meetas man patiktu bigsmile.gif , gal ir koki tortuka suveiksciau, po menesio jau ir braskiu bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif (pas bobute kaime)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 04 birželio 2008 - 07:44
lauramama didžiausi sveikinimai thumbup.gif clap_1.gif
LINUTUKE ale ir įžiūri gi tu doh.gif per tuos grožius jokio ožio nemačiau lotuliukas.gif kai tu parašei tai dar ilgai nagrinėjausi kol jį radau lotuliukas.gif
babyface tikrai šis varijantas geriausias thumbup.gif

sąskaitėlę gavau 4u.gif ale ir sumelė gavosi doh.gif atsiųskit man meilus, gal papraščiau man bus vienu ypu viską surašyt ir išsiųst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 04, 00:43)
meetas man patiktu  bigsmile.gif , gal ir koki tortuka suveiksciau, po menesio jau ir braskiu bus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (pas bobute kaime)

i storuma tau tongue.gif
verysad.gif neerzinkit mane su savo meet'ais. Jus galimybe turite bendraut pasimatyt, o as virtuali tiktai, baaaa, waaaaa cry.gif
lauramama didžiausi sveikinimai thumbup.gif clap_1.gif

pasidalink naujos temos variantais...nors truputy mane pralinksmink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 04 birželio 2008 - 07:55
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 04, 08:49)
verysad.gif neerzinkit mane su savo meet'ais. Jus galimybe turite bendraut pasimatyt, o as virtuali tiktai, baaaa, waaaaa cry.gif
console.gif nu nenorejau nuliudinti, nebutu man uzklepinta pase kruva raudonu stampuku kad ivaziuoti amerikon negalima, tai aplankyciau ax.gif blush2.gif

i storuma mankaip tik lotuliukas.gif sporto klubo jau nelankau blush2.gif aptingau
Atsakyti
Lauramama, o kokio gėrio vakar prisipirkai? labai jau smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 04, 00:59)
Lauramama, o kokio gėrio vakar prisipirkai? labai jau smalsu  ax.gif

dar ji apsiprekina kitur doh.gif . MB salia buvo kada kroviau laura mamos deže, tai paklause:"Cia vienai tiek issiunti" blink.gif , sako jei as tokius "sposus" iskresciau ir per viena karta tiek uzsakyciau tai jis mane prievarta i shop-aholics anonymous nuvestu.
As todel kaip voveryte, savo lobius po mazai per ilga laika sutempiau lotuliukas.gif
Atsakyti
dar vienas klausimukas turgininkėms 4u.gif
lietuviškus mokesčius gal dalinam iš mūsų skaičiaus (o ne pagal sumas), vistiek nedaug gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 04, 08:03)
dar ji apsiprekina kitur doh.gif . MB salia buvo kada kroviau laura mamos deže, tai paklause:"Cia vienai tiek issiunti" blink.gif , sako jei as tokius "sposus" iskresciau ir per viena karta tiek uzsakyciau tai jis mane prievarta i shop-aholics anonymous nuvestu.
As todel kaip voveryte, savo lobius po mazai per ilga laika sutempiau lotuliukas.gif

nu matai, siunčiantis iš užsienio "po biškį" vien už siuntimą kiek sukaltum g.gif
Atsakyti