Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 04, 07:36)
merginos, SB-turgininkes,Pasveriau dezes, paskaiciavau ir surasiau labai aiskiai viska ant 6 puslapiu dokumento. Issiunciau remini kiek visos skolingos. Ji dar turi dadet kiek LT bankas pareikalaus del pavedimo ir padalint tarp jusu. Galima butu visom email'u issiust...Nzn kaip taktiska daryti ax.gif Dokumentas parodo kiek kas uzsisake ir isleido...galbut yra tokiu kurios nenoretu savo islaidas atvirai rodyt. Bet pirmi 5 puslapiai turi kiekvienos sugrupuotas prekes, tai gerai butu tureti siuntinio priemejai atspausdinta kad kaip atsiimsite, galetumet nusibraukti/pasitikslint kuria/kiek prekiu gavot. ...reikia man krypties ka daryt. Lauksiu remini atsakymo dar.
labas rytas ax.gif
kaip gerai, nes as kita savaite galiu vilniuje nebuti, tai tyliai sukau mintis kaip reiks tuos pinigus perduoti, nesinoretu kad uzstrigtu per mane blink.gif , o siaip manau jokia cia paslaptis, tagi visos bloge matem kas ka uzsisakinejo g.gif nu bent jau mano tokia nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, panelės,
Lauramama nuoširdžiausiai sveikinu laimėjus konkursą. Šaunuolė thumbup.gif 4u.gif
Dėl turgaus tai man jokio skirtumo ar kitos matys ar ne mano mokėtiną sumą ir pan.
Atsakyti
Vakar naktinėjau ir vėl dėliojau savo SB, tai rodausi, ką sudėliojau http://public.fotki....ng/img1596.html Kaip šį kartelį žiūrisi? ax.gif Ar nėra labai niūriai? Ar galbūt reiktų dar pridėt šviesiai rudos spalvos kažkur? smile.gif
Ten tik nekreipkit dėmesio į tą viršutinę nuotrauką, kad ji taip pakrypusi... Ji bus tiesiai ir baltas kantukas vienodas iš visų pusių... Čia fotkinant nepastebėjau, kad pakrypo nuotrauka...
Ir dar ten ant apatinių baltų juostelių irgi bus užrašai smile.gif Tik galvoju, ar tas juosteles taip ir palikt užapvalintas, ar geriau tiesiai nukirptas? Nes visam darbelyje dominuoja aštrūs kampai... Tai galvojau, kad būtų toks lengvesnis darbelis tai suapvalinau, bet nežinau ar gerai padariau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 04 birželio 2008 - 07:20
QUOTE(Miglota @ 2008 06 03, 17:25)
kelios nuotraukos is musu keliones po vidurio norvegija  smile.gif
user posted image

nezinau jau kelinta karta groziuosi nuotraukomis wub.gif ir tik dabar pamaciau, tai klausiu, ten oska ar ozys butaforinis ar tikras ir eda ten ant to stogo zole blink.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 04, 00:16)
Vakar naktinėjau ir vėl dėliojau savo SB, tai rodausi, ką sudėliojau http://public.fotki....ng/img1596.html  Kaip šį kartelį žiūrisi?  ax.gif Ar nėra labai niūriai? Ar galbūt reiktų dar pridėt šviesiai rudos spalvos kažkur?  smile.gif
Ten tik nekreipkit dėmesio į tą viršutinę nuotrauką, kad ji taip pakrypusi... Ji bus tiesiai ir baltas kantukas vienodas iš visų pusių... Čia fotkinant nepastebėjau, kad pakrypo nuotrauka...
Ir dar ten ant apatinių baltų juostelių irgi bus užrašai smile.gif Tik galvoju, ar tas juosteles taip ir palikt užapvalintas, ar geriau tiesiai nukirptas? Nes visam darbelyje dominuoja aštrūs kampai... Tai galvojau, kad būtų toks lengvesnis darbelis tai suapvalinau, bet nežinau ar gerai padariau?

nu jau teisingu keliu eini...šis geriausias variantas. Tik nzn ar reikia tokiu plačių kantukų aplink foto.
nezinau jau kelinta karta groziuosi nuotraukomis wub.gif ir tik dabar pamaciau, tai klausiu, ten oska ar ozys butaforinis ar tikras ir eda ten ant to stogo zole blink.gif

Nu ir pastabi tu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 04 birželio 2008 - 07:25
QUOTE(aasta @ 2008 06 04, 07:51)
Labas rytas, panelės,
Lauramama nuoširdžiausiai sveikinu laimėjus konkursą. Šaunuolė  thumbup.gif  4u.gif
Dėl turgaus tai man jokio skirtumo ar kitos matys ar ne mano mokėtiną sumą ir pan.

ACIU ax.gif

Man tai visiskai neidomu,kas ka uzsisake ir kas kiek turi susimoketi. Tikiuosi,neidomu ir kitom. Jauciu,kad kiekvienai svarbu savas uzsakymas, kurio kiekviena labai laukia.
Scrapuke, tu nesiliauji stebinusi - net 6 lapai saskaita. Tai tiek darbo! Neskriausk seimos del musu globojimo.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 04, 09:24)
nu jau teisingu keliu eini...šis geriausias variantas. Tik nzn ar reikia tokiu plačių kantukų aplink foto.

Tai tada sumažinsiu kantukus aplink foto smile.gif O kaip dėl tos rožinės spalvos ir to juodai baltai languoto popieriaus? Ar jis tinka ten? Ar neperdaug tos rožinės spalvos apačioj? Gal reiktų kažkokių papildomų detaliu, kad nebūtų tas pagrindas toks rudas? Gal įdėt dar šviesiai rudos spalvos, bet bijau, kad bus makalynė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 04 birželio 2008 - 07:28
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 00:25)
ACIU  ax.gif

Man tai visiskai neidomu,kas ka uzsisake ir kas kiek turi susimoketi. Tikiuosi,neidomu ir kitom. Jauciu,kad kiekvienai svarbu savas uzsakymas, kurio kiekviena labai laukia.
Scrapuke, tu nesiliauji stebinusi - net 6 lapai saskaita. Tai tiek darbo! Neskriausk seimos del musu globojimo.

nu tada lauksiu kol remini pakoreguos, dades kiek priklauso is LT banko ir issiusim jum. mirksiukas.gif Bet man didelis rūpestis nuo pečių nusirito. Su vaikais dieną nieko neįmanoma atlikti, tai beieka tik naktys. Dieną kartais bandau pamiegot pietų kada vaikus paguldau, bet guliu ir nesugebu minčių rato galvoj nuslpointi...visiška insomnikė tapau. Baisu tik kad labai plaukai mano pradėjo slinkti.
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 04, 08:16)
ziurisi daug graziau mirksiukas.gif , bet man ta juostele kaskodel kliuna, o jai ten pabandytum to languoto prideti g.gif , bet jai rimtai nezinau ir pati. kartais delioji delioji kol pajauti kad tai gerai, nu bet mantai laaaabai retai taip nutinka ax.gif amzinai lakstau konsultaciju cia smile.gif
Nu ir pastabi tu 
nu zinai ganiausi ganiausi po tas nuotraukas ir besiganydama pamaciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 04, 08:30)
nu tada lauksiu kol remini pakoreguos, dades kiek priklauso is LT banko ir issiusim jum. mirksiukas.gif Bet man didelis rūpestis nuo pečių nusirito. Su vaikais dieną nieko neįmanoma atlikti, tai beieka tik naktys. Dieną kartais bandau pamiegot pietų kada vaikus paguldau, bet guliu ir nesugebu minčių rato galvoj nuslpointi...visiška insomnikė tapau. Baisu tik kad labai plaukai mano pradėjo slinkti.

Scrap8, nejuokauk šitaip, manau šito siuntinio mes galim laukt ir ilgiau. Svarbu, kad tu nieko nedarytum miego sąskaita.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 04, 09:33)
ziurisi daug graziau mirksiukas.gif , bet man ta juostele kaskodel kliuna, o jai ten pabandytum to languoto prideti  g.gif , bet jai rimtai nezinau ir pati.

Turi omenyje tą baltą juostą, kur užrašas "Draugystės pradžia" ar ta rožinė juostelė? smile.gif Niu reiks namie pažiūrėt, kaip atrodytų su languotu popierium...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 04 birželio 2008 - 07:37
tiksliau pasakiu,labai idomu kas uzsisake ka, bet paziurejimo pacios prekes prasme.Gal tikrai organizuokim koki meet'a ax.gif
Atsakyti