Dar norėjau pasakyt kad
Miglotos foto taip ilgai žiūrinėjau ir seilę varvinau...kažkas nuostabaus, lyg atvirutės. Pavydžiu kad žmonės turi galimybę tokiuose gražiuose vietose gyventi.
--Babyface: nenoriu "nubaidyti" naujokių nuo šios temos, reikia žodžius man rinktis.
Bet jei nori mano kritikos,...gausi.
Man abu variantai labai netinka. Kažkas anksčiau pasakė mano minty, kad atrodo labai vaikiškai. Man pamena pradinukų mokykloj per Valentino dieną kada mokyklinukai apsimaino tokias ryškiai raudonas širdeles ir atvirukus. Netgi tos širdelės formos yra vaikiškos kaip Valentino saldainukai. Jūs abu esate graži porelė, ir pirma jūsų meilė turi būt pavaizduota lyg subrendusi- tarp dviejų suaugusių jaunuolių, o ne vaikų. Parinktos spalvos turi būti rimtesnės. Kodėl parinkai tokią ryškią raudoną? Tavo chalatas ar ką tu dėvi yra ružavas. Žiūrint į tavo puslapį man nesimato nuotraukų pirma o tiktai ta raudona spalva. Pagrindą, foną pasirinkčiau tamsiai rudą (daug rudumo nuotraukoj, ir taip pat dėl to kad derinsis prie antros spalvos--ružavos (tokios kurią tu dėvi foto). Trečią spalvą, gali mažais kiekias panaudot j/b langučiais ar taškiukais raštuotą popierių. Tai porcijom bus tokiom:
3 (šokoladinė/tamsi ruda): 2 (ružava): 1 (juoda/balta raštuotas popierius).
Širdelių gal geriau iškirpk tokį kiaurą siluetą. Žodį "Meilė" nebutina panaudoti, vietoj to, širdelės panaudojimas prie žodžio "Pirma, ar pirmos dienos" atstovaus/simbolizuos žody "meilė"
--O dėl pusnuogių vyrų tai aš už
Visą diena man tenką mažiukus
šikniukus valyt, tai nors duodate į ką akis paganyt
O rimtai, tai daryk SB su bent kuriom nuotraukom kurios tau mielas asociacijas primena, bet atsirink kam kury albumą parodai. Pavyz. aš niekad nerodyčiau Karibų kelionių albumo MB mamai kadangi jei mane pamatytų su bikini tai infarktą gautų ir ji MB daug priburbėtų kad žmonelę tiek "viešina" kitiem.
Papildyta:QUOTE
uztai ir slankioju po sita tema ieskodama kas ka patars unsure.gif
o mano patarimai kaip tau?