Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 03, 21:04)
pavadinimas suplanuotas ant to didesnio apskritimo, tiksliau dar net normalios vizijos neturiu kaip ji ten padarysiu  doh.gif , o aptasymas paplanuotas labai trumpas, bet dar irgi nezinau nei kaip nei kur, uztai ir slankioju po sita tema ieskodama kas ka patars  unsure.gif

Na aš klausiau dėl to, kad apačioje tas taškuotas popierius man atrodo per daug atsikišęs, tai ir pagalvojau, kad ant to krašto tiktų parašyti istoriją. smile.gif
Atsakyti
Dar norėjau pasakyt kad Miglotos foto taip ilgai žiūrinėjau ir seilę varvinau...kažkas nuostabaus, lyg atvirutės. Pavydžiu kad žmonės turi galimybę tokiuose gražiuose vietose gyventi.

--Babyface: nenoriu "nubaidyti" naujokių nuo šios temos, reikia žodžius man rinktis. blush2.gif ax.gif Bet jei nori mano kritikos,...gausi.
Man abu variantai labai netinka. Kažkas anksčiau pasakė mano minty, kad atrodo labai vaikiškai. Man pamena pradinukų mokykloj per Valentino dieną kada mokyklinukai apsimaino tokias ryškiai raudonas širdeles ir atvirukus. Netgi tos širdelės formos yra vaikiškos kaip Valentino saldainukai. Jūs abu esate graži porelė, ir pirma jūsų meilė turi būt pavaizduota lyg subrendusi- tarp dviejų suaugusių jaunuolių, o ne vaikų. Parinktos spalvos turi būti rimtesnės. Kodėl parinkai tokią ryškią raudoną? Tavo chalatas ar ką tu dėvi yra ružavas. Žiūrint į tavo puslapį man nesimato nuotraukų pirma o tiktai ta raudona spalva. Pagrindą, foną pasirinkčiau tamsiai rudą (daug rudumo nuotraukoj, ir taip pat dėl to kad derinsis prie antros spalvos--ružavos (tokios kurią tu dėvi foto). Trečią spalvą, gali mažais kiekias panaudot j/b langučiais ar taškiukais raštuotą popierių. Tai porcijom bus tokiom:
3 (šokoladinė/tamsi ruda): 2 (ružava): 1 (juoda/balta raštuotas popierius).
Širdelių gal geriau iškirpk tokį kiaurą siluetą. Žodį "Meilė" nebutina panaudoti, vietoj to, širdelės panaudojimas prie žodžio "Pirma, ar pirmos dienos" atstovaus/simbolizuos žody "meilė"
--O dėl pusnuogių vyrų tai aš už thumbup.gif Visą diena man tenką mažiukus šikniukus valyt, tai nors duodate į ką akis paganyt tongue.gif O rimtai, tai daryk SB su bent kuriom nuotraukom kurios tau mielas asociacijas primena, bet atsirink kam kury albumą parodai. Pavyz. aš niekad nerodyčiau Karibų kelionių albumo MB mamai kadangi jei mane pamatytų su bikini tai infarktą gautų ir ji MB daug priburbėtų kad žmonelę tiek "viešina" kitiem.
Papildyta:
uztai ir slankioju po sita tema ieskodama kas ka patars unsure.gif

o mano patarimai kaip tau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 03 birželio 2008 - 20:23
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 03, 21:26)
o mano patarimai kaip tau? g.gif
skubiai ir kuo griestenes nuomones, laaaabai reikia nes kitaip desiu i sali, kol kas i galva ateis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 03 birželio 2008 - 20:29
LINUTUK: nugi parašiau, tu pražiopsojai mano patarimus:
su kiekvienu darbeliu grynai matosi tavo tobulejimas thumbup.gif . Pagrindines foto įrėmina ant to kantukų tam kad būtų "focal point" dėmesio pagrindas ant puslapio, tad nzn ar verta tuos kantukus net uzdeti ant rastuoto popieriaus...galbut jau persistengei. Man dar labai kliūna raštuoto popieriaus aštrūs kampai--konkurencija su nuotraukom gaunasi. Daug apskritimų panaudojai, netgi banguota juostelė, tiktu jei apvalintum rastuoto popieriaus viršutiny dešiny kampą, ir apatiny kairėj kampa (bet ne visus apvalink, tik tuos du). O tuščios vietos kairėj tu ten specialiai palikai užrašam ir pavadinimui? Tada tiks. Labai nuotaikinkos miegalės nuotraukos. Ar čia jau su nauju aparatu? Patinka ta idėja-serija foto nuo miegančios, akis atmerkiančios, ir su didelia šypsena mamą pamačius. Kad mano vyresnesis taip šypsotūsi, jis prabudęs tokioj blogoj nuotaikoj būna kad be ašarų nebūna nei vieno ryto.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 03, 21:34)
LINUTUK: nugi parašiau, tu pražiopsojai mano patarimus:

aha praziopsojau blink.gif fool.gif tease.gif nu vis laksciau tai i bloga tai i SM
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 03, 20:42)
su kiekvienu darbeliu grynai matosi tavo tobulejimas  thumbup.gif . Pagrindines foto įrėmina ant to kantukų tam kad būtų "focal point" dėmesio pagrindas ant puslapio, tad nzn ar verta tuos kantukus net uzdeti ant rastuoto popieriaus...galbut jau persistengei. Man dar labai kliūna raštuoto popieriaus aštrūs kampai--konkurencija su nuotraukom gaunasi. Daug apskritimų panaudojai, netgi banguota juostelė, tiktu jei apvalintum rastuoto popieriaus viršutiny dešiny kampą, ir apatiny kairėj kampa (bet ne visus apvalink, tik tuos du).
nu kaip nudziugau paskaicius tavo komentara, nes belaukdama patarimu atsisakiau tu kantavimu ant taskuoto popieriau ir uzapvalinau kairiji apatini kampa, norejau ir desniji virsutini nuapvalinti, bet pabijojau kad bus per daug, nu zinoak dabar sedziu rasau visa savim patenkinta ir dar nosi uzrietus hihihi.gif hihihi.gif
O tuščios vietos kairėj tu ten specialiai palikai užrašam ir pavadinimui? Tada tiks.
siap dar buvau neapsisprendus, bet ten prasyte prasosi kaska uzrasyti
Labai nuotaikinkos miegalės nuotraukos. Ar čia jau su nauju aparatu? Patinka ta idėja-serija foto nuo miegančios, akis atmerkiančios, ir su didelia šypsena mamą pamačius. Kad mano vyresnesis taip šypsotūsi, jis prabudęs tokioj blogoj nuotaikoj būna kad be ašarų nebūna nei vieno ryto.
taip jau su naujuoju fotiku, vienos is pirmuju nuotrauku, bet fotkino MB, nes as savaitgaliais rytais miegu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 03 birželio 2008 - 21:15
Lauramama, aš labai atsiprašau, kad blog'e susipainiojau. doh.gif blush2.gif
Aš Tave sveikinu, Tave, Tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tu nugalėjai thumbup.gif
Įdomu, kokią temą paskelbsi... wink.gif
Atsakyti
Sveikutes. Grizau is boulingo klubo tris valandas dundejau, tai net karsta.gif Matau,kad visko cia daug ivyko,tik jau labai velu viska suskaityti.Net maga parasyti apie Linutes darbeli, saunuole.Bet gal rytoj, o gal ir pati kazka supras ir padarys.
Suzavejo miglotos vaizdeliai, eina sau, kaip grazu, rytoj sedesiu nosi ibedus ir nagrinesiu.Man labai medine architektura zavi, (as apie tai rasiau diplomini) nu tokie pasaku nameliai tie norvegu nameliai. Beje, ar ne taip kazka supratau, ar is tikruju jau kazkas cia rase,kad jau paskelbta nugaletoja. Idomu ir man butu suzinoti kas. Iki rytdienos mergaites. Kai ka siandien nusipirkau, bet apie tai rytoj.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 15:30)
Sveikutes. Grizau is boulingo klubo tris valandas dundejau, tai net  karsta.gif Matau,kad visko cia daug ivyko,tik jau labai velu viska suskaityti.Net maga parasyti apie Linutes darbeli, saunuole.Bet gal rytoj, o gal ir pati kazka supras ir padarys.
Suzavejo miglotos vaizdeliai, eina sau, kaip grazu, rytoj sedesiu nosi ibedus ir nagrinesiu.Man labai medine architektura zavi, (as apie tai rasiau diplomini) nu tokie pasaku nameliai tie norvegu nameliai. Beje, ar ne taip kazka supratau, ar is tikruju jau kazkas cia rase,kad jau paskelbta nugaletoja. Idomu ir man butu suzinoti kas. Iki rytdienos mergaites. Kai ka siandien nusipirkau, bet apie tai rytoj.

TU LAIMĖJAI SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu Sveikinu Sveikinu laimėtoją 4u.gif 4u.gif 4u.gif

doh.gif Atrodo, kad neturiu aš supratimo apie SB hihihi.gif reiks turbūt pačiai greičiau pradėt daryti...nes kaip matau, mano balsavimas nesutapo su daugumos nuomone net keliose pozicijose...nors keli vertinimai ir sutapo blush2.gif Labai smagu buvo šis konkursėlis thumbup.gif Lauksim naujos užduotėlės iš nugalėtojos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 03, 23:32)
TU LAIMĖJAI SVEIKINU  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nepaziurejau i blog'a doh.gif , negaliu patiketi, jei rimtai swoon.gif . Tuoj tuoj atsigauti man reikia...
thumbup.gif yahoo.gif thumbup.gif yahoo.gif swoon.gif
Papildyta:
ACIU JUMS VISOMS!
Jau turiu minti del naujos temos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 03, 23:50)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Sveikinu Sveikinu Sveikinu laimėtoją  4u.gif  4u.gif  4u.gif

doh.gif Atrodo, kad neturiu aš supratimo apie SB hihihi.gif reiks turbūt pačiai greičiau pradėt daryti...nes kaip matau, mano balsavimas nesutapo su daugumos nuomone net keliose pozicijose...nors keli vertinimai ir sutapo blush2.gif Labai smagu buvo šis konkursėlis thumbup.gif Lauksim naujos užduotėlės iš nugalėtojos rolleyes.gif

Ir labai atsiprasau, kad neitikau kai kam, man dar mokytis ir mokytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 04, 00:02)
Ir labai atsiprasau, kad neitikau kai kam, man dar mokytis ir mokytis  doh.gif

tai jau tikrai nereikia atsiprašinėti - tai nebuvo taikyta MŪSŲ NUGALĖTOJAI 4u.gif Tiesiog pasižiūrėjau, kad tikrai daug kur mano nuomonė skyrėsi nuo daugumos...tai čia man reikia labiau įsigilinti į SB subtilybes doh.gif blush2.gif
Atsakyti
merginos, SB-turgininkes,
Pasveriau dezes, paskaiciavau ir surasiau labai aiskiai viska ant 6 puslapiu dokumento. Issiunciau remini kiek visos skolingos. Ji dar turi dadet kiek LT bankas pareikalaus del pavedimo ir padalint tarp jusu. Galima butu visom email'u issiust...Nzn kaip taktiska daryti ax.gif Dokumentas parodo kiek kas uzsisake ir isleido...galbut yra tokiu kurios nenoretu savo islaidas atvirai rodyt. Bet pirmi 5 puslapiai turi kiekvienos sugrupuotas prekes, tai gerai butu tureti siuntinio priemejai atspausdinta kad kaip atsiimsite, galetumet nusibraukti/pasitikslint kuria/kiek prekiu gavot. ...reikia man krypties ka daryt. Lauksiu remini atsakymo dar.
Atsakyti