Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

kelios nuotraukos is musu keliones po vidurio norvegija smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
NU KOKS GROOOOOZIS EIK TU SAU swoon.gif
Atsakyti
Miglota, net supavydejau blush2.gif biggrin.gif Matyti vaizdeliai... Ålesund, Molde.... Praeita vasara buvau tenais, bet mus oras labai nelepino verysad.gif Tikiuos sia vasara Moldej bus linksmiau su oru. Ar buvot troliu kely, o atlanto kely?? Koks buvo marsrutas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 03, 17:25)
kelios nuotraukos is musu keliones po vidurio norvegija  smile.gif

eina sau, kokie vaizdeliai wub.gif
Atsakyti
nu grazus cia pas mus vaizdeliai, ir liezuviais magu pamalti, bet prasau susikaupti, as dar kartelis lendu su pakeitimais, kaip jums sitas varijantas g.gif ten kaireja apacioje tokie kanteliai padaryti orandzine su balta
user posted image
Atsakyti
nu ir kur visos issilakstet cry.gif cray.gif ai atidesiu rytojui biggrin.gif
Atsakyti
publika balsavo ir pateikė mum naują nugaletoją thumbup.gif
dar kartelis lendu su pakeitimais, kaip jums sitas varijantas

su kiekvienu darbeliu grynai matosi tavo tobulejimas thumbup.gif . Pagrindines foto įrėmina ant to kantukų tam kad būtų "focal point" dėmesio pagrindas ant puslapio, tad nzn ar verta tuos kantukus net uzdeti ant rastuoto popieriaus...galbut jau persistengei. Man dar labai kliūna raštuoto popieriaus aštrūs kampai--konkurencija su nuotraukom gaunasi. Daug apskritimų panaudojai, netgi banguota juostelė, tiktu jei apvalintum rastuoto popieriaus viršutiny dešiny kampą, ir apatiny kairėj kampa (bet ne visus apvalink, tik tuos du). O tuščios vietos kairėj tu ten specialiai palikai užrašam ir pavadinimui? Tada tiks. Labai nuotaikinkos miegalės nuotraukos. Ar čia jau su nauju aparatu? Patinka ta idėja-serija foto nuo miegančios, akis atmerkiančios, ir su didelia šypsena mamą pamačius. Kad mano vyresnesis taip šypsotūsi, jis prabudęs tokioj blogoj nuotaikoj būna kad be ašarų nebūna nei vieno ryto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 03 birželio 2008 - 19:51
Linutuk, o kurioj vietoj rašysi aprašymą? Ar ant saulutės, ar ant žirnelių? Ir kur išdėstysi pavadinimą? g.gif
Iš manęs dar nekokia patarėja, bet šiaip antras variantas geresnis. Ir remini patarimas pripiešti spinduliukus man pasirodė labai tinkamas. thumb_yello.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 06 03, 14:56)
Zirafos sesės pasiūlyta nuoroda superinė Fonai  thumbup.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 06 03, 15:04)
visiškai pritariu - jau kai įlindau, tai gerą pusvalandį ten landžiojau thumbup.gif Tiesiog lobynas wub.gif

Merginos, čia ne mano, o mijakos nuoroda. Kažkada ji ją mums pasiūlė, aš laikau Favorituose ir kartais įlendu pasižvalgyt. thumb_yello.gif

Miglota..... mmmmmmm..... Asmeniškai AČIŪ. wub.gif Už nuostabius vaizdus ir įspūdingas nuotraukas! Kai kurios tokios įdomios - matyt, panoraminės? blush2.gif
Ir.... malonu susipažinti. 4u.gif Aš vis laukiu, kada po truputį visos pasirodys. smile.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 03, 15:39)
--Siuntinius siusiu astaa, Justess, ir lauramama : prasau atsiuskite man savo pilnus adresus ir tel Nr.

Man tai labai tinka, kad siuntinuką priims Asta, bet būt gerai žinot, ar ji nieko prieš, ar nesiruošia tuo metu atostogauti Kanaruose? biggrin.gif

Tiesa, lauramama, man tavo pagalba tikrai pravers - jei ne šiam kartui, tai ateičiai norėčiau išmokti daryti tai, apie ką kalbėjom. thumb_yello.gif Bet Photoshopo neturiu, turiu tik Corelį.

P.S.
publika balsavo ir pateikė mum naują nugaletoją

Kaip suprast? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 03 birželio 2008 - 19:50
publika balsavo ir pateikė mum naują nugaletoją

Kaip suprast? biggrin.gif

Tamsta Žirafos sese, tu nelaimėjai konkurso kadangi norint laimėti pirma yra būtina sudalyvauti mirksiukas.gif
Atsakyti
ir cia pasveikinsiu nugaletoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 03, 20:54)
Tamsta Žirafos sese, tu nelaimėjai konkurso kadangi norint laimėti pirma yra būtina sudalyvauti  mirksiukas.gif

blink.gif Nesupratau... Ar aš kažką sakiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 03, 20:48)
Linutuk, o kurioj vietoj rašysi aprašymą? Ar ant saulutės, ar ant žirnelių? Ir kur išdėstysi pavadinimą?  g.gif
Iš manęs dar nekokia patarėja, bet šiaip antras variantas geresnis. Ir remini patarimas pripiešti spinduliukus man pasirodė labai tinkamas. 
pavadinimas suplanuotas ant to didesnio apskritimo, tiksliau dar net normalios vizijos neturiu kaip ji ten padarysiu doh.gif , o aptasymas paplanuotas labai trumpas, bet dar irgi nezinau nei kaip nei kur, uztai ir slankioju po sita tema ieskodama kas ka patars unsure.gif
Atsakyti