Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

[quote=babyface,2008 06 03, 13:20]
Aha, labai noriu ir aš pati pamatyt jau pabaigtą darbelį, kad galėčiau juo grožėtis rolleyes.gif

Pasakyk, kaip užpildyti visą lapą, nes man irgi reiks spausdintis smile.gif 4u.gif

Yra tokios programos kaip photoshop ir corel paint/draw. Jei ju neturi, gal nelabai yra prasne aiskinti,kaip pazingsniui tai padaryti?
Atsiusk paveiksleli, padarysiu namie vakare, nes neturiu darbe siu programyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 14:28)
Yra tokios programos kaip photoshop ir corel paint/draw. Jei ju neturi, gal nelabai yra prasne aiskinti,kaip pazingsniui tai padaryti?
Atsiusk paveiksleli, padarysiu namie vakare, nes neturiu darbe siu programyciu  mirksiukas.gif

Aš dar kolkas tiksliai nežinau kokio fono paveiksliuką noriu spausdintis... Kai jau išsirinksiu ir jei nepavyks pačiai, tai paprašysiu jūsų pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Zirafos sesės pasiūlyta nuoroda superinė Fonai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 03, 14:56)
Zirafos sesės pasiūlyta nuoroda superinė Fonai  thumbup.gif

visiškai pritariu - jau kai įlindau, tai gerą pusvalandį ten landžiojau thumbup.gif Tiesiog lobynas wub.gif
Atsakyti
jau tikriausiai beveik visos prabalsavo, tuoj turetu buti ir rezultatai.. ar lauksim iki savaites galo??
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 03, 07:19)
jau tikriausiai beveik visos prabalsavo, tuoj turetu buti ir rezultatai.. ar lauksim iki savaites galo??

lauksim kada konkurso rengeja atsipeikes ir prabus nuo tik 4 val. miego lotuliukas.gif Is visu balsavimas jau gautas.
--Siuntinius siusiu astaa, Justess, ir lauramama : prasau atsiuskite man savo pilnus adresus ir tel Nr.
--Vilnietes ir Kaunietes: as deze priimti paskyriau ta kuri turi daugiausiai prekiu. Jeigu organizuojat meet'a ir kuri turi didesnes patalpas ar laiko siuntinius padalinti pasisakykit. Nebutinai turi but Juste ar aasta.
--dar liko 1 klijai ir Simple Scrapbooks zurnalai keli: ar kas noretu priglausti?
--Babyface: sveika prisijungus patarimu daug, bet vaikai dat nevalgidinti net, tai sugrysiu velliau pakomentuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 03 birželio 2008 - 14:59
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 03, 01:07)
P.S.
----- Tamsta Ministre Pirmininke, gerai, dėkite tą Evanescene popieruką į mano siuntinį. Ačiū.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
nu as irgi uzsinorejau konsultacijos, padeliojau truputi, bet dabar nezinau, tas melsvas popierius dabar jau man be rysio atrodo, kaip deliojau tai jis lyg ir dera su taskiukais to sviesiai violetinio popieriaus, tai is pradziu atrode kad tiks, o dabar kaip ziuriu tai jis man jau nelabai schmoll.gif , jai pasakysit kad nedera galvosiu toliau, kadangi planuojamas pavadinimas "labas rytas saulute", tai norejau geltonos spalvos panaudoti, bet ta kuria turiu per ryski doh.gif , tai kantelius apskritimu padariau orandzinius... nu vienu zodziu mestelkit keleta geru minciu, o tai mano galva nuo mastymu jau dideja blink.gif o vietiek nieko nesumasto blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 03, 16:39)
--Babyface: sveika prisijungus patarimu daug, bet vaikai dat nevalgidinti net, tai sugrysiu velliau pakomentuot.

Ok, labai lauksiu jūsų komentarų 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 03, 15:51)
nu as irgi uzsinorejau konsultacijos, padeliojau truputi, bet dabar nezinau, tas melsvas popierius dabar jau man be rysio atrodo, kaip deliojau tai jis lyg ir dera su taskiukais to sviesiai violetinio popieriaus, tai is pradziu atrode kad tiks, o dabar kaip ziuriu tai jis man jau nelabai  schmoll.gif , jai pasakysit kad nedera galvosiu toliau, kadangi planuojamas pavadinimas "labas rytas saulute", tai norejau geltonos spalvos panaudoti, bet ta kuria turiu per ryski  doh.gif , tai kantelius apskritimu padariau orandzinius... nu vienu zodziu mestelkit keleta geru minciu, o tai mano galva nuo mastymu jau dideja  blink.gif o vietiek nieko nesumasto  blush2.gif

LINUTUKE labai gražiai padėliojai thumbup.gif o jau pati saulytė kokia wub.gif spalvas suderinai, tik man iškrenta ta mėlyna g.gif tik jei jau paie saulę rašysi, tai gal nuo skrituliuko spinduliukus padaryti? g.gif įdomu kaip atrodytų ax.gif nors gal jei užrašą dadėsi, tai ir nebekris mėlyna spalva g.gif na nežinau, man tai labai mielas darbelis wub.gif kuo toliau tuo gražiau thumbup.gif
Atsakyti
Linutuk, man vietoj tos mėlynos norėtųsi tos švelniai violetinės ax.gif Kaip ir ta besiranganti juostelė.
Atsakyti
ir tel Nr.reikia prie adresiuku mirksiukas.gif
Atsakyti