[quote=babyface,2008 06 03, 13:20]
Aha, labai noriu ir aš pati pamatyt jau pabaigtą darbelį, kad galėčiau juo grožėtis
Pasakyk, kaip užpildyti visą lapą, nes man irgi reiks spausdintis
Yra tokios programos kaip photoshop ir corel paint/draw. Jei ju neturi, gal nelabai yra prasne aiskinti,kaip pazingsniui tai padaryti?
Atsiusk paveiksleli, padarysiu namie vakare, nes neturiu darbe siu programyciu
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 14:28)
Yra tokios programos kaip photoshop ir corel paint/draw. Jei ju neturi, gal nelabai yra prasne aiskinti,kaip pazingsniui tai padaryti?
Aš dar kolkas tiksliai nežinau kokio fono paveiksliuką noriu spausdintis... Kai jau išsirinksiu ir jei nepavyks pačiai, tai paprašysiu jūsų pagalbos
jau tikriausiai beveik visos prabalsavo, tuoj turetu buti ir rezultatai.. ar lauksim iki savaites galo??
QUOTE(Miglota @ 2008 06 03, 07:19)
jau tikriausiai beveik visos prabalsavo, tuoj turetu buti ir rezultatai.. ar lauksim iki savaites galo??
lauksim kada konkurso rengeja atsipeikes ir prabus nuo tik 4 val. miego Is visu balsavimas jau gautas.
--Siuntinius siusiu astaa, Justess, ir lauramama : prasau atsiuskite man savo pilnus adresus ir tel Nr.
--Vilnietes ir Kaunietes: as deze priimti paskyriau ta kuri turi daugiausiai prekiu. Jeigu organizuojat meet'a ir kuri turi didesnes patalpas ar laiko siuntinius padalinti pasisakykit. Nebutinai turi but Juste ar aasta.
--dar liko 1 klijai ir Simple Scrapbooks zurnalai keli: ar kas noretu priglausti?
--Babyface: sveika prisijungus patarimu daug, bet vaikai dat nevalgidinti net, tai sugrysiu velliau pakomentuot.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 03, 01:07)
P.S.
----- Tamsta Ministre Pirmininke, gerai, dėkite tą Evanescene popieruką į mano siuntinį. Ačiū.
----- Tamsta Ministre Pirmininke, gerai, dėkite tą Evanescene popieruką į mano siuntinį. Ačiū.
Ačiū
nu as irgi uzsinorejau konsultacijos, padeliojau truputi, bet dabar nezinau, tas melsvas popierius dabar jau man be rysio atrodo, kaip deliojau tai jis lyg ir dera su taskiukais to sviesiai violetinio popieriaus, tai is pradziu atrode kad tiks, o dabar kaip ziuriu tai jis man jau nelabai , jai pasakysit kad nedera galvosiu toliau, kadangi planuojamas pavadinimas "labas rytas saulute", tai norejau geltonos spalvos panaudoti, bet ta kuria turiu per ryski , tai kantelius apskritimu padariau orandzinius... nu vienu zodziu mestelkit keleta geru minciu, o tai mano galva nuo mastymu jau dideja o vietiek nieko nesumasto
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 03, 16:39)
--Babyface: sveika prisijungus patarimu daug, bet vaikai dat nevalgidinti net, tai sugrysiu velliau pakomentuot.
Ok, labai lauksiu jūsų komentarų
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 03, 15:51)
nu as irgi uzsinorejau konsultacijos, padeliojau truputi, bet dabar nezinau, tas melsvas popierius dabar jau man be rysio atrodo, kaip deliojau tai jis lyg ir dera su taskiukais to sviesiai violetinio popieriaus, tai is pradziu atrode kad tiks, o dabar kaip ziuriu tai jis man jau nelabai , jai pasakysit kad nedera galvosiu toliau, kadangi planuojamas pavadinimas "labas rytas saulute", tai norejau geltonos spalvos panaudoti, bet ta kuria turiu per ryski , tai kantelius apskritimu padariau orandzinius... nu vienu zodziu mestelkit keleta geru minciu, o tai mano galva nuo mastymu jau dideja o vietiek nieko nesumasto
LINUTUKE labai gražiai padėliojai o jau pati saulytė kokia spalvas suderinai, tik man iškrenta ta mėlyna tik jei jau paie saulę rašysi, tai gal nuo skrituliuko spinduliukus padaryti? įdomu kaip atrodytų nors gal jei užrašą dadėsi, tai ir nebekris mėlyna spalva na nežinau, man tai labai mielas darbelis kuo toliau tuo gražiau
Linutuk, man vietoj tos mėlynos norėtųsi tos švelniai violetinės Kaip ir ta besiranganti juostelė.
ir tel Nr.reikia prie adresiuku