Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 6 dalis

QUOTE(aasta @ 2008 06 03, 12:36)
Turiu omeny tą vietą, kur raudonas popieriaus lapas jungiasi su baltu (centre, ne iš šonų). Bet anokia čia iš manęs patarėja. Pati esu naujokė šitam reikale.

Aaa, dabar jau supratau apie kokį baltą lapą šneki wink.gif Reiks pagalvot ir apie šį variantą 4u.gif Ačiū labai už idėją 4u.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 03, 12:40)
P.P.S. babyface, gal tau pravers šis puslapiukas?
Langeliai
Galėtum atsispausdinti ant paprasto plonesnio popieriaus ir panaudoti savo darbelyje. Aišku, tai nebus acid free popierius, bet juk ir pagrindinis tavo popierius ne toks. Na pabandyk. smile.gif

O, geras smile.gif Būtinai taip ir padarysiu bigsmile.gif Ačiū už tokį nuostabų pasiūlymą bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 03 birželio 2008 - 10:51
user posted image blink.gif user posted image

Siaubas. Kaip įdomu. Būtų vietoj žailių geltoni taškiukai, būtų mano suknelės medžiagos kopija. Ieškau tokio taškuoto popieriaus SB darbeliui su šia nuotrauka. Taip nustebau pamačiusi šį taškuotą foną. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 03, 12:56)
Siaubas. Kaip įdomu. Būtų vietoj žailių geltoni taškiukai, būtų mano suknelės medžiagos kopija. Ieškau tokio taškuoto popieriaus SB darbeliui su šia nuotrauka. Taip nustebau pamačiusi šį taškuotą foną.  thumbup.gif

Aha, labai jau tinka prie tos nuotraukytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 03, 11:58)
Aha, labai jau tinka prie tos nuotraukytės  thumbup.gif

Tik atspausdint problematiška.... Reikia sugalvoti geresnį būdą, nei mano: pabandžiau nukopijuoti šį foną ir įmesti į Wordą, atspausdinau, bet gavosi ne per visą lapą. Kaip padaryti didesnį?
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 03, 12:08)
Tik atspausdint problematiška.... Reikia sugalvoti geresnį būdą, nei mano:  pabandžiau nukopijuoti šį foną ir įmesti į Wordą, atspausdinau, bet gavosi ne per visą lapą. Kaip padaryti didesnį?

aš tai lengviau per power point'ą daryčiau. o šiaip kai spausdini tai kraštelius reikia pastumdyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 03, 12:12)
aš tai lengviau per power point'ą daryčiau. o šiaip kai spausdini tai kraštelius reikia pastumdyti  4u.gif

Pastumdyk negalima, nes tuomet taškiukai padidėja. doh.gif Turbūt tik Power Point'as gelbėtų....
Atsakyti
Kažkas klausė ar visi prakomentavo g.gif - nekomentuosiu schmoll.gif
Turėčiau cituoti daugelių pasisakymus, nes labai taikliai buvo pasisakyta mirksiukas.gif
Žinoma, labiausiai laukiu kuratorės pasisakymo g.gif
Ir balsavimų rezultatų ... nors savo užimtą vietą jau numanau ... iš pasisakymų blush2.gif

Babyface, gera pradžia thumbup.gif kaip didžiuosies savimi kai žiūrėsi į pabaigtą darbelį ...
Zirafos sese, ale kokia sėklys morka .... tokius taškelius surasti thumbup.gif darbelis bus nerealus ... Greičiau rodyk ploja.gif

Atsakyti
Nu va, pavyko atspausdint žirnelius per visą lapą, bet teko juos sumažinti. Bet sumažinti labiau tinka, negu padidinti.
Sanrita, dėkui už komplimentą lotuliukas.gif Na, jei svečiai daugiau nepuls, gal ir padarysiu greitai darbelį. lotuliukas.gif
Atsakyti
Na štai, ir aš prabalsavau. Irma, balsavau per kontaktus blog'e - parašyk, prašau, ar gavai mano žinutę? 4u.gif

Merginos, pasakykit man, ar jūs dar norite komentarų? Nes mačiau, jų ten daug prirašyta. Aš dar specialiai nė vieno neskaičiau, kad nepadarytų įtakos mano nuomonei. Galiu ir pati pakomentuoti jūsų darbelius - bet gal jau gana tų komentarų? Gal niekas ir neskaitys? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 03, 12:41)
Na štai, ir aš prabalsavau. Irma, balsavau per kontaktus blog'e - parašyk, prašau, ar gavai mano žinutę?  4u.gif

Merginos, pasakykit man, ar jūs dar norite komentarų? Nes mačiau, jų ten daug prirašyta. Aš dar specialiai nė vieno neskaičiau, kad nepadarytų įtakos mano nuomonei. Galiu ir pati pakomentuoti jūsų darbelius - bet gal jau gana tų komentarų? Gal niekas ir neskaitys?  rolleyes.gif

nu gi as tai skaityciau mirksiukas.gif , mars komentuoti
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 03, 12:08)
Tik atspausdint problematiška.... Reikia sugalvoti geresnį būdą, nei mano:  pabandžiau nukopijuoti šį foną ir įmesti į Wordą, atspausdinau, bet gavosi ne per visą lapą. Kaip padaryti didesnį?

Truputeli zinau geresniu programikiu nei wordas visam lapui uzpildyti tokiais taskuciais. Bet jau kad atsispausdinai, tai ir nebesiulysiu savo pagalbos. Manyciau, pakomentuok.
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 03, 13:16)
Babyface, gera pradžia  thumbup.gif kaip didžiuosies savimi kai žiūrėsi į pabaigtą darbelį ...

Aha, labai noriu ir aš pati pamatyt jau pabaigtą darbelį, kad galėčiau juo grožėtis rolleyes.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 13:51)
Truputeli zinau geresniu programikiu nei wordas visam lapui uzpildyti tokiais taskuciais. Bet jau kad atsispausdinai, tai ir nebesiulysiu savo pagalbos.

Pasakyk, kaip užpildyti visą lapą, nes man irgi reiks spausdintis smile.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 03, 13:22)
Nu va, pavyko atspausdint žirnelius per visą lapą, bet teko juos sumažinti. Bet sumažinti labiau tinka, negu padidinti.

Gal galėtum išduoti paslaptį, kaip taip padarei, kad būtų per visą lapą? 4u.gif
Atsakyti