Butas ne mazas. Uzsisakiau vakar tuos zurnalus,kuriu niekam neprireike, o jie man regis verti demesio.Bent jau tokia nuomone susidariau is internetiniu ju psl.
Taip kad galejot speti uzsisakyti juos,laukiau iki galo turgaus ir uzsisakiau jam pasibaigus. Nuskanuosiu ir galesim visos dziaugtis info.
Del plikumo,tai man netrukdo,bet savo vyro nenoreciau taip visiem rodyti. Pas mane abzoros sindromas.
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 10:22)
As irgi sutikciau ir dar Remini sprigta duociau,kad is manes juokiasi ir abzora pravardziuoja.Gerai, gerai, susitiksim mes kita savaite, tai issiaiskinsim
Papildyta:
Remini, nerandu as tu tavo paveiksliuku senose temose , ale kadangi as abzora, tai man tiks kai susitiksim.Gal dar kuri turit ka nors nereikalingo abzoros apetitui patenkinti
Papildyta:
Remini, nerandu as tu tavo paveiksliuku senose temose , ale kadangi as abzora, tai man tiks kai susitiksim.Gal dar kuri turit ka nors nereikalingo abzoros apetitui patenkinti
nereikia manęs mušti, aš gera o tai prigąsdinsi ir nebesusitikinėsiu
reikia kaip katinas Leopoldas sakė- gyventi draugiškai
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 03, 11:22)
o as kaip tik nieko nedangstyciau, man tai net nekrito i akis, kol jus cia nepradejot apie ta plikuma diskutuoti, net dar karta ilindau pasizvalgyti (tikriausiai jau senatve kad tokius vaizdelius praziopsau ) , atletiskos isvaizdos vaikinukas, taip kad vaizdas nesugadintas bus albume, ir akis i ka bus paganyti
Niu va, nuraminai mane, o jau pradėjau sukti galvęlę, kaip čia pridengti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 11:27)
Del plikumo,tai man netrukdo,bet savo vyro nenoreciau taip visiem rodyti. Pas mane abzoros sindromas.
O kurioj nuotraukoj labiausiai krenta į akis tas plikumas: ar viršutinėje ar apatinėje? Ar abiejuose? Šiaip man kažkaip nelabai kliūna, nes juk manau visi turi tokių foto, kur būna pliažuose, kur moterys su maudomukais, o vyrai tik su trumpikėmis Ir tai neatrodo kažkaip negražiai tas nuogas kūnas
QUOTE(lauramama @ 2008 06 03, 10:27)
Uzsisakiau vakar tuos zurnalus,kuriu niekam neprireike, o jie man regis verti demesio.Bent jau tokia nuomone susidariau is internetiniu ju psl.
Taip kad galejot speti uzsisakyti juos,laukiau iki galo turgaus ir uzsisakiau jam pasibaigus. Nuskanuosiu ir galesim visos dziaugtis info.
o aš maniau, kad savaitgalį jau baigėsi turgelis Ot, gerai kad taip galvojau, nes būčiau ir aš dar kokius likučius prigriebus per tą abžoriškumą
O dabar mąstau, kam gi siųs tą dėžę, kur visi "kiti miestai" Paskiau teks turbūt Lietuvoj pasiuntinėti siuntinukus, kol visos viską gaus
O kurioj nuotraukoj labiausiai krenta į akis tas plikumas: ar viršutinėje ar apatinėje? Ar abiejuose? Šiaip man kažkaip nelabai kliūna, nes juk manau visi turi tokių foto, kur būna pliažuose, kur moterys su maudomukais, o vyrai tik su trumpikėmis Ir tai neatrodo kažkaip negražiai tas nuogas kūnas
[/quote]
Babyface, juk tą darbelį tu darai sau. Jei tos nuotraukos tau siejasi su tam tikru tavo gyvenimo momentu, manau nuo to darbelis bus tik asmeniškesnis ir tau brangesnis. Juk būtent dėl to tas nuotraukas ir pasirinkai.
[/quote]
Babyface, juk tą darbelį tu darai sau. Jei tos nuotraukos tau siejasi su tam tikru tavo gyvenimo momentu, manau nuo to darbelis bus tik asmeniškesnis ir tau brangesnis. Juk būtent dėl to tas nuotraukas ir pasirinkai.
[quote=justess22,2008 06 03, 10:38]
o aš maniau, kad savaitgalį jau baigėsi turgelis Ot, gerai kad taip galvojau, nes būčiau ir aš dar kokius likučius prigriebus per tą abžoriškumą
is likuciu buvo tik klijai ir zurnalai.Galiu dalintis.
Remini, as taves nemusiu, zinok as irgi labai gera, kai susitiksim, pamatysi
O jau visos pakomentavom ir prabalsavom?
Papildyta:
[quote=aasta,2008 06 03, 10:39]
[/quote]
[/quote]
Kai as komentavau rasiau tau, kad tik tituliniam nedeciau tokios nuotraukos. Nori denk nori, aisku gi sau darai. Jei tuo momentu susipazinot, tai ir dek tu tas nuotraukas ir neieskok kitu. O gal kaip tik pavers ta SB lapeli siek tiek su jumoru: nu tipo jis tave paverge savo plikumu Nekreipk demesio, stogas vaziuoja.
is likuciu buvo tik klijai ir zurnalai.Galiu dalintis.
Remini, as taves nemusiu, zinok as irgi labai gera, kai susitiksim, pamatysi
O jau visos pakomentavom ir prabalsavom?
Papildyta:
[quote=aasta,2008 06 03, 10:39]
[/quote]
[/quote]
Kai as komentavau rasiau tau, kad tik tituliniam nedeciau tokios nuotraukos. Nori denk nori, aisku gi sau darai. Jei tuo momentu susipazinot, tai ir dek tu tas nuotraukas ir neieskok kitu. O gal kaip tik pavers ta SB lapeli siek tiek su jumoru: nu tipo jis tave paverge savo plikumu Nekreipk demesio, stogas vaziuoja.
QUOTE(aasta @ 2008 06 03, 11:39)
Tas nuotraukas pasirinkau, nes tik jas ir teturėjau iš tos dienos
Papildyta:
Merginos, patarkit, ar mano tam darbeliui nepamaišytų oranžinė spalva? Sumąsčiau keletą detalių, kad nebūtų tas darbelis vien raudona-balta... Tai galvoju gal įterpti ir nedaug oranžinės spalvos dėl gyvumo?
Taip pat labai laukiu Scrap8 komentariukų, ką galėčiau pakeisti savo pirmąjame SB darbelyje, kad jis būtų vertas dėmesio
QUOTE(babyface @ 2008 06 03, 11:01)
Merginos, patarkit, ar mano tam darbeliui nepamaišytų oranžinė spalva? Sumąsčiau keletą detalių, kad nebūtų tas darbelis vien raudona-balta... Tai galvoju gal įterpti ir nedaug oranžinės spalvos dėl gyvumo?
nezinau man oranzine cia nelabai limpa, gal geriau kokia baltai juodai languota, kaip pas vaikina ant galvos kaska panasau gal kas kita ka patarsQUOTE
Taip pat labai laukiu Scrap8 komentariukų, ką galėčiau pakeisti savo pirmąjame SB darbelyje, kad jis būtų vertas dėmesio
dabar ji tikiuosi miega, tai teks vakaro palaukti bet manau verta, nes ji tai moka greitai klaideles iziureti ir geru patarimu duoti, ne tai kad as, as tai dar tik spalvu derinimo stadijoje, jas jau ismokau truputi pasirinkti, bet kol kas tik tiek
Dėl oranžinės spalvos tai man irgi atrodo, kad jos čia nereikia. Pritariu Linutukei dėl juodos. Tik gal aš kaip nors apsiūčiau tą baltą lapą juodais siūlais.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 03, 12:21)
nezinau man oranzine cia nelabai limpa, gal geriau kokia baltai juodai languota, kaip pas vaikina ant galvos kaska panasau gal kas kita ka patarsdabar ji tikiuosi miega, tai teks vakaro palaukti bet manau verta, nes ji tai moka greitai klaideles iziureti ir geru patarimu duoti, ne tai kad as, as tai dar tik spalvu derinimo stadijoje, jas jau ismokau truputi pasirinkti, bet kol kas tik tiek
O, rimtai Kokią gerą idėją davei dėl juodai baltai languoto popieriaus... Bet aš tokio neturiu Reiks kažką mąstyt Kaip sunku kažką kurti, kai pagrindinių priemonių tiek mažai pradžiai turiu... Bet su laiku manau prikaupsiu pagrindinį bagažą
Bet ta idėja su tuo popierium tikrai labai gera Kaip man anksčiau nešovė tokia mintis į galvą Ačiū tau labai
Niu vakare bandysiu toliau meistrauti savo tą SB darbelį ir labai tikiuosi sulaukti Scrap8 komentariukų, nes noriu, kad šis darbelis būtų kuo labiau vykęs
Ir jūsų visų nuomonė man yra labai svarbi, nes kaip pradedančiąjai tai labai sunku viską suprasti Bet su laiku manau tobulėsiu
Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2008 06 03, 12:24)
Tik gal aš kaip nors apsiūčiau tą baltą lapą juodais siūlais.
O kokį baltą lapą siūlytum apsiųti? Turi gal omenyje tas detales, kurias planuoju ten panaudoti, tai jas apsiųti? Ar tuos nuotraukyčių kontūrus baltus apsiųti? Nes jei kalbi apie tuos du baltus lapus kur matosi šone, tai jų ten nebus... Aš juos ten įdėjau tik tam, kad nesimatytų kas guli šone... Nes čia tik maketukas, niekas dar nesukarpyta ir nesuklijuota Iš abiejų šonų bus raudona spalvytė...
QUOTE(babyface @ 2008 06 03, 11:30)
O kokį baltą lapą siūlytum apsiųti? Turi gal omenyje tas detales, kurias planuoju ten panaudoti, tai jas apsiųti? Ar tuos nuotraukyčių kontūrus baltus apsiųti? Nes jei kalbi apie tuos du baltus lapus kur matosi šone, tai jų ten nebus... Aš juos ten įdėjau tik tam, kad nesimatytų kas guli šone... Nes čia tik maketukas, niekas dar nesukarpyta ir nesuklijuota Iš abiejų šonų bus raudona spalvytė...
Turiu omeny tą vietą, kur raudonas popieriaus lapas jungiasi su baltu (centre, ne iš šonų). Bet anokia čia iš manęs patarėja. Pati esu naujokė šitam reikale.
Kokie smagūs pelėdžiukai.
Tai gerai, kad Irma vilniečių prekes sudėjo į vieną dėžę - bus gera proga pagaliau pasidaryti pirmąjį scraperių meet'uką.
Bet įtariu, kad nemažai svers tos dėžės... Kaži, laivas nenuskęs... Neišgyventume šios tragedijos.
P.S. Aš pagaliau atsikračiau visais svečiais Liko tik namus iššveisti. Ir galėsiu vėl atsiduoti savo aistrai.
P.P.S. babyface, gal tau pravers šis puslapiukas?
Langeliai
Galėtum atsispausdinti ant paprasto plonesnio popieriaus ir panaudoti savo darbelyje. Aišku, tai nebus acid free popierius, bet juk ir pagrindinis tavo popierius ne toks. Na pabandyk.
Tai gerai, kad Irma vilniečių prekes sudėjo į vieną dėžę - bus gera proga pagaliau pasidaryti pirmąjį scraperių meet'uką.
Bet įtariu, kad nemažai svers tos dėžės... Kaži, laivas nenuskęs... Neišgyventume šios tragedijos.
P.S. Aš pagaliau atsikračiau visais svečiais Liko tik namus iššveisti. Ir galėsiu vėl atsiduoti savo aistrai.
P.P.S. babyface, gal tau pravers šis puslapiukas?
Langeliai
Galėtum atsispausdinti ant paprasto plonesnio popieriaus ir panaudoti savo darbelyje. Aišku, tai nebus acid free popierius, bet juk ir pagrindinis tavo popierius ne toks. Na pabandyk.