Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Na as nesiknisiau labai ax.gif ,n siaip gal ir daugiau ten buna. Pas mus yra siukslynas tik sodo atliekom. Tai darbe kai vezam ismest sakas, nupjauta zole ir t.t. randam karts nuo karto.
Sunaus darzeli snekejau su vieno vaiko mama, jos lange visada zydi super grazios orchidejos, tai ir klausiu ka tu jom darai - o ji, kai nuzydi ismetu ir nusiperku nauja doh.gif Tai paprasiau, kad neismestu, o man atiduotu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,mergucios!SVEIKINU VISAS SU PIRMAJA VASAROS DIENA!!!!!! O ji dar ir nuostabi wub.gif Katik apaziurejau savo palange ir ka...ogi mano naujas geliukas,pirmaji savo ziedeli skleidzia yess.gif ploja.gif sokiai.gif assa.gif karsta.gif Dievuleliau,nesitveriu savam kailyje.GALIAUSIAI KOKIOS SPALVYTES MANO phaliukas bus thumbup.gif thumbup.gif suzinosiu.Kai prasiskleis,prizadu,kad ikelsiu pasigirti.

P.S is tos laimes pamirsau deklaruoti savo gyvenamaja vieta naujuose namuciuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 01, 12:49)
P.S is tos laimes pamirsau deklaruoti savo gyvenamaja vieta naujuose namuciuose lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal jau y ukiny persikelei lotuliukas.gif
Atsakyti
Prasom pasidalinti adresu,kur yra tokios dosnios seimininkes,ir kur turtingi siukslynai laugh.gif .Kadangi as mergina be kompleksu,tai reikalui esant po konteineri pasiknisciau construction.gif lens.gif (tarp kita ko-pries metus is siukslyno namo parsitempiau ismesta dracena,kuri dabar mano vieno is kambariu paziba tongue.gif clap.gif )
Papildyta:
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 01, 12:55)
gal jau y ukiny persikelei  lotuliukas.gif

Nea,i ukini perkrausciau petunija,gavizdunes,ir serentciu daigelius,tad atsilaisvino vietos ant palanges.Netrukus vaziuosime i ERMITAZA,pirkti teciui dovanos,o kadangi mano vyras yra mano vaiku tetis,tai ir jam priklauso dovanele.O kadangi dovanas rinksiu as tongue.gif ,tai jam padovanoti planuoju orchideja.Taip kad viskas apskaiciuota lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir dar -savo viena is gelyciu pasodinau i permatoma kibiriuka(nuo saslyku lotuliukas.gif blush2.gif )ir nieko jai patiko.Ikaitinau vini,padariau dugne skyliuku ir psio.Auga, nesiskundzia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 01, 13:00)
O kadangi dovanas rinksiu as tongue.gif ,tai jam padovanoti planuoju orchideja.Taip kad viskas apskaiciuota lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikiuosi po to negausi dovanu raktu rinkiny kovo 8-osios proga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 01, 12:06)
Prasom pasidalinti adresu,kur yra tokios dosnios seimininkes,ir kur turtingi siukslynai laugh.gif .Kadangi as mergina be kompleksu,tai reikalui esant po konteineri pasiknisciau construction.gif  lens.gif (tarp kita ko-pries metus is siukslyno namo parsitempiau ismesta dracena,kuri dabar mano vieno is kambariu paziba tongue.gif  clap.gif )

Na teks perplaukt Baltija ir dar pavaziuot kokius 600km iki Norvegijos (galimas kitas variantas is Palangos skristi) bet itariu bus pigiau LT pacia brangiausia orche nusipirkti bigsmile.gif Neesu skupi dalinuosi su visais biggrin.gif
Atsakyti
mano gėlytės be proto leidžia šaknis, va ir čia sugalvojo kažką leist šalia seno žiedkočio http://public.fotki....0080601006.html rolleyes.gif
Atsakyti
Merga nekantriai laukiu naujienų photo.gif
Mažoji_s įsivaizduoju kaip džiaugies,o pas mane truputi liūdna, mano gražuolių žiedai po truputi pradeda vysti, džiaugiaus jomis nuo pat ankstyvo pavasario wub.gif
Atsakyti
O čia mano ta nukainuota vargšiukė, kur prieš mėnesį pirkau hihihi.gif kaip man pasisekė, kaip jau sau sužydo nai nai nai wub.gif
Vienas žiedelis jau peržydėjo, su kuriuo pirkau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 06 01, 15:09)
O čia mano ta nukainuota vargšiukė, kur prieš mėnesį pirkau hihihi.gif kaip man pasisekė, kaip jau sau sužydo nai nai nai wub.gif
Vienas žiedelis jau peržydėjo, su kuriuo pirkau ax.gif

nu tikrai nai nai nai wub.gif vakar akropolį prie manęs atnešė porą gėlikių po 13lt ir vieną didžkę už 24lt. pasičiupas jas ojojoj kaip pirksiu, ir šaknys geros buvo, bet... apsiraminau ir padėjau į vietą verysad.gif neturiu nei vietos nei laiko su nabagiukėm apsikraut, prisiekiau sau jog tik 1gėlytę į ketvirtį bepirksiu doh.gif ir tai jei tai bus meilė iš pirmo žvilgsnio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 01, 14:17)
mano gėlytės be proto leidžia šaknis, va ir čia sugalvojo kažką leist šalia seno žiedkočio http://public.fotki....0080601006.html  rolleyes.gif

Sveikinu 4u.gif Įtariu lauki naujo žiedkočio thumbup.gif thumbup.gif Bet kokioj įdomioj vietoj g.gif O mano stiebelis irgi sėkmingai auga, šiukštu, neliečiu schmoll.gif Tik grožiuosi ir nekantriai laukiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 05 31, 19:15)
O persodint noriu todel kad ta torto deze nuo kilnojimo kai merkiu ,jau sutrukinejo-nebera vaizdo ax.gif o ir ant palanges netelpa doh.gif na nepatogu tokia kupeta vienoj vietoj laikyt.(as cia prisisvajojau kad suzydes visos vienu metu ir bus labai grazu,tai zydejo tik viena  verysad.gif ?)

Aaa,aš tai viena į bambali nuo 5l vandens įkišau.tik kraštus apipjovus apdeginau.superinis vazonikas gavosi.Dar skyles pradeginau ventiliacijai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 01, 12:07)
tikiuosi po to negausi dovanu raktu rinkiny kovo 8-osios proga  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti