Su pagalba dariau, bet savo rankom
Pirmas gimtadienis buvo namuose, nes apsirgo dukra. Tai ramiai, su balionais ir dekoracijomis
O su draugais darėme vaikų žaidimų kambaryje vyšnačių tema
Auksuole labai grazu, ypac vysnaites ... rasot, kad viska savo rankomis, kaip tas dekoracijas, kaip ismusat lygiai apskritimus, veliaveliu grilianda ? kazkokia speciali programa yra ?
ACIU
ACIU
QUOTE(PUka @ 2013 05 05, 15:49)
Auksuole labai grazu, ypac vysnaites ... rasot, kad viska savo rankomis, kaip tas dekoracijas, kaip ismusat lygiai apskritimus, veliaveliu grilianda ? kazkokia speciali programa yra ?
ACIU
ACIU
Viska su zirklemis ar maketavimo peiliuku Dukra sirgo, nejau i darba tai per pietu miega ir karpiau viska
QUOTE(Auksuole @ 2013 05 05, 14:53)
Viska su zirklemis ar maketavimo peiliuku Dukra sirgo, nejau i darba tai per pietu miega ir karpiau viska
kas per maketavimo peiliukas man arteja krikstynos, tai labai aktualu ... o tai popieriukas burbulinis ? vysnaites is kur ? ir taip lygiai vingiuoti burbuliukai issipjausto ? aplamai is kur popierius burbulinis, tiek uzkandziu dezutes, tiek jose plonas popieriukas ?
Is anksto dekoju
QUOTE(PUka @ 2013 05 05, 18:16)
kas per maketavimo peiliukas man arteja krikstynos, tai labai aktualu ... o tai popieriukas burbulinis ? vysnaites is kur ? ir taip lygiai vingiuoti burbuliukai issipjausto ? aplamai is kur popierius burbulinis, tiek uzkandziu dezutes, tiek jose plonas popieriukas ?
Is anksto dekoju
Is anksto dekoju
Maketavimo peiliukas
O popierius paprastas, krepinis Visuose prekybos centruose būna (aš pirkau Prismoje).
O rutuliukai - papuošimai ant puodelių paprastai su žirklutėmis iškirpti. Visas dekoracijas man sumaketavo ir atspausdino spaustuvėje
QUOTE(Auksuole @ 2013 05 05, 20:33)
Maketavimo peiliukas
O popierius paprastas, krepinis Visuose prekybos centruose būna (aš pirkau Prismoje).
O rutuliukai - papuošimai ant puodelių paprastai su žirklutėmis iškirpti. Visas dekoracijas man sumaketavo ir atspausdino spaustuvėje
supratau, aciuuu
didziausia "vinis" - spaustuve, va is kur idealus piesinukai ir burbuliukai
LABAI gražus dūzgadienis
QUOTE(DOLLILYTE @ 2013 05 06, 16:04)
O tie skrituliukai kažkokiu specialiu aparatu išspausti ? O saldainiukai irgi pačios gamyba? Super viskas
Ir gal galit pasakyt spausdinot paprastu printeriu ar spaustuvėj?
MAn ir labai smalsu kokiu budu burbuliukai padaryti ir ant pagaliuku/smeigtukai ... jei ne spaustuve maketavo tai kokia cia programulka sumaketuojama ?
sveikutės,
man atrodo čia bus gatavai parsisiųsti maketukai iš angliškų tinklapių: įvedate norimą pavadinimą angliškai ir prirašot ,,free printable" ir išmeta visokiausių maketukų, kokių tik širdis geidžia paskui ir varvini seilę, nes norisi visko iš eilės
man atrodo čia bus gatavai parsisiųsti maketukai iš angliškų tinklapių: įvedate norimą pavadinimą angliškai ir prirašot ,,free printable" ir išmeta visokiausių maketukų, kokių tik širdis geidžia paskui ir varvini seilę, nes norisi visko iš eilės
QUOTE(sidrulka @ 2013 05 07, 10:15)
sveikutės,
Gal nuoroda .... jetus kaip noretai tokiu niekuciu mergaiciu sventems ir ne tik
Papildyta:
radau http://www.ebay.co.u...f#ht_965wt_1255