Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoracijos/ papuošimai šventei

Gal kas galit patarti iš ko galima nesudėtingai pasidaryti dekoraciją-skaičių? Reikia didelio 80 močiutės jubiliejui, kabinsim ant sienos virš kėdžių.
Galvoju, kad tiktų kartonas arba putplastis, būtų galima apsukti šilkine juosta, arba nudažyti, dekoruoti dirbt. gėlėmis. Bet gal jūs turit dar kokių genialesnių minčių? bigsmile.gif Gimtadienis jau šį šeštadienį, tad laiko nelabai daug turiu...

Arba gal žinote, kur nebrangiai nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2013 01 22, 13:22)
Gal kas galit patarti iš ko galima nesudėtingai pasidaryti dekoraciją-skaičių? Reikia didelio 80 močiutės jubiliejui, kabinsim ant sienos virš kėdžių.
Galvoju, kad tiktų kartonas arba putplastis, būtų galima apsukti šilkine juosta, arba nudažyti, dekoruoti dirbt. gėlėmis. Bet gal jūs turit dar kokių genialesnių minčių? bigsmile.gif  Gimtadienis jau šį šeštadienį, tad laiko nelabai daug turiu...

Arba gal žinote, kur nebrangiai nusipirkti?

Jau pasidariau biggrin.gif
Iškirpau iš pampersų dėžės skaičius ir apvyniojau gražia atlasine juosta, atrodo šauniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2013 01 22, 15:59)
Jau pasidariau biggrin.gif
Iškirpau  iš pampersų dėžės skaičius ir apvyniojau gražia atlasine juosta, atrodo šauniai thumbup.gif

na va, kaip originaliai sugalvojai thumbup.gif thumbup.gif kaip pati šventė praėjo?

o mes pasirodom su savo menkomis 3-iojo gimtadienio dekoracijomis:

patiko idėja rasta interneto platybėse- sudėlioti didelį skaičių iš nuotraukų, tk kad nelabai pavyko iš šono nufotografuoti koridoriuje, nes kamabryje ant tapeto nelabai norėjosi klijuoti blush2.gif

user posted image

kadangi gimtadienis buvo naminių gyvūnėlių tema, tai ant vėliavėlių puikavosi naminiai gyvūnėliai, ant stalo ,,šmirinėjo" žaisliniai naminiai gyvūnėliai, o ant sekcijos buvo priklijuotos ,,šieno kitkos" su įdomiais faktais apie naminius gyvūnus, bei atitinkamų naminių gyvūnų lipdukais:

user posted image

taip pat ir ant lango buvome padarę vėliavėlių grandinėlę su vardu ir gyvūnėlių lipdukais..... stalo foto jau nebekelsiu, nes sukėliau kitame gimtadienių forume blush2.gif

http://www.supermama...?...898059&st=0
Atsakyti
Oho, sidrulka, kaip gražu, ta siena atrodo iš tikrųjų įspūdingai..... bigsmile.gif thumbup.gif
O mūsų šventė vakar praėjo tikrai šauniai, močitė liko sužavėta visomis mūsų paruoštomis staigmenomis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 27 sausio 2013 - 14:02
mergaites saukiuosi pagalbos unsure.gif
vaiko gimtadieniui ( 3 m. ) planuoju tema apie piratus, patarkit kokiu patiekalu - uzkandziu padaryti ir kaip papuosti namucius kad vaikams linksmiau butu smile.gif
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2013 02 01, 02:36)
mergaites saukiuosi pagalbos  unsure.gif
vaiko gimtadieniui ( 3 m. ) planuoju tema apie piratus, patarkit kokiu patiekalu - uzkandziu padaryti ir kaip papuosti namucius kad vaikams linksmiau butu smile.gif
Is anksto dekoju  4u.gif

seviki,

va, čia pasižiūrėkit pirmame psl esančias nuorodas. arba užklauskit pas mamytes- jos jums padės susirasti pavyzdėlių.

http://www.supermama...?...898059&st=0

tikrai aš ir pati esu mačiusi piratiškų pavyzdėlių, bet kai man neaktualu blush2.gif , tai aš jų neišsisaugojau. siūlyčiau pasieiškoti per google anglų kalba vaizdų:

https://www.google.l...y...280&bih=868

aš pati ko gero daryčiau papuošimus su piraštikomis vėliavėlėmis, žaidimus ir užduotis susijusias su lobių ieškojimais, vaikams lauktuvių- pinigai-šokoladukai.... dar kokių nors judriųjų žaidimų ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 01 vasario 2013 - 11:16
QUOTE(sidrulka @ 2013 01 17, 17:46)

Sidrulka swoon.gif swoon.gif swoon.gif Bet tu ir pasišventusi savo vaikams daryti toookias šventes. Na labai gražu viskas, o jau stalo puošnumas, valgių kiek, tai ojezau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 01, 14:15)
Sidrulka   swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif Bet tu ir pasišventusi savo vaikams daryti toookias šventes. Na labai gražu viskas, o jau stalo puošnumas, valgių kiek, tai ojezau  4u.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif

kad man rodos kitos mamytės daug gražiau viską išdaro blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2013 02 01, 11:38)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

kad man rodos kitos mamytės daug gražiau viską išdaro blush2.gif  blush2.gif

Aš kai nemėgstu gaminti, tai man daugiau nei penki patiekalai, įskaitant tortą ir vaisius- jau beveik kosmosas biggrin.gif

Bet gražu, nėr ką sakyt, matyti, kad viską labai kruopščiai apgalvoji ir tiek širdies įdėta darant.. 4u.gif
Man visos supermamos, kurios sugeba tokius grožius ištaisyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 01, 15:15)
Aš kai nemėgstu gaminti, tai man daugiau nei penki patiekalai, įskaitant tortą ir  vaisius- jau beveik kosmosas  biggrin.gif

Bet gražu, nėr ką sakyt, matyti, kad viską labai kruopščiai apgalvoji ir tiek širdies įdėta darant..  4u.gif
Man visos supermamos, kurios sugeba tokius grožius ištaisyt  ax.gif

oi, aš su kulinarija irgi menka draugė doh.gif
kasdienybėje nekepu nei jokių tortų nei sausainių, nei keksiukų apart obuolių pyragą į mėnesį kartą biggrin.gif

o šiiap kai arėtja merginų gimtadieniu, tai man smagu dėl dekoracijų, žaidimų ruošimo, bet maistas- tai doh.gif doh.gif ir aršiuasia, kai kitos prigiria, oi pas mus nurūko, suėjo ir t,t,, o ps mus tie patys dalykai lieka net nepaliesti doh.gif - tia iš vis pravalas... jau nebežinai ir ką naujo išgalvoti doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif
Gal galetumet patart kazka princu ir princesiu tema? Gal kur nors kazka matet, ar pacios daret? Busiu labai dekinga uz idejas 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Turėjom drugelių temą,buvo rugpjūtis, visos mergaitės tuo metu maždaug 6 metų,pasipuošė ilgesnėm suknytėm, uždėjom sparnelius (paruotuvėse yra).Papuošėm lauko palapinę,traukto popieriaus balto ir rožinio, sukarpiau 3 cm gabalais tada iš vyniojau,ir nuo palapinės viršaus iki žemės išsileido tokie kaspinai,juos prie palapinės viršaus tvirtinau drugelių lipdukais. Visai gražu. Turėjau rožinio tiulio baldakimą jį parišom ant medžio,kas norėdavo eidavo ten pasėdėt. Mergaitės piešė,karpė drugelius, darėm parodą, ant lazdelių buvom pririšę labai ilgus šilkinius kaspinus,tai bėgiojo su jais (kad aiškiau būtų tokius meninėj gimnastikoj naudoja) tik mūsų buvo siauras kaspinas.

Sekančiais metais planavom pagal ''Voro vestuvės'' gimtadienį,bet oras,tokis,kad teko būti bute, turėjau,balionų, labai daug didelių lipdukų su vabalais (gražiais) visi svečiai atėję patys dekoravo staltiesę,indus,laiptinės sieną, koridoriaus sieną lipdukais,svečiai buvo su mažais vabalų rageliais,turėjom saldainiukų boružių, guminukų kirmėlių, atrodo nedaug, bet buvo patenkintos.
Atsakyti