Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo pagalvės

QUOTE(Keja @ 2010 04 15, 15:25)
Sveikos,
truputi noriu patarti.

Nežinau, kuom jos tos zapi tokios ypatingos. Mano turėta iš katalogo, kai antrą auginau, kainavo 20 eurų, ir atlaikė geriausiai. Po to dar pardaviau kitai mamytei ir gavau iš jos laiškelį, kad jinai labai patenkinta pirkiniu. Kadangi mus aplankė trečias netyčiukas, tai tenka vėl pirkti. Ir tikrai nesiruošiu permokėti( šį kartą jau už 14 eurų nusipirkau). Kiekvieno teisė rinktis, bet manau jau visos susidūrėm su lietuvišku fenomenu, jog čia vietoj pirktas daiktas kainuoja žymiai brangiau nei iš užsienio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute0203 @ 2010 04 17, 14:36)
Nežinau, kuom jos tos zapi tokios ypatingos. Mano turėta iš katalogo, kai antrą auginau, kainavo 20 eurų, ir atlaikė geriausiai. Po to dar pardaviau kitai mamytei ir gavau iš jos laiškelį, kad jinai labai patenkinta pirkiniu. Kadangi mus aplankė trečias netyčiukas, tai tenka vėl pirkti. Ir tikrai nesiruošiu permokėti( šį kartą jau už 14 eurų nusipirkau). Kiekvieno teisė rinktis, bet manau jau visos susidūrėm su lietuvišku fenomenu, jog čia vietoj pirktas daiktas kainuoja žymiai brangiau nei iš užsienio biggrin.gif

sveikutes. na, as kadangi tu uzsienietisku neisbandaziau, turiu zappy pagalve ir esu ir as ir mazyle labai patenkinos, ypac patogu zindyti, na bet aisku, kiekvienas renkames pagal save ir pagal kisene... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute0203 @ 2010 04 17, 14:36)

Buna ir taip thumbup.gif
QUOTE(karalaiti @ 2010 04 20, 10:55)
sveikutes. na, as kadangi tu uzsienietisku neisbandaziau, turiu zappy pagalve ir esu ir as ir mazyle labai patenkinos, ypac patogu zindyti, na bet aisku, kiekvienas renkames pagal save ir pagal kisene... 4u.gif

Tai aisku ,bet kam permoketi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 20 balandžio 2010 - 16:53
Tikrai nesivelsiu i diskusijas kuria ir kur pagalve pirkti. As parasiau del to, ,kad jau ne viena karta ir ne du blink.gif is manes pirko papildomas granules, mamytes, kurios pagalve isigyjo pigiau is Otto katalogo. Pirko ir ne po viena maisiuka, nes labai staigiai susigulejo. Kai nusipirkdavo musu granuliu labai nustebo, kad jos smulkios, nes ju turetose pagalvese granulytes dideles (kaip sedmaisiuose).
Viena mamyte kuri pagalve nusipirko uz 10euru buvo nemaloniai nustebinta, nes pagalves viduje buvo ne EPS granules, o paprasciausias porolonas. Taigi pirkdamos atidziai issiverskite kas yra pagalvytes viduje.
Pagalves po 45 eurus ir 50 tikrai yra geros kokybes, del kitu neatsakau ax.gif
Pas mus fenomenas yra pirk geriau uzsienietiska nei lietuviska preke, va cia tai jau tikras fenomenas tongue.gif
Visom geru pirkiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 03 30, 15:58)
jau beveik visa men as ta pagalve turiu ir miegu su ja,bet nepriprantu ir nieko stebuklingo nerandu joje,nors dar vis neatsizadu..gal bus geriau su maitinimu.. g.gif

Jeigu jus apie Zappy pagalve, tai visiskai jums pritariu 4u.gif
Neradau joje nieko stebuklingo nei nestumo, nei maitinimo,
nei kudikio auginimo metu schmoll.gif
Bet cia tik mano nuomone...
Atsakyti
Man asmeniskai pagalve patinka, nenusivyliau kad isigijau thumbup.gif . Padeda kai skauda nugara, labai patogu ant jos atsigulus masaza daryt, t.y. kai vyras man daro smile.gif . Nemiegu su ja,nes kietoka , bet naudojam kiekviena diena smile.gif . Aisku kad joje nieko ypatingo, bet pati tokios nepasiuciau , ir laaabai jau ji man patogi thumbup.gif .
Atsakyti
Nepatiko man ta pagalve unsure.gif Patogiau, negu ant ranku laikyt zindant, bet vis tiek nebuvo super patogu, pavargdavo ir nugara, ir rankos doh.gif Gal kad esu labai liekna, krutine maza... g.gif Per zemai man leliukas, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Man ta pagalve buvo nesciai daugiau naudojama,patogiai atsiest ar prie televizoriaus prigulus patogiai prisitaikius.

O maitinimui isitikinau,kad trumpesnes maitinimo pagalves patogiau,arba tokios ovalios pagalvytes.
Nes ilgosios kaip desra,daugiau trukdo maitinant,nelankscios ax.gif

user posted image

Siaip as labai net uz pagalves,zymiai patogiau nei ant ranku laikyti
Atsakyti
O as esu labai patenkinta Zappy pagalve. Kol kas vaikelis pilvelyje, bet man su ja patogu miegoti nakti, sedeti ziureti televizoriu, uzsnusti diena ant sofos. Visur ja tampau su savimi smile.gif Vyras isbande ir irgi uzsinorejo tokios. Tai dabar abu turime po pagalve. As dar papildomai uzvalkala nusipirkau, nes su sia pagalve dabar mes "geriausi draugai" smile.gif Tikiuosi ir kudyki bus patogu maitinti.
Atsakyti
TUriu ir as tokia... Zappy, labai dziaugiuosi, naudojuosi dar pati, nes lelius pakeliui clap.gif ne tikrai labai patogu miegoti, ziureti tv ar tiesiog siaip relaxintis. Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
aš turiu zappy, bet manau belekokia gerai tokios formos, grikinių dėl kvapo vien nepirkčiau doh.gif
gaila su pirmuoju pagailėjau pinigėlių, na gyveni ir mokaisi, nes tikrai būtų buvę daug legviau ir patogiau bent išsimiegoti (kūdikiui panaudojimo dar neišbandėm )
vėliau parašysiu komentarus ir apie tai smile.gif
Atsakyti
sveikos
mamytes reikia pagalbos, noriu pasisiuti tokia pagalve, bet man labai reiketu issamios foto sesijos ax.gif ir tiksliu ismatavimu, matot provincijoj gyvenu nelabai kaip turiu iki parduotuves nuvaziuoti pasiziureti ax.gif
aciu
wub.gif
Atsakyti