Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo pagalvės

QUOTE(X-iuke @ 2010 01 12, 14:53)
sveikutes  smile.gif
gal galit parashyt kur tu zippy pagalveliu pigiausiai galima nusipirkt?  ax.gif
paskutiniu metu retai kada yra sveikatos vazhinet po parduotuves ir ieshkot  verysad.gif
4u.gif

La. maciau www.emama.lt yra, paziurek
Atsakyti
Siandien jau gavau Zappy pagalve tiesiai i namu thumbup.gif
Dar normaliai neisbadziau, bet zinau, kad bus reikalingas daiktas. Sunus 4 metu is karto is manes ateme, savo kambarin ir neatiduoda - taip iseina, reikejo dvi pirkti...Ta pagalve uz ji didesne ir i jo lova nelabai telpa kartu su juo paciu... lotuliukas.gif
Dekui Kejai ok.gif
Atsakyti
nemanau kad tas daiktas toks jau butinas ypac uz tokius pinigus o pasisiut gan nebloga ideja
Atsakyti
prisiskaiciau apie zappy pagalves atsiliepimai geri thumbup.gif pirksiu ir as ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 27, 20:20)
prisiskaiciau apie zappy pagalves atsiliepimai geri thumbup.gif pirksiu ir as ja ax.gif

drinks_cheers.gif as uzsiprasiau pas MB dovanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indriuska @ 2010 02 22, 14:48)
nemanau kad tas daiktas toks jau butinas ypac uz tokius pinigus o pasisiut gan nebloga ideja

patikek, tikrai labai pravercia maitinant, ir mano dukryte labai noriai guli ir saldziai miega ant jos, o po to kai prades sedeti, irgi bus patogu.zodziu as tai labai ja patenkinta, o kaina manau prieinama...
Atsakyti
Mes tai dar negimeme, bet as jau labai patenkinta ta pagalve (turiu Zappy) su grikiu lukstais, labai pravercia isitaisant patogiai miegoti. Manau, maitinimui taip pat nemazai bus naudojama smile.gif
Atsakyti
vakar gavau savo pagalve thumbup.gif man truputi kietoka buvo miegoti tai siandien truputi nupyliau granuliu,manau maitinti bus labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu Zippy,tik dabar bėda,kad su sūneliu nepasidalinam,jis labai nori su ja žaisti,pagulėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2010 03 12, 20:33)
Aš irgi turiu Zippy,tik dabar bėda,kad su sūneliu nepasidalinam,jis labai nori su ja žaisti,pagulėti  biggrin.gif

pas mane panasi situacija smile.gif bet mano dukryte diena su ja atsizaidzia,o vakare man duoda biggrin.gif
Atsakyti
As su sia pagalve nesiskiriu, jei tik esu lovoj, ji salia manes thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Kam " Zapi" perbrangu pabandykit "OTTO" kataloge pasižiūrėt. Aš pati parsisiunčiau už 13 eur 4u.gif . Likau žiauriai patenkinta.
Atsakyti