Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo pagalvės

puikiai subliuksta - reiskia kad granules "subega" taip kaip reikia, kai issipatogini patogiai rolleyes.gif
o 50 cm reiskia apimtis apjuosus rolleyes.gif
as turiu tokia pasigaminus pati - man siuo metu kol nestuke.gif labai patogi miegui ir siaip gulejimui poilsiui, paskui manau tikrai puikiai pasitarnaus maitinant mazyli bigsmile.gif
ir siaip tokia "sasyska" visiem seimos nariam net labai patinka
taip kad tokia galima bus naudot ir kai jau bus ale nereikalinga thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekui, mam gulbe, uz pagalva 4u.gif Paaiskinai kaip pirstu i aki tongue.gif O kad naudosit ja ir po nestuke.gif ir maitinimo garantuoju, as saviske isigyjau pries 6 metus, ir tai buvo dovana mano vyrui blink.gif Labai patogu skaityti ir gulineti ant jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 09 25, 19:06)
Dekui, mam gulbe, uz pagalva 4u.gif Paaiskinai kaip pirstu i aki tongue.gif O kad naudosit ja ir po  nestuke.gif  ir maitinimo garantuoju, as saviske isigyjau pries 6 metus, ir tai buvo dovana mano vyrui blink.gif Labai patogu skaityti ir gulineti ant jos smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif aga ir TV ziuret
ir vaikui baisaii patinka doh.gif
jau tokia kai isigyji tai reik jau kiekvienam nariui po viena lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi tokia turiu smile.gif db miegu ant jos labai patogu kojas uzkelt nakti, labai fainas dalykas smile.gif tikrai nesigailiu kad nupirkau 4u.gif kadangi esu kaune dabar, tai kai uzsakiau man atveze 2 vienodos, viena su grikiais, okita su polisteroliu, dave paciupineti ir issirinkt smile.gif zinokit paemiau su polisteroliu, nes 5 kartus lengvesne ir nakti kai apsisukineju ant kito sono lengvai ja per save permetu smile.gif Pagalvojau jei maitinimui reikes sunkesnes tai imsiu dar su lukstais, bet teikejas pasake, kad su lukstais dregmes bijo... o sita ne. Na laikas parodys ax.gif
Atsakyti
Žindymo kursuose per pratybas naudojame Zappy pagalves. Šios pagalvės tinka visoms žindymo padėtims: sėdom, gulint, iš po pažasties. Kaip atrodo partybos su lėle ir Zappy pagalve, galite pažiūrėti: Žindymo kursų pratybos

Gražaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRasa @ 2009 09 29, 20:51)
Žindymo kursuose per pratybas naudojame Zappy pagalves. Šios pagalvės tinka visoms žindymo padėtims: sėdom, gulint, iš po pažasties. Kaip atrodo partybos su lėle ir Zappy pagalve, galite pažiūrėti: Žindymo kursų pratybos

Gražaus laukimo  4u.gif

as paskutini karta labai norejau, bet drauge atkalbejo, patare, kad geriau nupirkciau daugiau paprastu ax.gif taip gavosi, kad pabandziau tik dabar, kai dukryte jau paaugo ir labai nusiminiau, kad nenupirkau anksciau - taip maitinti daug patogiau nugarai, gali atsipalaiduoti, patogu laikyti mazyli. Tikrai rekomenduoju 4u.gif

sm jas pardavinėja ir aptarinėja čia:
http://www.supermama...howtopic=358335
Atsakyti
Maitinau iki 1,5 m ir neįsivaizduoju kaip būčiau be tos pagalvė apsiėjusi. Aš pirkau iš vokiško katalogo, atrodo Otto. Kaina nuo 20 eur, užvalkalas medvilninis su utrauktuku. Tai jei avarija, nuėmi ir skalbi. Miegojau su ja kai nėščia buvau, vieną galą po galvą kitą tarp kojų. Vienu žodžiu nepamainomas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi labai patenkinta Zappy pagalve likau. Dabar, kai jau nebemaitinu, tai naudojam nugarai atsiremti patys ar TV žiūrėti, ar skaityti. Ir dar pagalvojau, kad visai nebloga dovana draugei Kalėdoms būtų g.gif
Atsakyti
Zuriu sioje temoje visos siulo sias tik pagalves pirkti ax.gif
Galbut kuri nors is pasisiuvusiu galetu paaiskinti smulkiau kaip ta padaryti? 4u.gif
Kiek matau tai cia viskas labai elementaru, na bet gal yra kokiu "fintu" ? bigsmile.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2009 09 25, 17:21)
puikiai subliuksta - reiskia kad granules "subega" taip kaip reikia, kai issipatogini patogiai  rolleyes.gif
o 50 cm reiskia apimtis apjuosus  rolleyes.gif
as turiu tokia pasigaminus pati - man siuo metu kol  nestuke.gif  labai patogi miegui ir siaip gulejimui poilsiui, paskui manau tikrai puikiai pasitarnaus maitinant mazyli  bigsmile.gif
ir siaip tokia "sasyska" visiem seimos nariam net labai patinka
taip kad tokia galima bus naudot ir kai jau bus ale nereikalinga  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
Super daigtas thumbup.gif . planavau pati siutis... bet susimetem kelios SM mamos ir gavom didesne nuolaida, tai net vargti nereikejo ax.gif
Tiesa pirma savaite ir man ji pasirode per kieta, per auksta ir ne labai reikalinga... bet po po kurio laiko granulytes tikrai siek tiek susispaude ir dabar niekur be jos net nevaziuoju schmoll.gif
Jei reiks pasipildyti, tai duoda pilna maisa papildomu granulyciu cool.gif
Esu be galo patenkinta siuo paprastu stebuklu... o ir vyras ne retai nugvelbia, kol as krapstausi iki lovos lotuliukas.gif
Atsakyti
Kodel likai nepatenkinta? ax.gif musiet per sunki? g.gif

Seip as irgi is pradziu galvojau imt grikine, bet pasiskaiciau, kad jos labai sunkios ir neatsparios dregmei.. del to ir pasiemiau su granulem.

O nebandei skambintis i parduotuve kur pirkai... gal pakeistu i granuline? g.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
gal galit parashyt kur tu zippy pagalveliu pigiausiai galima nusipirkt? ax.gif
paskutiniu metu retai kada yra sveikatos vazhinet po parduotuves ir ieshkot verysad.gif
4u.gif
Atsakyti