Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo pagalvės

as negalejau niekaip kitaip maitinti tik atsigulus. Gal tokios pagalves ir gera ideja, bet mano vaikis kitokiose pozose tiesiog pamesdavo speneli. Tai va maitinau tik atsigulus. MAnau net neverta pirkti tokia daikto kol dar nera vaikelio 4u.gif
Atsakyti
a kokios kaineles tu zappy ar kitokiu pagalviu??
nes jas cia pacios siunat ar kas kitas
g.gif
Atsakyti
apie pagalves sias suznojau tik kai baigesi pienas sad.gif o iki to laiko tikrai gerokai nugara pavarginau - neradau tikrai geros vietos maitinimui atsisedus. o kitas dalykas, kaip kazkuri sake, kol nemaitini tol nereikia jos pirkti - na man paskutiniais menesiais nestumo buvo katastrofa eiti miegoti. ziauriai nugara lauze, ryta atsikeldavau kaip suspardyta biggrin.gif tai dabar kai sis nestumas perkops i kita puse ketinu isigyti tokia pagalve arba pasisiuti, tik kaip suprantu kitoms gaila ismatavimus duoti tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes bye1.gif , ir as susidomejau situo stebuklu, kuri visos taip giria, nes nugara skauda ne tik nuo nestumo... kazkaip moketi daug pinigeliu nesinori, juolab kai toks sunkmetis neaiskus ant nosies... As irgi galvoju pasisiuti, o ir grikiu lukstu galima atskirai nusipirkti good.gif
Atsakyti
susimasciau ir as, kad reikia maitinimo pagalves, tik manau kad zappy nepasidesi taip ant keliu, kad vaikutis pasiektu valgyti vis tiek reikes dar pagalveliu apacioje. tiesa? man zappy neatrodo labai aukstos.
Atsakyti
Gal taip tik atrodo, kad neaukstos g.gif tiesa, pati dar nesu ziupinejusi situ pagalviu...
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 09 17, 10:04)
susimasciau ir as, kad reikia maitinimo pagalves, tik manau kad zappy nepasidesi taip ant keliu, kad vaikutis pasiektu valgyti vis tiek reikes dar pagalveliu apacioje. tiesa? man zappy neatrodo labai aukstos.

Tikrai uzteks ant keliu vienos pagalves mirksiukas.gif Palyginus su paprastomis pagalvemis Zappy tikrai yra DAUG aukstesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 09 17, 14:33)
Tikrai uzteks ant keliu vienos pagalves mirksiukas.gif Palyginus su paprastomis pagalvemis Zappy tikrai yra DAUG aukstesnes smile.gif

Keja, o koks gaunasi zappy aukstis?
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 09 17, 22:43)
Keja, o koks gaunasi zappy aukstis?

Apimtis 50cm, per storiausia vieta. Auksti galima koreguotis, t.y. kai maitini vaikeli ant keliu, gali granules suvaryti i reikiama vieta, na nezinau ar aiskiai prirasiau mirksiukas.gif Bet aukscio tikrai uzteks, o kai mazylis paaugs (3men) tai net ir pazeminti auksti reiks tongue.gif
Atsakyti
As db irgi ieskau tokios pagalves, bet vis dar neapsisprendziu, ar ji labai jau butina, nes visgi ne taip ilgai ir reiks, bet as ne LT gyvenu ir pas mus cia vien sintetika doh.gif o sistetikos man nesinori.. schmoll.gif reiks dar pasiieskot, jei kur va tokia grikine radus uz nelabai brangiai, tai gal ir paimsiu, nes sakau, vis dar neapsisprendziu, ar ji tikrai jau tokia reikalinga man bus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 09 18, 11:49)
Apimtis 50cm, per storiausia vieta. Auksti galima koreguotis, t.y. kai maitini vaikeli ant keliu, gali granules suvaryti i reikiama vieta, na nezinau ar aiskiai prirasiau mirksiukas.gif Bet aukscio tikrai uzteks, o kai mazylis paaugs (3men) tai net ir pazeminti auksti reiks tongue.gif

kazkaip neaiskiai jus labai kalbat smile.gif
eidama i mamu akademija antakalny radau jusu lankstinuka kur parasyta, kad zappy pagalves puikiai subliuksta.
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 09 25, 09:13)
kazkaip neaiskiai jus labai kalbat smile.gif
eidama i mamu akademija antakalny radau jusu lankstinuka kur parasyta, kad zappy pagalves puikiai subliuksta.

Nuvaziuokit i Nuko parduotuve, ji yra Akropoly atrodo, ten paciupinesit vokiska, ji lygiai tokia pat kaip Zappy, tik kaina kita ax.gif Ir suprasit ka reiskia subliuksta, t.y. pagalve prisitaiko prie mazylio kunelio. Paziupinekit bus aiskiau 4u.gif
Atsakyti