a kokios kaineles tu zappy ar kitokiu pagalviu??
nes jas cia pacios siunat ar kas kitas
nes jas cia pacios siunat ar kas kitas
apie pagalves sias suznojau tik kai baigesi pienas o iki to laiko tikrai gerokai nugara pavarginau - neradau tikrai geros vietos maitinimui atsisedus. o kitas dalykas, kaip kazkuri sake, kol nemaitini tol nereikia jos pirkti - na man paskutiniais menesiais nestumo buvo katastrofa eiti miegoti. ziauriai nugara lauze, ryta atsikeldavau kaip suspardyta tai dabar kai sis nestumas perkops i kita puse ketinu isigyti tokia pagalve arba pasisiuti, tik kaip suprantu kitoms gaila ismatavimus duoti
Sveikos, mamytes , ir as susidomejau situo stebuklu, kuri visos taip giria, nes nugara skauda ne tik nuo nestumo... kazkaip moketi daug pinigeliu nesinori, juolab kai toks sunkmetis neaiskus ant nosies... As irgi galvoju pasisiuti, o ir grikiu lukstu galima atskirai nusipirkti
susimasciau ir as, kad reikia maitinimo pagalves, tik manau kad zappy nepasidesi taip ant keliu, kad vaikutis pasiektu valgyti vis tiek reikes dar pagalveliu apacioje. tiesa? man zappy neatrodo labai aukstos.
Gal taip tik atrodo, kad neaukstos tiesa, pati dar nesu ziupinejusi situ pagalviu...
QUOTE(Atidela @ 2009 09 17, 10:04)
susimasciau ir as, kad reikia maitinimo pagalves, tik manau kad zappy nepasidesi taip ant keliu, kad vaikutis pasiektu valgyti vis tiek reikes dar pagalveliu apacioje. tiesa? man zappy neatrodo labai aukstos.
Tikrai uzteks ant keliu vienos pagalves Palyginus su paprastomis pagalvemis Zappy tikrai yra DAUG aukstesnes
QUOTE(Keja @ 2009 09 17, 14:33)
Tikrai uzteks ant keliu vienos pagalves Palyginus su paprastomis pagalvemis Zappy tikrai yra DAUG aukstesnes
Keja, o koks gaunasi zappy aukstis?
QUOTE(Atidela @ 2009 09 17, 22:43)
Keja, o koks gaunasi zappy aukstis?
Apimtis 50cm, per storiausia vieta. Auksti galima koreguotis, t.y. kai maitini vaikeli ant keliu, gali granules suvaryti i reikiama vieta, na nezinau ar aiskiai prirasiau Bet aukscio tikrai uzteks, o kai mazylis paaugs (3men) tai net ir pazeminti auksti reiks
As db irgi ieskau tokios pagalves, bet vis dar neapsisprendziu, ar ji labai jau butina, nes visgi ne taip ilgai ir reiks, bet as ne LT gyvenu ir pas mus cia vien sintetika o sistetikos man nesinori.. reiks dar pasiieskot, jei kur va tokia grikine radus uz nelabai brangiai, tai gal ir paimsiu, nes sakau, vis dar neapsisprendziu, ar ji tikrai jau tokia reikalinga man bus..
QUOTE(Keja @ 2009 09 18, 11:49)
Apimtis 50cm, per storiausia vieta. Auksti galima koreguotis, t.y. kai maitini vaikeli ant keliu, gali granules suvaryti i reikiama vieta, na nezinau ar aiskiai prirasiau Bet aukscio tikrai uzteks, o kai mazylis paaugs (3men) tai net ir pazeminti auksti reiks
kazkaip neaiskiai jus labai kalbat
eidama i mamu akademija antakalny radau jusu lankstinuka kur parasyta, kad zappy pagalves puikiai subliuksta.
QUOTE(Atidela @ 2009 09 25, 09:13)
kazkaip neaiskiai jus labai kalbat
eidama i mamu akademija antakalny radau jusu lankstinuka kur parasyta, kad zappy pagalves puikiai subliuksta.
Nuvaziuokit i Nuko parduotuve, ji yra Akropoly atrodo, ten paciupinesit vokiska, ji lygiai tokia pat kaip Zappy, tik kaina kita Ir suprasit ka reiskia subliuksta, t.y. pagalve prisitaiko prie mazylio kunelio. Paziupinekit bus aiskiau