Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo pagalvės

QUOTE(Iriska @ 2008 08 22, 13:13)

va cia tai thumbup.gif pagalve smile.gif tokios tikrai noreciau smile.gif
Atsakyti
Labai fainos, bet isivaizduoju kokio dydzio lova reikia tureti, kad ir si pagalve ir vyras dar tilptu lotuliukas.gif Nebent kai turi pagalve vyro nereik mirksiukas.gif
Atsakyti
tokiu pagalviu ("slieku" kaip MB vadina lotuliukas.gif ) yra pirkti CUP'e (universalinej) ten berods antram aukste yra mamu parduotuve. Kainuoja 150 lt. tik aisku ne tokio dydzio kaip toj foto parodyta. Dar maciau Babycentre kur zirmunuose prie senuku yra. Jos uzpildytos tokiom granulytem, bet pvz babycentre maciau yra ir su grikiu lukstais. tik labai jau jos sveria, todel abejoju kad bus patogu.
o as pati turiu nusipirkus toki slieka, tai miegot thumbup.gif paskui ir matint ant jo maziu pasidejus galima.
Atsakyti
ir as is cupo pirkau slieka lotuliukas.gif tai miegoti fantastika, o ir maitinti galesiu patogiai thumbup.gif ir mamalux'as dave garantija 6men. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 10 05, 16:07)
tokiu pagalviu ("slieku" kaip MB vadina lotuliukas.gif ) yra pirkti CUP'e (universalinej) ten berods antram aukste yra mamu parduotuve. Kainuoja 150 lt. tik aisku ne tokio dydzio kaip toj foto parodyta. Dar maciau Babycentre kur zirmunuose prie senuku yra. Jos uzpildytos tokiom granulytem, bet pvz babycentre maciau yra ir su grikiu lukstais. tik labai jau jos sveria, todel abejoju kad bus patogu.
o as pati turiu nusipirkus toki slieka, tai miegot  thumbup.gif  paskui ir matint ant jo maziu pasidejus galima.

Su grikiu lukstais patogiau maitinti nei miegoti, ir paaugus mazyliui labai gera atrama jo nugarytei, ypac kai mokinasi sedeti. Tada gali pagal reikala ja isformuoti 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gavau paštu pagalvę http://www.agu.lt/po...roducts_id=1254 su kviečių lukštais. Su atsiuntimu kainavo 244lt. Tokią maitinimo pagalvę mačiau pas seserį, buvau pabandžius (man patiko), mačiau kaip sesei ji buvo reikalinga, todėl nusprendžiau įsigyti. Kadangi tokios pagalvės parduotuvėse neteko matyti, įsigyjau internetu. Kažkaip į užpildą nesigilinau. Na ką gi išsipakavau... ir mane pribloškė šieno kvapas... pradedu įtarti, kad aš gal alergiška, nes mane tas kvapas erzina (kutena nosį, kažkiek pradėjo graužti akis), pagalvė sunkoka, užvalkaliuko spalva ne tokia kaip paveikslėlyje. Reklamoje rašo "Kūdikiui patiks labai minkštas pliušinis užvalkalas ir atpalaiduojantis, masažuojantis tūkstančio mažų kviečių lukštų poveikis." Na užvalkalas tikrai ne pliušinis, o paprastas medivilninis, arba aš nieko nesuprantu unsure.gif Nusivyliau verysad.gif Dabar supratau, kad pas seserį pagalvės užpildas buvo kažkokios paprastos sintetinės granulės (pagalvė neturi jokio kvapo, lengvesnė, lankstesnė), o dar kai pasiskaičiau šį forumą, tai supratau, kad ir pigesnė. Sesuo buvo gavus dovanų tą pagalvę, todėl nežinojo nei kiek ji kainuoja, nei kuo ji užpildyta... Nežinau... gal dar bandysiu... gal kvapas išsikvėps (juk sandariai supokuota buvo)... gal šienligę aš tik prisigalvoju...

P.S. Kažin ar galėčiau priduot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RebekaG: 10 lapkričio 2008 - 09:41
Sveikos, gal kas zinote kur tokiu pagalviu Kaune isigyti? Ir kokios kainos? Aciu
Atsakyti
Aš irgi galvojau pirkti tokią pagalvę, bet, žiūriu, kad jos man visai nereikia schmoll.gif Kiekviena atranda sau patogiausią padėtį. Aš mėgstu maitindma pati atsigulti biggrin.gif , pailsiu kol kūdikis valgo tongue.gif O su pagalve reikėtų sėdėti...
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2009 01 06, 14:59)
Aš irgi galvojau pirkti tokią pagalvę, bet, žiūriu, kad jos man visai nereikia  schmoll.gif  Kiekviena atranda sau patogiausią padėtį. Aš mėgstu maitindma pati atsigulti  biggrin.gif , pailsiu kol kūdikis valgo  tongue.gif  O su pagalve reikėtų sėdėti...

As irgi labai daznai maitinu atsigulus, bet butent tada man jos labiausiai ir reikia tongue.gif , nes kai guli ant sono ir maitini tai pacia vercia atgal (na kurios maitina supras ka norejau pasakyti mirksiukas.gif ) tada pagalve pasidedi po nugara ir neskauda nugaros, taip pat man nutirpsta ranka, ant kurios bunu galva atremus kai guliu, o cia irgi pagalve pagelbeja, nes issiformuoji ja pagal galvos auksti 4u.gif
Zinoma, galima be daug dalyku apsiieiti, bet kodel "nepasidarius" patogaus miego ar komfortinio maitinimo mirksiukas.gif Zinoma, jeigu gali sau tai leisti smile.gif
Atsakyti
Mamalux si men uzsidaro verysad.gif
Atsakyti
Aš pirkau "slieką" arba kaip MB vadina "konkurentą" pas Kėją ir esu labai patenkinta - pirkau sintetiniu užpildu, tai mano nesunki ir kol kas labai gerai išsimiegu apsikabinusi. Iš pradžių buvo sudėtinga verstis, bet paskui, kažkaip įsigudrinau jeigu verčiuosi, tai pačios pagalvės nepermetu į kitą pusę, o tiesiog įsitraukiu tarp kojų ir didžioji dalis lieka už nugaros, jeigu aiškai čia parašiau blush2.gif Tik man po galva nepatogu - bet, kad aš įpratusi visai ant plonytės miegoti, man gal kiek aukštoka Zippy - nors ji šiek tiek "vaikšto" - t.y. formuojasi.
Kas patogiausia - tai sedėti dienos metu thumbup.gif thumbup.gif Aš be jos nebemoku atsisėsti - ji kažkaip prilaiko iš šonu ir galvai atremti yra - ir nugara tiesi, man labai super, o maitinimui įsivaizduoju išvis bus gerai thumbup.gif
Ir mano mažius mėgsta įsitaisyti į ją biggrin.gif Žodžiu geras daiktas, gaila, kad su pirmu vaikeliu neturėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliute @ 2008 11 24, 19:25)
Sveikos, gal kas zinote kur tokiu pagalviu Kaune isigyti? Ir kokios kainos? Aciu

Dar ne mamoj, Donelaicio gatvej, kainos tiksliai nepasakysiu, siek tiek virs simto
Atsakyti