na va labai pradejau dometis tomis maitinimo pagalvemis ir noriu pasidalinti ka suzinojau ... ten ta parduotuve "mamalux" tom pagalvem taiko garantija net 6men.
as manau, kad vetra pirkti
o is ko pagalve? kuo uzpildyta?
QUOTE(Stilinga_mamyte @ 2008 06 01, 12:16)
na va labai pradejau dometis tomis maitinimo pagalvemis ir noriu pasidalinti ka suzinojau ... ten ta parduotuve "mamalux" tom pagalvem taiko garantija net 6men.
kokia kaina mamalux pagalves? ir is ko pagaminta?
QUOTE(briga2 @ 2008 06 03, 05:13)
kokia kaina mamalux pagalves? ir is ko pagaminta?
sveka ir sveikos
kai buvau mamalux'e tai maitinimo pagalve uzpildyta grikiu lukstais ir medvilnes uzvalkalas tai tokia kainuoja 99Lt dar taiko nuolaida jei turite super mama nuolaidu kortele arba mamalux kortele
dar viena yra su elergijos nesukelencios polistirolio granulemis ir taip pat uzvalkalas 100%medvilne. ji kainuoja 87Lt. na aiku dar minus nuolaida su nuolaidu kortelemis tai isvis liux o miegojimui skirta pagalve kainuoja 159Lt ji tokia ilga vat sta as ir nusipirkau ir dar dave 6men garantija ir sake jei kas netinka ar grudeliu man per mazai ar ju per daug tai viska sutvarkys ti reikia sakyti
dabar galiu papasakoti kaip su ta ilgaja pagalve miegu
cia as apie ilgaja pagalve:
tai vat viena pagalves gala pakisu po galva, vidurine dali po pilvu, o antra gala tarp koju. Taip gulint ant sono atsipalaiduoja nugaros bei koju raumenys
gavau instrukcija ir kaip po to su cia pagalve galima maitinti tai pasidalinsiu:
pagalve reikia padeti ant mamos keliu. Vienas pagalves galas dedamas ant kojos o kita pagalves gala apsukti uz nugaros. Tokiu budu galesim patogiai atsiremti ir pasiruosti maitinti kudykeli vaiko kojytes dedamos ant pirmo pagalves galo, o galvyte ties krutimi... na va mane taip moke tai pasidalinu ir su jumis manau kaip reikes maitinti tai bus tikrai patogu o dabar megaujuosi nuostabiu miegu
dar pasakysiu kartais net ir vyras pasiima mano pagalve matyt ir jam nugaros raumenis skauda greit nepasidalinsim, teks ir vyrui tokia pirkti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 01, 07:56)
Man tai mama pasius tokią pagalvę
Dontstop, gal galėtum išduoti: kokį užpilą Tavo mama ruošia?
Sugalvojau ir aš pasisiūti, bet ... kuo užpilti?
Sugalvojau ir as ta pagalve isigyt, bet kaina nustebino - apie 200 lt! Manau, daugoka... Aisku, gal ji tikrai gera, uzpildyta naturaliu uzpildu ir pan, bet uz pagalve 200 lt moket, kai net nezinau, kiek ilgai man jos reikes... Zodziu, pabandziau rast kokia nors pigesne - parduotuvej ''Vaikutis'' nusipirkau panasia, tik ne tokia didziule uz 80 lt. Man ji visai patogi atrodo...
Sveikutes
Iki siol net nebuvau girdejusi apie tokias pagalves.. Taciau drauge parekomendavo, sake jai labai paskausdavo nugara maitinant, tai ji nusipirko grikine pagalve.. dabar pasideda ant keliu, viena ranka prilaiko suneli, ir viskas puiku Nors mano pilvukas dar visai nedidelis , jau pradedu dairytis reikalingu daikteliu.. Todel apsilankiau parduotuves mamalux internetiniame puslapyje ir apziurejau tas pagalves siaip dar galvoju, bet itariu, kad pirksiu didziaja - nestumo laika galesiu miegoti, o po to ir savo maziuka maitinti o del kainos.. manau reikia savo nestumo laikotarpi padaryti kuo patogesni ir malonesni.. o jau maitinant tai ko ko nereikia, tai galvoti apie skaudancia nugaryte.. kai nusipirksiu, parsaysiu, ar verta, iki
Iki siol net nebuvau girdejusi apie tokias pagalves.. Taciau drauge parekomendavo, sake jai labai paskausdavo nugara maitinant, tai ji nusipirko grikine pagalve.. dabar pasideda ant keliu, viena ranka prilaiko suneli, ir viskas puiku Nors mano pilvukas dar visai nedidelis , jau pradedu dairytis reikalingu daikteliu.. Todel apsilankiau parduotuves mamalux internetiniame puslapyje ir apziurejau tas pagalves siaip dar galvoju, bet itariu, kad pirksiu didziaja - nestumo laika galesiu miegoti, o po to ir savo maziuka maitinti o del kainos.. manau reikia savo nestumo laikotarpi padaryti kuo patogesni ir malonesni.. o jau maitinant tai ko ko nereikia, tai galvoti apie skaudancia nugaryte.. kai nusipirksiu, parsaysiu, ar verta, iki
as lankiau kursus baltijos amrikos klinikoj pries gimdyma, ten mums dave isbandyti maitinimo pagalves, is karto nusprendziau pikrti, nes labai patogus daikciukas
Radau babycentre. Labai lux buvo
Galedavau net valgyti abiem rankom, ir tuo tarpu zindyti su ta pagalve, nes maniskis labai ilgai valgo - po 30-40min ant kruties kabodavo, tai as ir pavalgau pati, ir paskaityti sugebu
Dabar suneliui keli menesiai, tai jau nelabai tinka, nes didelis jau
zadu pardavineti artimiausiu metu, galit kreiptis
Radau babycentre. Labai lux buvo
Galedavau net valgyti abiem rankom, ir tuo tarpu zindyti su ta pagalve, nes maniskis labai ilgai valgo - po 30-40min ant kruties kabodavo, tai as ir pavalgau pati, ir paskaityti sugebu
Dabar suneliui keli menesiai, tai jau nelabai tinka, nes didelis jau
zadu pardavineti artimiausiu metu, galit kreiptis
"protingieji kurmiai paskaiciuokim"
hmmm vieni siulo uz 200Lt ir dar laukti kol atsius is uzsienio +siuntimo mokesciai
dar siulo nusipirkti padeveta girdejot, kad per daugtus gali prisirankioti blogos energijos? oi ne deveto, nesioto daikto man niekas neikistu
siuti pagalve ? hmm gal ir gerai jei turite siuvimo masina,geru igudziu, pagalves brezinukus ir kuom ja uzpildyti... nemanau, kad pasisiuvus desra galima dziaugtis patogiu miegojimu
siandien esu truputi priekabi, nuotaika kazkotais sokineja na bet vistiek pasisakyti noriu...
mano nuomone yra tokia, jei perku rimta daikta tai ziuriu ar jis man naudingas, kokios naudos galima gauti, po to seka kokybe, nes nesinori sukisti pinigus i nekokybiska preke, kuria negalesiu pasinaudoti, privalumas - duodama garantija, nes manau, jei duoda garantija, tai preke tikrai kokybiska ir uz ja atsako... o jei daikta galima dar ir pakoreguoti pagal mano norus, tai isvis super.
taip pirkdama as sutaupau, nes jei nusipierki nekokybiska daikta, juo tinkamai nepasinaudoji ir pinigai ar visas vargas prie siuvimo masinos nueina veltui...
noriu pasakyti parduotuvei "mamalux" ACIU uz gera kaina, uz kokybe ir uz garantija
preke atitiko visus mano keliamus reikalavimus ir dziaugiuosi, kad turiu gera daikta, kuriuo galiu tinkamai nautotis ir esu labai patenkinta
P.S.
cia tik mano nuomone, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu...
hmmm vieni siulo uz 200Lt ir dar laukti kol atsius is uzsienio +siuntimo mokesciai
dar siulo nusipirkti padeveta girdejot, kad per daugtus gali prisirankioti blogos energijos? oi ne deveto, nesioto daikto man niekas neikistu
siuti pagalve ? hmm gal ir gerai jei turite siuvimo masina,geru igudziu, pagalves brezinukus ir kuom ja uzpildyti... nemanau, kad pasisiuvus desra galima dziaugtis patogiu miegojimu
siandien esu truputi priekabi, nuotaika kazkotais sokineja na bet vistiek pasisakyti noriu...
mano nuomone yra tokia, jei perku rimta daikta tai ziuriu ar jis man naudingas, kokios naudos galima gauti, po to seka kokybe, nes nesinori sukisti pinigus i nekokybiska preke, kuria negalesiu pasinaudoti, privalumas - duodama garantija, nes manau, jei duoda garantija, tai preke tikrai kokybiska ir uz ja atsako... o jei daikta galima dar ir pakoreguoti pagal mano norus, tai isvis super.
taip pirkdama as sutaupau, nes jei nusipierki nekokybiska daikta, juo tinkamai nepasinaudoji ir pinigai ar visas vargas prie siuvimo masinos nueina veltui...
noriu pasakyti parduotuvei "mamalux" ACIU uz gera kaina, uz kokybe ir uz garantija
preke atitiko visus mano keliamus reikalavimus ir dziaugiuosi, kad turiu gera daikta, kuriuo galiu tinkamai nautotis ir esu labai patenkinta
P.S.
cia tik mano nuomone, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu...