"protingieji kurmiai paskaiciuokim"
hmmm vieni siulo uz 200Lt ir dar laukti kol atsius is uzsienio +siuntimo mokesciai
dar siulo nusipirkti padeveta

girdejot, kad per daugtus gali prisirankioti blogos energijos? oi ne deveto, nesioto daikto man niekas neikistu
siuti pagalve ? hmm gal ir gerai jei turite siuvimo masina,geru igudziu, pagalves brezinukus ir kuom ja uzpildyti... nemanau, kad pasisiuvus desra galima dziaugtis patogiu miegojimu
siandien esu truputi priekabi, nuotaika kazkotais sokineja

na bet vistiek pasisakyti noriu...
mano nuomone yra tokia, jei perku rimta daikta tai ziuriu ar jis man naudingas, kokios naudos galima gauti, po to seka kokybe, nes nesinori sukisti pinigus i nekokybiska preke, kuria negalesiu pasinaudoti, privalumas - duodama garantija, nes manau, jei duoda garantija, tai preke tikrai kokybiska ir uz ja atsako... o jei daikta galima dar ir pakoreguoti pagal mano norus, tai isvis super.
taip pirkdama as sutaupau, nes jei nusipierki nekokybiska daikta, juo tinkamai nepasinaudoji ir pinigai ar visas vargas prie siuvimo masinos nueina veltui...
noriu pasakyti parduotuvei "mamalux" ACIU uz gera kaina, uz kokybe ir uz garantija
preke atitiko visus mano keliamus reikalavimus ir dziaugiuosi, kad turiu gera daikta, kuriuo galiu tinkamai nautotis ir esu labai patenkinta
P.S.
cia tik mano nuomone, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu...