Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo pagalvės

Laba, noriu ir as pasisiuti sau pagalve "a la zappy" biggrin.gif Radau mamyciu skelbimukuose pagalves ilgi 1.7,bet kokio plocio siuti nesugalvoju 0.3,0.4,0.45 ar net 0.5m g.gif ? Patarkite prasau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimbalimba @ 2012 07 24, 18:22)
As irgi siandien uzsisakiau, nes jau niekaip su 5 normaliom pagalvem neissimiegu!!! Labai tikiuosi, kad pagelbes smile.gif

Turetu, nes tikrai yra geras dalykas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Drauges rekomenduota isigijau ir as zappy pagalve ax.gif Ir nebeisivaizduoju kaip reiketu be jos gyventi nestuke.gif metu!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ar pasiteisins maitinimui dar nezinau, bet miegojimui patogesnio dalyko neisivaizduoju.... Ji pas mane visaip panaudojama ir tarp koju ir uz nugaros ir po kojomis pasikisu, o kartais siaip kitam gale lovos metos lotuliukas.gif Bet tikrai labai geras daiktas ir visoms rekomenduoju!!!!! thumbup.gif Beje, pas mane granuliu uzpildas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiniukasss @ 2012 08 18, 21:30)
Drauges rekomenduota isigijau ir as zappy pagalve  ax.gif  Ir nebeisivaizduoju kaip reiketu be jos gyventi  nestuke.gif  metu!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ar pasiteisins maitinimui dar nezinau, bet miegojimui patogesnio dalyko neisivaizduoju.... Ji pas mane visaip panaudojama ir tarp koju ir uz nugaros ir po kojomis pasikisu, o kartais siaip kitam gale lovos metos lotuliukas.gif  Bet tikrai labai geras daiktas ir visoms rekomenduoju!!!!! thumbup.gif  Beje, pas mane granuliu uzpildas mirksiukas.gif

Man maitinimui irgi buvo nepakeiciamas dalykas, labai patogu su pagalve maitinti thumbup.gif thumbup.gif
P.S. pas mane irgi granules ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiniukasss @ 2012 08 18, 21:30)
Drauges rekomenduota isigijau ir as zappy pagalve  ax.gif  Ir nebeisivaizduoju kaip reiketu be jos gyventi  nestuke.gif  metu!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ar pasiteisins maitinimui dar nezinau, bet miegojimui patogesnio dalyko neisivaizduoju.... Ji pas mane visaip panaudojama ir tarp koju ir uz nugaros ir po kojomis pasikisu, o kartais siaip kitam gale lovos metos lotuliukas.gif  Bet tikrai labai geras daiktas ir visoms rekomenduoju!!!!! thumbup.gif  Beje, pas mane granuliu uzpildas mirksiukas.gif

Labai dziugina tokios zinutes ax.gif svarbiausia, kad jums patinka, bet ir man labai smagu, kad musu produktai pasiteisina biggrin.gif
Atsakyti
tikrai labai geras dalykas tos pagalves,turiu Troll firmos,ji is pradziu tinka miegojimui ir sedejimui nestumo metu,veliau maitinant(o kaip patogu po operacijos) ir paskui galima paramstyti sedinti kudiki kai zaidzia ar mokinant sedeti,o dar veliau tiesiog telika ziuret su ja nugaros neskaudes:)
Atsakyti
Ir man si pagalve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oksia84 @ 2011 11 29, 11:49)
Sveikos merginos.Tokia pagalve pirma karta pamaciau internete, poto parodoje, pamacius ju kainas, pagalvojau kad as geriau ja pati pasiusiu, reikia tik naturalios medziagos, granuliu ir siuvimo masinos,na ir zinoma noro.dar nesu sau pasiuvus pet jau viska ko tam reikia nusipirkau.paprasta pagalve internete kainuoja 90lt(bent jau zappy),man isejo mazdaug 50-60lt.

nu as kazkaip nepagalvojau. reiks seses paprasyti. ziuresim kaip cia seksis, jei ne, reiks pirkti
Atsakyti
Ko toliau to labiau dziaugiuosi savo pagalve. thumbup.gif Neisivaizduoju, kaip be jos miegociau rolleyes.gif
Atsakyti
Planuoju ir aš ateityje įsigyti tokią pagalvę, norėjau paklausti iš kur geriausia pirkti, kur pigiau ir pan smile.gif
Atsakyti
Puikus dalykas tos maitinimo pagalves smile.gif ir paciai patogu maitinti, ir vaikeliui patogu. zodziu tiktai uz smile.gif
Atsakyti
Planuoju pasisiūti pagalvę, radau tokį puslapį https://sites.google.../sewityourself/ bet kaip supratau nelabai gera tokia būtų. Ar galite patarti dėl siuvimo?
Atsakyti