Laba, noriu ir as pasisiuti sau pagalve "a la zappy" Radau mamyciu skelbimukuose pagalves ilgi 1.7,bet kokio plocio siuti nesugalvoju 0.3,0.4,0.45 ar net 0.5m ? Patarkite prasau
QUOTE(Cimbalimba @ 2012 07 24, 18:22)
As irgi siandien uzsisakiau, nes jau niekaip su 5 normaliom pagalvem neissimiegu!!! Labai tikiuosi, kad pagelbes
Turetu, nes tikrai yra geras dalykas
Drauges rekomenduota isigijau ir as zappy pagalve Ir nebeisivaizduoju kaip reiketu be jos gyventi metu!!! Ar pasiteisins maitinimui dar nezinau, bet miegojimui patogesnio dalyko neisivaizduoju.... Ji pas mane visaip panaudojama ir tarp koju ir uz nugaros ir po kojomis pasikisu, o kartais siaip kitam gale lovos metos Bet tikrai labai geras daiktas ir visoms rekomenduoju!!!!! Beje, pas mane granuliu uzpildas
QUOTE(delfiniukasss @ 2012 08 18, 21:30)
Drauges rekomenduota isigijau ir as zappy pagalve Ir nebeisivaizduoju kaip reiketu be jos gyventi metu!!! Ar pasiteisins maitinimui dar nezinau, bet miegojimui patogesnio dalyko neisivaizduoju.... Ji pas mane visaip panaudojama ir tarp koju ir uz nugaros ir po kojomis pasikisu, o kartais siaip kitam gale lovos metos Bet tikrai labai geras daiktas ir visoms rekomenduoju!!!!! Beje, pas mane granuliu uzpildas
Man maitinimui irgi buvo nepakeiciamas dalykas, labai patogu su pagalve maitinti
P.S. pas mane irgi granules
QUOTE(delfiniukasss @ 2012 08 18, 21:30)
Labai dziugina tokios zinutes svarbiausia, kad jums patinka, bet ir man labai smagu, kad musu produktai pasiteisina
tikrai labai geras dalykas tos pagalves,turiu Troll firmos,ji is pradziu tinka miegojimui ir sedejimui nestumo metu,veliau maitinant(o kaip patogu po operacijos) ir paskui galima paramstyti sedinti kudiki kai zaidzia ar mokinant sedeti,o dar veliau tiesiog telika ziuret su ja nugaros neskaudes:)
Ir man si pagalve
QUOTE(oksia84 @ 2011 11 29, 11:49)
Sveikos merginos.Tokia pagalve pirma karta pamaciau internete, poto parodoje, pamacius ju kainas, pagalvojau kad as geriau ja pati pasiusiu, reikia tik naturalios medziagos, granuliu ir siuvimo masinos,na ir zinoma noro.dar nesu sau pasiuvus pet jau viska ko tam reikia nusipirkau.paprasta pagalve internete kainuoja 90lt(bent jau zappy),man isejo mazdaug 50-60lt.
nu as kazkaip nepagalvojau. reiks seses paprasyti. ziuresim kaip cia seksis, jei ne, reiks pirkti
Ko toliau to labiau dziaugiuosi savo pagalve. Neisivaizduoju, kaip be jos miegociau
Planuoju pasisiūti pagalvę, radau tokį puslapį https://sites.google.../sewityourself/ bet kaip supratau nelabai gera tokia būtų. Ar galite patarti dėl siuvimo?