Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo pagalvės

QUOTE(oksia84 @ 2011 11 29, 10:49)
Sveikos merginos.Tokia pagalve pirma karta pamaciau internete, poto parodoje, pamacius ju kainas, pagalvojau kad as geriau ja pati pasiusiu, reikia tik naturalios medziagos, granuliu ir siuvimo masinos,na ir zinoma noro.dar nesu sau pasiuvus pet jau viska ko tam reikia nusipirkau.paprasta pagalve internete kainuoja 90lt(bent jau zappy),man isejo mazdaug 50-60lt.

Bet reikia tureti siuvimo masina, moketi siuti ir pan. As uzmaciau "Nuko" parduotuvej Antakalnyje maitinimo pagalve Relax ir dziaugiuo ja be galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzikea @ 2011 12 21, 17:51)
Bet reikia tureti siuvimo masina, moketi siuti ir pan. As uzmaciau "Nuko" parduotuvej Antakalnyje maitinimo pagalve Relax ir dziaugiuo ja be galo  smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai, jei kam sunkiai sekasi net ir sagą įsiūti, kažin, ar pavyks pasisiūti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksia84 @ 2011 11 29, 11:49)
Sveikos merginos.Tokia pagalve pirma karta pamaciau internete, poto parodoje, pamacius ju kainas, pagalvojau kad as geriau ja pati pasiusiu, reikia tik naturalios medziagos, granuliu ir siuvimo masinos,na ir zinoma noro.dar nesu sau pasiuvus pet jau viska ko tam reikia nusipirkau.paprasta pagalve internete kainuoja 90lt(bent jau zappy),man isejo mazdaug 50-60lt.

o kur pirkote granules?
as irgi planuoju siutis.
Atsakyti
QUOTE(Kreziukas @ 2011 11 23, 18:55)
O man tas daiktas visiskai nepasiteisino, kadangi mano maza krutine. Buvo labai nepatogu, skaudedavo ir niekaip su maziuku nerasdavom tinkamos pozos g.gif

Man maitinimui ne kažin kiek padėjo, bet mazgiui iki dabar ji labai patinka, randa 100+1 panaudojimo būdų thumbup.gif Sėdi, žaidžia, daiktus susikrauna, miega, mėto, o ir man pačiai labai patogu sėdėt ją pasidėjus mirksiukas.gif Kaip kam-draugė atidavė kaip nereikalingą ir užimantį vietą daiktą, o pas mane puikiai pritapo.
Ir gailiuosi, kad neįsigijau jos nestuke.gif metu, nes niekaip negalėdavau įsitaisyt miegui, būtų pravertus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tefnut: 04 vasario 2012 - 21:21
Laba,konsultacijos noreciau is patyrusiu biggrin.gif Labai metaus tarp grikines ir granuliu uzpildu,kazin kuri geriau g.gif man siaip patinka ,kad kuo kietesne pagalve butu,bet bijau,kad grikine bus per kieta ir per sunki o ta kita per minksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2012 02 04, 21:19)
Ir gailiuosi, kad neįsigijau jos nestuke.gif metu, nes niekaip negalėdavau įsitaisyt miegui, būtų pravertus  smile.gif

Man toji pagalvė buvo didžiausias pagalbininkas miego metu drinks_cheers.gif

QUOTE(luckyme @ 2012 04 03, 15:37)
Laba,konsultacijos noreciau is patyrusiu  biggrin.gif Labai metaus tarp grikines ir granuliu uzpildu,kazin kuri geriau g.gif  man siaip patinka ,kad kuo kietesne pagalve butu,bet bijau,kad grikine bus per kieta ir per sunki o ta kita per minksta doh.gif

Aš turiu granulių, bet teko miegoti ir su grikine, tai man grikinė per kieta, per sunki ir labai nepatogi buvo schmoll.gif
Granulinė po kiek laiko gerokai "ištižo", bet pasipildai kiek nori ir labai gerai smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as pagalve, tikras issigelbejimas miego metu thumbup.gif nes jau nebegalejau normaliai issimiegoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2012 04 03, 15:37)
Laba,konsultacijos noreciau is patyrusiu  biggrin.gif Labai metaus tarp grikines ir granuliu uzpildu,kazin kuri geriau g.gif  man siaip patinka ,kad kuo kietesne pagalve butu,bet bijau,kad grikine bus per kieta ir per sunki o ta kita per minksta doh.gif

Grikinė pagalvė sveria apie 5kg, tai su ja vartytis neatsiudus būtų manau sudėtinga, o su granulėms tik permeti per save ir toliau sapną sapnuoji smile.gif
Atsakyti
turiu zappy pagalve su granulemis tai ji labai gelbejo man nestumo metu,bet maitinti kudiki man buvo patogiau ant paprastos pagalves smile.gif
Papildyta:
su granulemis pagalve galima reguliuoti minkstuma,uzsipildai tiek kiek tau reikia.Gali pasidaryti minksta,bet gali pasidaryti ir kieta
Atsakyti
Klausimas toms, kurioms pavyko pasisiūti: kiek g/kg granulių gali prireikti 1,5-1,7m pagalvei? Užtikau, kad galima nusipirt Zappy, gal dar kur nors?
Atsakyti
geriausias mano pirkinys thumbup.gif nu nerealus daiktas - nuo 5 menesio tik su ja ir miegu tongue.gif

vyras irgi jei gauna proga nusitveria lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi siandien uzsisakiau, nes jau niekaip su 5 normaliom pagalvem neissimiegu!!! Labai tikiuosi, kad pagelbes smile.gif
Atsakyti