Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo pagalvės

QUOTE(LukaC @ 2011 07 28, 12:57)
Noriu paklausti, ar naudojate mazesnes maitinimo pagalves, kurios skirtos tik kudikio maitinimui? As galvoju pirkti tokia, nes su miegojimu jokiu bedu, tik atsiliepimu nelabai internete radau… Bet jeigu daiktas yra, vadinasi ir ji naudojanciu turi buti. Padekite apsispresti  smile.gif

As maitinu savo lialiuka su Minirelax. Su pirmuoju buvau nusipirkusi Zappy, kai nebereikejo, ja pardaviau pagal skelbimus, su antru pamaniau isbandysiu mazesne maitinimo pagalve ir ji puikiai pasiteisino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dubidudi: 16 rugpjūčio 2011 - 11:07
QUOTE(Cassiopeia @ 2011 08 11, 20:43)
jau gal mėnesį turiu Zappy su EPS granulėm drinks_cheers.gif
Perkant dar ir papildomą granulių maišelį gavau, tai kai prireiks, papildyti galima.

Man Zappy labai tiko ir patiko, jei kur savaitgalį važiuojam, visada ją vežuosi ir su ja miegu ax.gif
O dienos metu irgi patogu - sėdint ar pusiau sėdom įsitaisius Zappy į pasagos formą sulenkiu, gaunasi kaip fotelio atramos thumbup.gif

o cia nemokamai dave?

is kur pirkote?
kokia apvalkalo sudetis?? 4u.gif
Atsakyti
Taip, granuliu maiselis buna prie pagalviu nemokamai 4u.gif
Musu pagalviu sudetis siuo metu yra: pamusalas ( i kuri supildos granules ar grikiu lukstai) is 100% medvilnes, uzvalkalai taip pat 100% medvilnes. i pagalves kaina iskaiciuotas vienas uzvalkalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2011 09 11, 12:41)
o cia nemokamai dave?
is kur pirkote?
kokia apvalkalo sudetis?? 4u.gif

Keja jau parašė dėl sudėties.
Taip, papildomas granulių maišelis nemokamai.
Pirkau iš zappy.lt - iš reklamos SM ir sužinojau.
Kadangi aš Kaune, tai pristatė nemokamai. Ir greitai - kitą darbo dieną po užsakymo. Ir tiesiai į namus atvežė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cassiopeia: 11 rugsėjo 2011 - 19:31
man reikia pataromo del pagalves, galvoju kuria pirkti, kuri butu patogesne, gal kas nors gales padeti ir patarti 4u.gif
pagalve 1

ar
pagalve 2
Atsakyti
As siulau rinktis kuo ilgesne pagalve.
Kuo ji bus ilgesne tuo labiau galesite is jos islauzti norimas pozas smile.gif , t.y. miegant viena gala tarp koju pakisti kita po galva, kai vaikutis sedes patogiau ji bus apjuosti aplinkui. Ypac kai maitinsite patogu, kad pagalve yra ilga, nes uzsideda vienas galas uz nugaros kitas ant keliu, taip gaunasi atrama juosmeniu ir nugara bei rankos neisvargs.
Na mano patarimai kuo ilgesne tuo patogesne, siulau rinktis netrumpesne kaip 160cm. 4u.gif
Ir vidus t.y. uzpildas patariu rinkti polisterio granules, ne porolona, nes mazylio svoris pasiskirsto su jomis geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2011 10 05, 14:07)
As siulau rinktis kuo ilgesne pagalve.
Kuo ji bus ilgesne tuo labiau galesite is jos islauzti norimas pozas smile.gif , t.y. miegant viena gala tarp koju pakisti kita po galva, kai vaikutis sedes patogiau ji bus apjuosti aplinkui. Ypac kai maitinsite patogu, kad pagalve yra ilga, nes uzsideda vienas galas uz nugaros kitas ant keliu, taip gaunasi atrama juosmeniu ir nugara bei rankos neisvargs.
Na mano patarimai kuo ilgesne tuo patogesne, siulau rinktis netrumpesne kaip 160cm. 4u.gif
Ir vidus t.y. uzpildas patariu rinkti polisterio granules, ne porolona, nes mazylio svoris pasiskirsto su jomis geriau biggrin.gif

aciu uz patarimus!! bandysiu dar paieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2011 10 05, 17:16)
aciu uz patarimus!! bandysiu dar paieskoti  4u.gif

Dange, gal esi is Klaipedos? Maciau parduotuveje Premaman Klaipedoje yra visokiu maitinimo pagalviu, tad kai rankose laikysi realu daikta tikrai lengviau issirinksi.
Atsakyti
As tai labai esu patenkinta Zappy pagalve thumbup.gif
bent jau miegui tai labai man tiko,tikiuosi ir maitinant kudikeli pasiteisins visu 100% ! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tokia pagalve maciau filme su J.Lopez doh.gif nors dar labai anksti, bet jau jos noriu mirksiukas.gif tik reikia is pradziu nestuke.gif
Atsakyti
O man tas daiktas visiskai nepasiteisino, kadangi mano maza krutine. Buvo labai nepatogu, skaudedavo ir niekaip su maziuku nerasdavom tinkamos pozos g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Tokia pagalve pirma karta pamaciau internete, poto parodoje, pamacius ju kainas, pagalvojau kad as geriau ja pati pasiusiu, reikia tik naturalios medziagos, granuliu ir siuvimo masinos,na ir zinoma noro.dar nesu sau pasiuvus pet jau viska ko tam reikia nusipirkau.paprasta pagalve internete kainuoja 90lt(bent jau zappy),man isejo mazdaug 50-60lt.
Atsakyti