Nusipirkau ir as ta ZAPPY grikine pagalve,miegoti l.patogu,ant pilvo paguleti galima ir siaip tv ziureti.Tikiuosi ir maitinti seksis gerai.Kaina nemaza,bet kas dabar pas mus pigu.
Nu va kaip smagu girdeti
Zinoma Zappy pagalves nemigos neisgydis bet miego malonuma padidins Man asmeniskai labiausiai praverte zindant mazyles. Mano mergaites valgydavo po valanda ar 1,5 tai ir rankos ir nugara nutirpdavo, o pagalve padedavo, nes nereik susikuprinus maitinti ir laikyti ant ranku Trumpos pagalves irgi gerai, bet jos "nepadeda" nugarai, o ilgaja gali apsivinioti aplink, tai sudaro atrama juosmeniui
Zinoma, tai jau "prabangos" preke, ir be jos galima gyventi, bet kas sau gali leisti tai manau pades sau
Zinoma Zappy pagalves nemigos neisgydis bet miego malonuma padidins Man asmeniskai labiausiai praverte zindant mazyles. Mano mergaites valgydavo po valanda ar 1,5 tai ir rankos ir nugara nutirpdavo, o pagalve padedavo, nes nereik susikuprinus maitinti ir laikyti ant ranku Trumpos pagalves irgi gerai, bet jos "nepadeda" nugarai, o ilgaja gali apsivinioti aplink, tai sudaro atrama juosmeniui
Zinoma, tai jau "prabangos" preke, ir be jos galima gyventi, bet kas sau gali leisti tai manau pades sau
As irgi esu isigijus Zappy pagalve. Tiesa sakant, man asmeniskai ant jos miegot nepatogu (turiu grikine, nes pries perkant is drauges keliom naktim buvau pabandymui pasiskolinusi su EPS uzpildu, bet nuo jo kvapo dusau), tad ji jau kelis menesius guli nenaudojama, o vyras vis komentuoja, kad eilini nereikalinga daikta isigijau Bet tikiuosi, Zappy pravers zindymo metu
pirkau firmos metras ar centimetras vadinas. Čipoline. Ji grikinė, puiki. Be jos paskutiniais mėn, nebūčiau pamiegojus. O dabar maitinti visai patogu. Aišku, maitinti ant jos pradėjau ketvirtą mėn., anksčiau kažkaip nepatogu vaiką pasidėti buvo.
Ir aš turiu ta maitinimo pagalvę. maniškė panaši į tokią: http://cache4.skelbi...72848_small.jpg
Vaikučio dar neturiu, tai tenka ją naudoti miegojimui pagerinti iš pradžių buvo labai nepatogu, nes ji labai aukšta buvo (daug kamšalo), bet paskui nubėriau dalį tų granulių į maišiuką (neišmečiau, nes manau prireiks kai naudosiu ją maitinimui) ir liuksiškai ji man padeda patogiai išsimiegoti
Vaikučio dar neturiu, tai tenka ją naudoti miegojimui pagerinti iš pradžių buvo labai nepatogu, nes ji labai aukšta buvo (daug kamšalo), bet paskui nubėriau dalį tų granulių į maišiuką (neišmečiau, nes manau prireiks kai naudosiu ją maitinimui) ir liuksiškai ji man padeda patogiai išsimiegoti
Sveikos Mamytes, sveikinam su musu diena, zydekim, sypsokimes ir mylekim save
Zappy pagalviu gamintojai atsako tik uz Zappy pagalviu kokybe, gaunam nemazai laisku is mamyciu pirkusiu kitas pagalvytes, su klausimais kodel uzpildas ne granuliu, mes atsakom tik uz ZAPPY PAGALVES MAITINANCIOMS IR
Bukite atidzios perkant kitur, skaitykite kokiu uzpildo yra pagalves.
Viena nusipirko su uzpildu ne granuliu, o Poliesteris (sinteponas) galvodama, kad tai granules. Pagalves uzpildytos sinteponu sunkiai formuojasi.
Grikiu lukstu ar EPS granuliu uzpildo esme ir yra, kad jos pasiskirsto pagal Jusu ir mazylio svori.
Zappy pagalviu gamintojai atsako tik uz Zappy pagalviu kokybe, gaunam nemazai laisku is mamyciu pirkusiu kitas pagalvytes, su klausimais kodel uzpildas ne granuliu, mes atsakom tik uz ZAPPY PAGALVES MAITINANCIOMS IR
Bukite atidzios perkant kitur, skaitykite kokiu uzpildo yra pagalves.
Viena nusipirko su uzpildu ne granuliu, o Poliesteris (sinteponas) galvodama, kad tai granules. Pagalves uzpildytos sinteponu sunkiai formuojasi.
Grikiu lukstu ar EPS granuliu uzpildo esme ir yra, kad jos pasiskirsto pagal Jusu ir mazylio svori.
mergytes, patarkit, kuria zappy imti - su grikiais ar su granulem ar jos vienodo uzpildo?
Su grikiais beveik 2 kartus sunkesne, o kai nesciai reikejo su ja lovoje vartytis tai ir su EPS granulemis nelengva buvo Bet su grikiu uzpildu turbut taip greit nesusispaudzia uzpildas, nes dabar mazajam 8 menesiai o jau reiketu EPS granuliu uzsisakyti, nes potuste ji man atrodo. Sakyciau, kad nesciajai geriau EPS granuliu, o maitinanciai geriau grikiu uzpildo pagalve
QUOTE(LukaC @ 2011 07 28, 12:57)
Noriu paklausti, ar naudojate mazesnes maitinimo pagalves, kurios skirtos tik kudikio maitinimui? As galvoju pirkti tokia, nes su miegojimu jokiu bedu, tik atsiliepimu nelabai internete radau
Bet jeigu daiktas yra, vadinasi ir ji naudojanciu turi buti. Padekite apsispresti
Aš lygiai taip pat - nusipirkau mažąją, nes nebuvo sunku miegoti. Tik kad dar nespėjau išbandyti, nes mažasis vėluoja su mamyte susitikti
sianakt jau miegosiu ant savo Zappy pagalveles pirkau su EPS granulem
QUOTE(Tiffany @ 2011 08 11, 17:13)
sianakt jau miegosiu ant savo Zappy pagalveles pirkau su EPS granulem
jau gal mėnesį turiu Zappy su EPS granulėm
Perkant dar ir papildomą granulių maišelį gavau, tai kai prireiks, papildyti galima.
Man Zappy labai tiko ir patiko, jei kur savaitgalį važiuojam, visada ją vežuosi ir su ja miegu
O dienos metu irgi patogu - sėdint ar pusiau sėdom įsitaisius Zappy į pasagos formą sulenkiu, gaunasi kaip fotelio atramos