Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek galima nusiderėti?

QUOTE(looo @ 2016 05 05, 09:43)
klausykite, jus mane bandote itikinti kad bankas yra sventas geris. smile.gif tai biznis siekiantis is jusu ispausti maximum naudos, o tobulam variante atimti viska. Jau apie tai n filmu prikurta, n knygu parasyta, o jus man apie kazkokias palukanas.

lygiai taip pat, kaip bet kuris verslas - kai perkate cocacola ar ekologiska triusi ar geles is bobutes. Verslo tikslas - uzdirbti pinigus smile.gif

kaip protingai galite su savo pirkiniais - jei neturite daug pinigu, perkate pigesnius produktus, lygiai taip pat, protingai galite elgtis ir su banku. taip suvoksite savo galimybes, ir bankas bus draugas smile.gif
Atsakyti
ar praktikuojama derėtis dėl naujos statybos buto kainos perkant butą iš statytojo???
Atsakyti

QUOTE(saulyteee @ 2016 05 04, 08:52)
mes apie 3,33 proc. Vilniuje 4u.png  perkant iš žmogaus 4u.png

Cia turbut turite omeny kai savininkas pats pardavinejo buta, o ne per agentura? Idomu kiek galima Vilniuje nusidereti kai butas parduodamas su tarpininkais? Ne naujas, bet 10m senumo hm.png
Atsakyti
QUOTE(Bjarke @ 2016 08 15, 17:56)
ar praktikuojama derėtis dėl naujos statybos buto kainos perkant butą iš statytojo???

visada derybos yra galimos. Ir tikrai bus nuolaida pritaikyta.
4u.gif
Man pavyko nusidereti 4,8 proc.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 08 18, 19:02)
Cia turbut turite omeny kai savininkas pats pardavinejo buta, o ne per agentura? Idomu kiek galima Vilniuje nusidereti kai butas parduodamas su tarpininkais? Ne naujas, bet 10m senumo    g.gif

taip 4u.gif
bandykit derėtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 14, 13:50)
visada derybos yra galimos. Ir tikrai bus nuolaida pritaikyta.
4u.gif
Man pavyko nusidereti 4,8 proc.

Ne visada pavyksta nusiderėti, būna atvejų, kai esant didelei buto paklausai už skelbiamą kainą, įvyksta mini aukcionas, t.y. kas daugiau pasiūlys virš prašomos sumos, tas ir įsigys.

Mes pirkome butą šių metų liepos mėnesį, nenusiderėjome nei vieno euro, bet džiaugiamės tokiu pirkiniu, nes toje vietoje pardavimų vyksta keli per penkis metus.
Atsakyti
QUOTE(Asolita @ 2016 10 18, 09:34)
Ne visada pavyksta nusiderėti, būna atvejų, kai esant didelei buto paklausai už skelbiamą kainą, įvyksta mini aukcionas, t.y. kas daugiau pasiūlys virš prašomos sumos, tas ir įsigys.

Mes pirkome butą šių metų liepos mėnesį, nenusiderėjome nei vieno euro, bet džiaugiamės tokiu pirkiniu, nes toje vietoje pardavimų vyksta keli per penkis metus.

as pirkau paklausu varianta. Mokejom deretis biggrin.gif
Sumokejus avansa, paklausiau kas butu, jei nutrauktume preliminaria sutarti. Atsakymas buvo, kad avansa grazintume, nes bustas paklausus ir neimtume jokios baudos. Is karto butu kas ji paima.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 18, 13:22)
as pirkau paklausu varianta. Mokejom deretis  biggrin.gif
Sumokejus avansa, paklausiau kas butu, jei nutrauktume preliminaria sutarti. Atsakymas buvo, kad avansa grazintume, nes bustas paklausus ir neimtume jokios baudos. Is karto butu kas ji paima.

Na aš suprantu, kad kiekvienas atvejis individualus, taip pat svarbūs ir derybų įgūdžiai, tiesiog būna variantų, kai džiaugiesi, jog apskritai galėjai tokį butą nusipirkti ir džiaugiesi, kad kaina nepakilo, nes už tavęs dar 7 norintys apžiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asolita @ 2016 10 18, 13:59)
Na aš suprantu, kad kiekvienas atvejis individualus, taip pat svarbūs ir derybų įgūdžiai, tiesiog būna variantų, kai džiaugiesi, jog apskritai galėjai tokį butą nusipirkti ir džiaugiesi, kad kaina nepakilo, nes už tavęs dar 7 norintys apžiūrėti smile.gif

sutinku 4u.gif
Siai dienai paklausa geru butu tikrai didele ir skelbimai l.greit dingsta.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 05 05, 10:36)
Ir kur cia baudziava?
Bankas jums skolina pinigus. Ta paskola jis turi administruoti, tvarkyti, raportuoti, priziureti. Naturalu, kad budamas pelno siekianti organizacija, jis teikdamas paslauga, nores uzsidirbti.

Dabar rinkoje marzos nera dideles. Palukanos irgi nulines. Be abejo, jos gali kilti, bet norint saugumo, galima rinktis fiksuotas palukanas. Paskaiciuokime: tarkim imi ir uzfiksuoji 5 metams mazdaug 2,5% (nors nesu tikra, kas siuo metu siuloma). Tai po 5 metu didele tikimybe, kad pinigu nuvertejimas bus dar didesnis kazkiek daliu po kablelio ir didesnis. O jus per 5 metus busit ismokeje  tiek, kad isiskolinimo % mazes.

kodėl bankas man skolina? tai aš banke laikydama savo santaupas jiems skolinu biggrin.gif
Atsakyti
Jau kurį laiką ieškome buto, bet erzina tai, kad daugeliu atvejų beveik neįmanoma derėtis - nuleis vos porą šimtų eur. Nu ką žinau, net 1 procento nuo sumos tai nesudaro. Iš principo neperku tada. NT yra toks daiktas, dėl kurio privalu derėtis ir tik nereikia lia lia, kad čia visi perka kaip pamišę, nes skelbimuose matyti butai jau pusę metų ar daugiau stovi. 
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 10 20, 09:13)
Jau kurį laiką ieškome buto, bet erzina tai, kad daugeliu atvejų beveik neįmanoma derėtis - nuleis vos porą šimtų eur. Nu ką žinau, net 1 procento nuo sumos tai nesudaro. Iš principo neperku tada. NT yra toks daiktas, dėl kurio privalu derėtis ir tik nereikia lia lia, kad čia visi perka kaip pamišę, nes skelbimuose matyti butai jau pusę metų ar daugiau stovi. 

Vieni stovi, kitus nuperka is karto idejus skelbima.
Darem eksperimenta. Idejom labai paklausioje vietoje buta pardavimui. Parduot galejome per pusdieni ir tokia konkurencija, kad pirkejai kele kaina.
Rinkoje siai dienai paklausus mazos kvadraturos butai geroje vietoje.
Tokia realybe siai dienai.
Atsakyti