Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek galima nusiderėti?

Ir man smalsu. Galbūt jei mokama grynais galima nusiderėti daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2016 03 20, 23:14)

kiek seniau domejomes nauja statyba, pagrinde jiems neaktualu mokate jus grynais ar ne. nebent jei nepastatytas namas visa suma ar avansa-tada gal kiek aktualu.

o imate jus paskola, ar is savu, ar grynais jiems nelabai idomu.nas faktiskai savinikas bankas...musu atveju is MG Valdos nuderejome 500lt :/
Atsakyti
kokie derybų procentai dabar laikosi?

iš patirties galiu pasakyti, kad taip. Bet priklausomai nuo pardavėjo- jei pardavėjas skuba, jam svarbu greitas sandoris- tai pasiūlius grynus, ženkliau nusiderėsit.
Taip pat grynus pasiūlius žemesnio socialinio sluoksnio žmonėms, tai pat jie linkę nuleisti daugiau- jiem vis dar bankai yra kažkas baisaus, o pinigai į rankas užtikrintas reikalas
Atsakyti
bankai ir yra kazkas baisaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2016 04 28, 12:45)
bankai ir yra kazkas baisaus smile.gif

Tai jus savo santaupas kojinėje laikot? biggrin.gif

Bandau suskaičiuoti, mes lyg 6% nusiderėjom nuo pradinės kainos, perkant iš žmogaus, ne iš įmonės, prieš metus.
Atsakyti
mes apie 3,33 proc. Vilniuje 4u.gif perkant iš žmogaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2016 05 04, 08:42)
Tai jus savo santaupas kojinėje laikot? biggrin.gif

ne, brangakmenyse laikau. mintis buvo ne apie santaupas o apie baudziava bankams. 4u.gif

jeigu tureciau kiek daugiau santaupu, butinai skubiai sgalvociau kaip jas isimti is banko ir investuoti i pelna nasenti reikala...banke manau verta laikyti tiek pinigu , kiek uztektu apmoketi saskaitas, nusipirkti maisto rubu ir t.t. laikyti dideles sumas banke ne pagal mano fengshuj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 05 gegužės 2016 - 09:39
QUOTE(looo @ 2016 05 05, 09:31)
ne, brangakmenyse laikau. mintis buvo ne apie santaupas o apie baudziava bankams.  4u.gif

Ir kur cia baudziava?
Bankas jums skolina pinigus. Ta paskola jis turi administruoti, tvarkyti, raportuoti, priziureti. Naturalu, kad budamas pelno siekianti organizacija, jis teikdamas paslauga, nores uzsidirbti.

Dabar rinkoje marzos nera dideles. Palukanos irgi nulines. Be abejo, jos gali kilti, bet norint saugumo, galima rinktis fiksuotas palukanas. Paskaiciuokime: tarkim imi ir uzfiksuoji 5 metams mazdaug 2,5% (nors nesu tikra, kas siuo metu siuloma). Tai po 5 metu didele tikimybe, kad pinigu nuvertejimas bus dar didesnis kazkiek daliu po kablelio ir didesnis. O jus per 5 metus busit ismokeje tiek, kad isiskolinimo % mazes.

Atsakyti
klausykite, jus mane bandote itikinti kad bankas yra sventas geris. smile.gif tai biznis siekiantis is jusu ispausti maximum naudos, o tobulam variante atimti viska. Jau apie tai n filmu prikurta, n knygu parasyta, o jus man apie kazkokias palukanas.
As kalbu globaliai. 4u.gif jei neturi iseities savaime aisku eini i banka... o seip as uz tai kad gyventi pagal isgales..
niekad nesvajojau imti paskolu vestuvems, prabangiems auto ir t.t. nu nes you never know...
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 05 05, 10:36)
Ir kur cia baudziava?
Bankas jums skolina pinigus. Ta paskola jis turi administruoti, tvarkyti, raportuoti, priziureti. Naturalu, kad budamas pelno siekianti organizacija, jis teikdamas paslauga, nores uzsidirbti.

Dabar rinkoje marzos nera dideles. Palukanos irgi nulines. Be abejo, jos gali kilti, bet norint saugumo, galima rinktis fiksuotas palukanas. Paskaiciuokime: tarkim imi ir uzfiksuoji 5 metams mazdaug 2,5% (nors nesu tikra, kas siuo metu siuloma). Tai po 5 metu didele tikimybe, kad pinigu nuvertejimas bus dar didesnis kazkiek daliu po kablelio ir didesnis. O jus per 5 metus busit ismokeje  tiek, kad isiskolinimo % mazes.

sutinku su jumis drinks_cheers.gif
Papildyta:

Kiek teiravausi, mokant grynais, taiko pardavejai nuolaidas.
Kai kurie net nuo nuosavos dalies taiko, jei grynais mokate daugiau, imdami paskola .

QUOTE(looo @ 2016 05 05, 10:43)
klausykite, jus mane bandote itikinti kad bankas yra sventas geris. smile.gif tai biznis siekiantis is jusu ispausti maximum naudos, o tobulam variante atimti viska. Jau apie tai n filmu prikurta, n knygu parasyta, o jus man apie kazkokias palukanas.
As kalbu globaliai. 4u.gif  jei neturi iseities savaime aisku eini i banka... o seip as uz tai kad gyventi pagal isgales..
niekad nesvajojau imti paskolu vestuvems, prabangiems auto ir t.t. nu nes you never know...

Jei atiduot visas santaupas, kad isigyti nekilnojamaji turta, tai butu nelogiskas sprendimas. Jei santaupu dar lieka, tada viskas OK, nereikia paskolu.
Jei viska atiduodate pirkiniui, tada bent jau dali reikia pasilikt sau, o kazkiek skolintis is banko.
Niekad nezinai kas gali nutikt, o pinigu nebus, tik nekilnojamasis turtas.
Atsakyti
taip "nelieciama suma juodai dienai" turi butu atsideta, koks skurdzius bebutum. pilnai pritariu.
Atsakyti
Man nuleido 200 eur biggrin.gif pirkau dar nepastatyta.
Atsakyti