temele
bet cia kalbanciu nelabai yra
visi tik ir saukia - pinga 30-50%, bet realiu nusiderejimu istoriju nera...
siaip manaupadarysiu eksperementa vienam projekte - yra su jais sudaryta sutartis (vasaros kaina), yra siandienos kaina tinklapyje (didesne nei sutartyje)... paziuresim kokia kaina galima realiai gauti (jei sugalvociau pirkti dabar)
siaip manaupadarysiu eksperementa vienam projekte - yra su jais sudaryta sutartis (vasaros kaina), yra siandienos kaina tinklapyje (didesne nei sutartyje)... paziuresim kokia kaina galima realiai gauti (jei sugalvociau pirkti dabar)
QUOTE(Jullaja @ 2008 12 18, 17:11)
bet cia kalbanciu nelabai yra
nesupratau - eisi kaip nauja pirkėja, ir tikėsiesi kad jie tavęs nepažins,
ar gąsdinsi kad nebepirksi
bet šiaip pagalvojau dabar - tavo minimame projekte tai ką jūs laikote didžiausiu privalumu (galimybę nutraukti sutartį be baudų) yra kaip tik didžiausia kvailystė ir rizika. Nes tai reiškia kad nėra nė vienos tikros, realios rezervacijos, ir projektas gali žlugti bet kuriuo momentu. Todėl net jei tu ir dar keli žmonės ir norės apsigyventi, tęsti sutart toliau - didžioji dauguma tikrai persigalvos jei tik bus galimybė (nors aš abejoju ar tikrai atgautumėte savo pradinus įnašus). Ir ką, dėl kelių jums pastatytis ir priduos namą?
Kodėl taip manau? Juk rezervavote kai nuotaikos rinkoje dar buvo vienos, kaip ir kreditavimo galimybės, o dabar viskas apsisuko 180 laipsnių kampu, ir daugelis bus priversti apsigalvoti. Taigi manau kad galit jau sau išdrįsti pasakyti, kad šiame projekte jūsų svajonių namai nenusimato...
Mums kaina nukrito nuo 199t. iki 175t.Kaip ir nemazai
QUOTE(axa @ 2008 12 18, 17:31)
nesupratau - eisi kaip nauja pirkėja, ir tikėsiesi kad jie tavęs nepažins,
1. Nebutinai reikia eiti paciai turiu draugu, pazistamu Dar - del gasdinimo, kad nepirksiu... cia dar palauksiu- stebesiu rinka ir toliau - idomus procesas (as gi nieko nerizikuoju), o paskui jau eisiu sneketi... rizika vystytojui, bet ne pirkejui... Jei projektas zlugs- nieko neprarandu, jei nezlugs- reiskia yra dar vietos deryboms. Del pradiniu inasu - cia jau ne musu galvos skausmas- o banko (sita irgi aptarem ir kai pasirasinejome sutarti, ir banke)... Po kol kas nama stato, tempai statybu neleteja- o kas bus... as neprognozuoju, toks laikas, kai net ekspertai labai atsargus savo prognozese. Siaip yra dar vienas momentas, del kuriuo nesinori dabar nutraukti sutarties- palankios kredito salygos... aishku, jei kainos kris zemiau musu nusideretos, tas pliusas nebus jau toks reiksmingas... beje, sau as niekada nemelavau- gal mane su kazkuom supainejot?
Kai pirkom nusiderejom apie 15 -20 tukst. Man idomu, kiek pasiulymas gali pasikeist dabar. (oficialiai tinklapyje kainos pakylo...)
QUOTE(Jullaja @ 2008 12 19, 00:46)
1. Nebutinai reikia eiti paciai turiu draugu, pazistamu Dar - del gasdinimo, kad nepirksiu... cia dar palauksiu- stebesiu rinka ir toliau - idomus procesas (as gi nieko nerizikuoju), o paskui jau eisiu sneketi... rizika vystytojui, bet ne pirkejui... Jei projektas zlugs- nieko neprarandu, jei nezlugs- reiskia yra dar vietos deryboms. Del pradiniu inasu - cia jau ne musu galvos skausmas- o banko (sita irgi aptarem ir kai pasirasinejome sutarti, ir banke)... Po kol kas nama stato, tempai statybu neleteja- o kas bus... as neprognozuoju, toks laikas, kai net ekspertai labai atsargus savo prognozese. Siaip yra dar vienas momentas, del kuriuo nesinori dabar nutraukti sutarties- palankios kredito salygos... aishku, jei kainos kris zemiau musu nusideretos, tas pliusas nebus jau toks reiksmingas... beje, sau as niekada nemelavau- gal mane su kazkuom supainejot?
Kai pirkom nusiderejom apie 15 -20 tukst. Man idomu, kiek pasiulymas gali pasikeist dabar. (oficialiai tinklapyje kainos pakylo...)
Dėl punkto, kad tai banko galvos skausmo nesutiksiu, tikrai tai ne banko problemos bus, kai antstoliai pradės iš jūsų reikalauti pinigų. O dėl visko kito, tai jo tai jūsų pasirinkimas ir tikrai statybos bendrovės dabar palankiau kalba su klientais. Jūsų vietoje tikrai sužinokit kiek dabar reali kaina ir kiek galima nusiderėti, o po to patiems bandyti sumažinti kainą.
QUOTE(aleairijoj @ 2008 12 03, 16:32)
mes taip pat rezervavom buta santariskese. kovo men. o dabar siulo tuos pacius butus apie 40-50tukst pigiau.
O konkreciau kokios kvadraturos buta ten ziurejot, kad parduoda tiekdabar pigiau?
kiek dabar nudera/nusidera?
QUOTE(laumir @ 2013 02 24, 21:59)
Viskas priklauso nuo to, kiek realią kainą nustatęs pardavėjęs. Gali būt ir 10 proc., bet gali būt tik keli simboliniai tūkstančiai.
QUOTE(laumir @ 2013 02 24, 23:59)
Nusiderėjom tik 3 tūkstančius, dar 3 būtų nuleidę nuo parkingo, bet jo nepirkom.
QUOTE(Melo_mane @ 2016 02 16, 10:30)
Sveikos, o kiek dabar imanoma nusidereti perkant buta? Ypac domina eika ir vilmesta
Įdomu ir man..