Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek galima nusiderėti?

Taip tiesa, bet ten tik vienas daugiabutis jei neklystu pastatytas savivaldybes socialiai remtiniems, nemanau, kad kazkam tai trukdys. Ir be socialiai remtinu, ten gyvena nemazai naujos kartos narkomanu, taigi per daug neidealizuokit to rajono, man asmeniskai jis niekuom negeresnis uz kitus, na ,aisku, uz Naujininkus tai tikrai geresnis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2008 12 05, 00:01)
Taip tiesa, bet ten tik vienas daugiabutis jei neklystu pastatytas savivaldybes socialiai remtiniems, nemanau, kad kazkam tai trukdys. Ir be socialiai remtinu, ten gyvena nemazai naujos kartos narkomanu, taigi per daug neidealizuokit to rajono, man asmeniskai jis niekuom negeresnis uz kitus, na ,aisku, uz Naujininkus tai tikrai geresnis biggrin.gif .

O ar man sapnavosi, ar buvo kalbama apie taboro perkelima i Pilaite?
Atsakyti
QUOTE(Dober @ 2008 12 05, 00:29)
O ar man sapnavosi, ar buvo kalbama apie taboro perkelima i Pilaite?

Niekas taboro nesiruošia kelti į Pilaitę. Tik čigonams siūlo stoti į eilę dėl socialinių būstų. O kol kas, atrodo, tik vienas socialinio būsto daugiabutis pastatytas Pilaitėje, Karaliaučiaus gatvėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolitukas: 05 gruodžio 2008 - 08:46
QUOTE(-Voveryte- @ 2008 12 05, 00:01)

nesuprantu ko jims tie naujininkai neitinka. aisku - kas negyvena, tas nezino. visai geras, perspektyvus rajonas. vaziuojant ti darba absoliuciai jokiu kamsciu, taip pat ir gryztamt. va pagyventumete bent pusmeti - nustotumete karkset nesamones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzunaki: 05 gruodžio 2008 - 09:33
QUOTE(zuzunaki @ 2008 12 05, 10:33)
nesuprantu ko jims tie naujininkai neitinka. aisku - kas negyvena, tas nezino. visai geras, perspektyvus rajonas. vaziuojant ti darba absoliuciai jokiu kamsciu, taip pat ir gryztamt. va pagyventumete bent pusmeti - nustotumete karkset nesamones

Jiems geriau siukslyne prie Bigo ir pirdunkiemyje lotuliukas.gif
Atsakyti
nu kaip cia pasakius. visuose rajonuose gyventi galima kai pripranti. Dirbau savanoriu prospekte tai kai reikdavo prie maximutes ar gerosios vilties stoteleje islipti ar autobuso palaukti...
prisiziurejau pakankamai. vaiko tokiam rajone i gatve vieno neleisciau.
priprasti galima prie visko, bet ar reikia jei turi galimybe rinktis?
o kad netoli centras - tas tiesa. Gal apsivalys rajonas. Beje dar yra skirtumas kurioje konkrecioje vietoje tas bustas yra. Juk ne visi namai prie narkomanu gydymo istaigu.
Taciau manau niekas nesigincys, kad "bomzu" alkoholiku ir narkomanu ten didesne koncetracija nei kaikuriuose kituose rajonuose.
Atsakyti
taigi turi visi blogiukai kazkur detis smile.gif paziurekit , koks anksciau uzupis buvo , o dabar - prestizas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2008 12 05, 09:45)
Niekas taboro nesiruošia kelti į Pilaitę. Tik čigonams siūlo stoti į eilę dėl socialinių būstų. O kol kas, atrodo, tik vienas socialinio būsto daugiabutis pastatytas Pilaitėje, Karaliaučiaus gatvėje.

Karaliaučiaus g. jau stovi savivaldybės užsakymu 3 namai ir dar 2 statomi. Apgyvendinti 2. Butai skirti ne tik socialiai remtiniems piliečiams, bet ir tremtiniams. Užtat koks tokių butų įrengimas ir kokios mašinos ten važinėja... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2008 12 04, 17:09)
vilmestos butai ir mums patinka tik kainos stipriai uzlauztos o ir kita problema matau:
ten gi savivaldybe visa nama socialiniu bustu pastate netoli tu nauju namuku rajoniuko. Ir ar teisingai girdejau, jog toks planas ir yra, Pilaiteje socialinius visus sukelti. Kazi ar bus labai smagu. Gal kas zinot ar tai tiesa?
Beje kaip ten su kvapais?

nu vilmestos su irengimu ir gana neblogu galima uz 470t paimti - 86kv.m., tai manau puse velnio pasiulymas, zinant kad tie butai buvo po 650t pries pusantro, du menesius rolleyes.gif

del socialiniu bustu as esu kalbejusi..bet kaip sako toookios masinos ten vazineja bigsmile.gif tai tie socialiniai galejo ir nesocialiniais pavirst biggrin.gif

anyway, pilaite kazkaip nevilioja, nors esu pusmeti ar daugiau ten gyvenusi.
Atsakyti
O man kylo toks klausimas - jei kainos krenta, namas dar nepastatytas, o jau sutartys pasirasytos... Ar imanoma dar deretis (mano nuomone- deretis visada galima ir CK numatro bet kokiu sutarciu pakeitimus), bet ar realiame gyvenima kam nors jau teko nusidereti jau po sutarties pasirasymo??-
Atsakyti
QUOTE(Jullaja @ 2008 12 08, 00:20)
O man kylo toks klausimas - jei kainos krenta, namas dar nepastatytas, o jau sutartys pasirasytos... Ar imanoma dar deretis (mano nuomone- deretis visada galima ir CK numatro bet kokiu sutarciu pakeitimus), bet ar realiame gyvenima kam nors jau teko nusidereti jau po sutarties pasirasymo??-

Viskas priklauso nuo sutarties ir kokia bauda mokėsit jei atsisakysite. Gal jums naudinga bus atsisakyti užmokėti 2-3 proc ir įsigyti pigiau. Tai tada, manau, bendrovė nuleis kaina, o jei sutartyje parašyta kad pradinį įnašą 20-30 proc negražins, nemanau, kad kas leis jums kainą.
O taip sutartis keičiamas jeigu sutarė ir pardavėjas ir pirkėjas. Buvo tokiu laiku, kai sutartyje parašyta viena kaina o pardavėjas bumo metu užlenkė kita, nenori nepirk, atiduodavo pinigas ir baudą. Taigi ir dabar nenori nepirk, tik baudą reikės užmokėti. Taigi viskas priklausys nuo sutarties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norka81: 07 gruodžio 2008 - 22:52
QUOTE(zuzunaki @ 2008 12 05, 10:33)

As gyvenau ten pries 10 metu dvejus metus ir net Naujininku mokykloje mokiausi. Visa rajona zinau kaip savo 2 pirstus ir prisiminimai isliko labai nemalonus man is to rajono, mes gyvenome devynaukstyje, tai puse to namo buvo totaliu bedarbiu alkocholiku, o kita puse jaunu seimu, kurios vos sudurdavo gala su galu, i laiptines eidavo miegoti benamiai, o siaubingiausia vieta, tai budavo Naujininku ziedas, kur rinkdavosi vietine alkocholiku chebra ir dar istrigo, kad kai vaziuodavau is centro namo su 2 autobusu ir islipinedavau prusu stoteleje, tai su manim kartu ten lipdavo narkomanai ir cigonai, nes jie laukdavo kito autobuso, kuris vaziuodavo i Kirtimus.
Dar vienas dalykas, Naujininkuose sovietu laikais buvo statoma daug bendrabuciu ir bendrabutinio tipo daugiaauksciu mazos kvadraturos, ten gaudavo butus naslaiciai, jaunos seimos, asocialus zmones, tam tikrose gamyklose dirbe darbininkai, tas rajonas buvo labiau orentuojamas mazesnes pajamas gaunantiems zmonems. Tas rajonas visada nuo seno buvo laikomas neprestiziniu rajonu, jei galima taip svelniau issireiksti, o tie getai prie bigo, tai cia is vis yra visu vilnieciu nelaime, apie tuos garsiuosius daugiabucius yra daug diskutuojama kituose temose.
O strategiskai, tai manau, kad Naujininkai tikrai nebloga vieta. Zinoma, be visokiu girtuokleliu, ten gyvena daugybe padoriu seimu ir pilnai jus suprantu, kad norite apginti savo rajono garbe. 4u.gif
Papildyta:
Va galima gristi i tema. As asmeniskai kai vaziuosiu pirkti buta tai is karto pardavejui sakysiu, kad perku uz 30 000lt pigiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Voveryte-: 08 gruodžio 2008 - 02:25