QUOTE(ozyri @ 2008 05 30, 13:17)
Paziurejau keleta naujos statybos butu Vilniuje. Kai kurie pastatyti, kai kurie ne... Paprasau agentu paskaiciuoti, su visom nuolaidom ir pateikti man galutine suma. Nuleidzia max 5-10 tukstanciu. Buto kaina visur apie 500.000Lt. Kokio lygio man jiems savo pasiulyma pateikti? as galvoju must kaina ant ~10%. Kas derejosi, gal galit pasidalinti patirtimi?
musu norimas butas kainuoja virs 0.5mln, kol kas derybos tik tokios - dovanoja garaza (jo verte pagal juos 44t), kainos nuleisti nenori, tikina kad cia jau ir taip savikaina..na butu ten mazai, tiksliau labai mazai, tai gal ir savikaina..nors vistiek abejoju
todel dar laukiam.
QUOTE(mamymamy @ 2008 06 03, 11:55)
Vat ir man aktualu šitas dalykas, nes irgi Vilniuje žiūrinėju. Tai ta pati giesmelė, kad apie 10 nuleidžia ir psio. O kaip žinoti, ar tai geras projektas, ar ne? Kas gali patarti? Mane domina Atkirtos projektas Žirmūnų/Kareivių statomas daugiabutis.
mes taip pat atkirta domimes, bet tik jau ne situo projektu..kiek pravaziuoju, jis stovi, kranas ismontuotas jau seniai
taip kad siulau nebesidometi juo, nes abejoju ar greitu laiku bus uzbaigtas. Idomu ka patys atkirtieciai apie sita prijekta ciulba?
QUOTE(ooo @ 2008 12 03, 16:34)
cia viena forumiete domejosi - kaina nuleista, jei perki su apdaila, bet uz apdaila reik sumoket
o paciam isirenginet sako pigiau
gal irne visai tas pats gaunasi, bet but idomu palygint konkretu buta kiek kainavo, kiek dabar kainuoja
mes domejomes..kainos absurdiskos tikrai...labai uzkelta kol kas, nors tikrai ne centras, nei senamiestis, ten..ir dar klausia i kur langu noretumet - i miskeli, vyras pataise - i gatve turejot minty?
nes miskelis tai tik uz placios gatves, o jie tai vadina vaizdu i miskeli
zodziu jau visko nepamenu apie tas santariskes, bet kainos buvo virs 0.5mln ir be apdailos, jei butas apie 75kv.m. ..o tas ju skylutes 65kv.m. tai galima iki 0.5mln nupirkti, bet kad kojos ten nera kur padeti, durni isplanavimai kazkokie..nebent imt neirengta, ir kazkaip stumdytis patiems tas sienas. Tie pirmieji etapai man labiau patiko del isplanavimo.