Gavau slaugyti žmogų po prakiurusios skrandžio opos operacijos, turinčio per didelį rūgštingumą. 2 sav. maitino ligoninėje, pagal tai ir aš gaminu. O ligoninėje davė itin pertrintas sriubeles iš bulvių, morkų, kažkokių kruopų. Ryžių, manų, dar kažkokių kruopų (lyg kvietinių) košes virtas vandenyje, virtos maltos vištienos su bulvių koše ar ryžiais, be lukšto virto kiaušinio, Arbatos su cukrum (!), (kurios negėrė, paskui išmaldavom be cukraus) su batono riekelėm, sviestu nu ir pan. Mus išleisdamas daktaras leido valgyti viską. Bet kažkaip baisu užsivalgyt. Taigi:
Užvakar:
Pusryčiai - manų košė vandenyje+kruopelė sviesto+truputis druskos. Arbata be cukraus, batono riekelė
Pietūs - žuvienė iš gabalėlio karpio+bulvė+morka, mažai druskos, 1 kvep. pipiras, lauro lapo galiukas
Arbata be cukraus, batono riekelė
Vakarienė - smulkių makaroniukų tiršta sriuba vandenyje su saikingai druskos ir kruopele sviesto. Arbata be cukraus.
Vakar:
Pusryčiai - 2 min. virtas kiaušinis, arbata be cukraus, batono riekelė
Pietūs - cepelinai (!)
iš virtų bulvių ir krakmolo su virta mėsa, tik simboliškai pipiro ir druskos. Dar dėjosi truputi grietinės.
Vakarienė - manų košė, becukrė arbata
Šiandien:
Pietums bus galkutės troškintos su bulve ir morka. Pusryčiams - dar klausiu, ko nori.
Bandysiu surašyti čia savo meniukus, manau kažkam padės.