O kur jūs jas perkat ? Ar tinka stiklo - keramikos viryklei ?
As pirkau bazeje, nes pati is Kauno, vilnietes perka Kalvariju turguje. Ju yra ir internetinese parduotuvese pirkt. Turetu tikt.
o tai čia tokios baltarusiškos - grubios, ar būna dailiau apdirbtų
QUOTE(Vilmora @ 2009 09 30, 10:32)
kaip del baltarusiškų, tai aš jų kažkada mačiau Viršuliškėse parduotuvėje pasidaryk pats pirmame aukšte, apačia jų tokia gruboka, aš pirkau Ogminoje Žirmūnuose, tai apačia graži, švelni tikrai tinka stiklo keramikai, nes mano viryklės viršus ir iš stiklo keramikos, bet keptuvė ne baltarusiška
QUOTE(watashi @ 2009 09 30, 10:15)
As pirkau bazeje, nes pati is Kauno, vilnietes perka Kalvariju turguje. Ju yra ir internetinese parduotuvese pirkt. Turetu tikt.
O kur tiksliai Urmo bazėje yra pirkti špižinių keptuvių?
Tiksliai nepamenu, berods 13 ar 14 sandelyje, raudoname pasaze (ten kur 'Sanitex').
QUOTE(watashi @ 2009 10 06, 16:11)
Tiksliai nepamenu, berods 13 ar 14 sandelyje, raudoname pasaze (ten kur 'Sanitex').
Ačiū už info, rytoj eisiu apsižiūrėti. Pradžioj galvojau bandyti tą ūkinių prekių parduotuvę prie stoties, bet bazė arčiau namų
QUOTE(Vilmora @ 2009 09 30, 10:32)
Oi ne, buna ir labai dailiu. As turiu italiska. Kaina irgi ne belarusiska.
Na va, ištyriau pigesnių ketaus keptuvių pasiūlą Kaune ir galiu trumpai referuoti Bazėje, 13 sandėlyje yra lenkų gamybos keptuvių - paprastų ir su "grotelėmis" paviršiuje, įvairių dydžių. Kainos - pati didžiausia kainuoja 55 LTL. Tik man nelabai patiko, kad ne itin stabili rankena atrodo tų keptuvių, šiek tiek kliba, tai nutariau dar prie stoties pasižiūrėti.
Prie stoties yra net dvi parduotuvės - vienoje pardavinėja tokias pačias lenkiškas keptuves. O kitoje yra ukrainiečių gamybos ketaus puodai ir keptuvės. Tai šitos man patiko labiau - stabilios rankenos, dailesnės nei tos lenkiškos. Ale neturėjo skersmens, kokio aš norėjau - tai bandysiu vėliau, sakė gaus papildymą neužilgo. Kainos beje šiek tiek didesnės, nei lenkiškų.
Tai tiek žinių
Prie stoties yra net dvi parduotuvės - vienoje pardavinėja tokias pačias lenkiškas keptuves. O kitoje yra ukrainiečių gamybos ketaus puodai ir keptuvės. Tai šitos man patiko labiau - stabilios rankenos, dailesnės nei tos lenkiškos. Ale neturėjo skersmens, kokio aš norėjau - tai bandysiu vėliau, sakė gaus papildymą neužilgo. Kainos beje šiek tiek didesnės, nei lenkiškų.
Tai tiek žinių
Sveiki
mano uošvienė va būtent tokią keptuvę ir turi, lygtais vokiška, nu tiksliai nežinau, bet aš su ja nemoku kepti. Visą laiką prideginu, nors ir ne ant stiprios ugnies. Uošvienė tai labai patenkinta špyžine keptuve , bet man kaip nemokšai tai jinai ir per sunki ir kaip sakiau nemoku su ja kepti Pirko jinai turguje, nežinau kokio skersmens, bet tikrai ne pačio didžiausio, ir mokėjo apie 100 lt.
mano uošvienė va būtent tokią keptuvę ir turi, lygtais vokiška, nu tiksliai nežinau, bet aš su ja nemoku kepti. Visą laiką prideginu, nors ir ne ant stiprios ugnies. Uošvienė tai labai patenkinta špyžine keptuve , bet man kaip nemokšai tai jinai ir per sunki ir kaip sakiau nemoku su ja kepti Pirko jinai turguje, nežinau kokio skersmens, bet tikrai ne pačio didžiausio, ir mokėjo apie 100 lt.
Reikia tik proprast. As su savo keptuve viska kepu, ne karto neprisvilo.Man tai ji daiktas Nr 1. Dar spizini puoda turiu, tai kugelis jame superinis gaunasi.