Na ką - keptuvė apdorota ir išbandyta. Jei nevertinsim nereprezantatyvios išvaizdos, daiktas Niekas nesvilo, nekibo prie dugno, blynukų skonis 10 balų
Reziumė - kam mokėti daugiau, jei gerą keptuvę gali nusipirkt už 50 Lt (jau pačią didžiausią, manoji iš mažesnių).
O galima tiksliau sužinoti kurioj vietoj turgaus tos keptuvės pigesnės?
QUOTE(Bachure @ 2009 08 10, 20:08)
O galima tiksliau sužinoti kurioj vietoj turgaus tos keptuvės pigesnės?
Kaip čia pasakyt - pati pirma turgaus eilė skaičiuojant nuo Žalio tilto pusės ir ten jau į galą link Rinktinės gatvės. Diedukas ne tik keptuvėm, bet ir tokiais didokais puodais prekiauja - sustatyti prie tako.
QUOTE(Sophi @ 2009 08 10, 20:27)
Kaip čia pasakyt - pati pirma turgaus eilė skaičiuojant nuo Žalio tilto pusės ir ten jau į galą link Rinktinės gatvės. Diedukas ne tik keptuvėm, bet ir tokiais didokais puodais prekiauja - sustatyti prie tako.
Ačiū. Reiks eit ieškot
Gariūnuose yra paprastų špižinių keptuvių, ir kainos šivis mažos 15-30lt kažkur, baltarusiškos čia. Čia ūkinių prekių paviljonę, geltonoj palapinėj.
Bet nusipirkau kitokia ketaus keptuvę, kažkuom padengta iš išorės ir vidaus, neprisimenu kuom tik jau, vidus baltas o išorė spalvota. Sakė, kad nesibraižo. Ir dar iš kairės ir dešinės yra tokie snapukai nupilti, kad būtų galima iš keptuvės skystį ir pan. Na nežinau kaip naudosis, tikiuosi gerai. Šiandien mėsytę kepiau tai be jokių riebalų ir iškepė gerai, nei pritraukė nei prisvilino. Plaunasi irgi nesunkiai, sudrėkinau tiesiog ir lengvai nusiplovė, na neiškart valiau ją tai teko sudrėkinti. Rankena nors be jokio silikono, bet neperkaito. Žiūrėsiu kaip toliau bus.
Gal kas tokią turėjo ar kokių atsiliepimų girdėjo apie tokias keptuves?
Bet nusipirkau kitokia ketaus keptuvę, kažkuom padengta iš išorės ir vidaus, neprisimenu kuom tik jau, vidus baltas o išorė spalvota. Sakė, kad nesibraižo. Ir dar iš kairės ir dešinės yra tokie snapukai nupilti, kad būtų galima iš keptuvės skystį ir pan. Na nežinau kaip naudosis, tikiuosi gerai. Šiandien mėsytę kepiau tai be jokių riebalų ir iškepė gerai, nei pritraukė nei prisvilino. Plaunasi irgi nesunkiai, sudrėkinau tiesiog ir lengvai nusiplovė, na neiškart valiau ją tai teko sudrėkinti. Rankena nors be jokio silikono, bet neperkaito. Žiūrėsiu kaip toliau bus.
Gal kas tokią turėjo ar kokių atsiliepimų girdėjo apie tokias keptuves?
Visgi kepant bulvinius blynus juos labai traukė, ir juoduliu užsitraukė keptuvė, nei tolygiai įšilo, ir daug aliejaus reikėjo blynams, ir įpilus aliejų jis nepasiskirstė tolygiai. Tai atiduota tą keptuvė atgal ir pinigai grąžinti
QUOTE(Bachure @ 2009 08 16, 18:49)
Tai atiduota tą keptuvė atgal ir pinigai grąžinti
Aš savąja kol kas labai patenkinta Mano paprasto ketaus, be jokios dangos - vaizdo nėra, bet kepimo nepalyginsi su kokia teflonine - esmė, kad ji gerai laiko karštį ir jai nereikia iš naujo įkaist įdėjus kepsnį. Gal prisifantazavau, bet, atrodo, kad ir skonis geresnis joje kepant
Aš savo švedišką špižinę keptuvę naudoju jau keli mėnesiai,vienintelį kartą buvo pritraukę kai kepiau bulves.Gal,kad keptuvė dar visai nauja buvo,gal,kad šviežios bulvės labiau traukė Aš ja labai patenkinta,o bulvių daugiau joje nekepiau,bet reiks dar įdomumo dėlei pabandyti.Daugiau nieko pritraukę nebuvo
Bulvinius blynus šią savaitę žadu bandyt - žiūrėsim, kas bus
QUOTE(obelele25 @ 2009 08 18, 12:36)
Parašyk kaip sekėsi su bulviniais blynais,labai įdomu ar traukė?
Iškepiau šiandien bulvinius blynus - jokio traukimo, net požymių tokių nebuvo. Buvau ir kitą keptuvę pasidėjus dėl visa ko, bet neprireikė. Matyt, ta prikepinimo procedūra tikrai veiksminga