Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(remigijus_zzz @ 2009 07 29, 12:39)
Vilniuje baltarusisku ketaus keptuviu galima nusipirkti kalvariju turguje.

Eisiu apžiūrėt ax.gif
Atsakyti
Beja, jeigu kas inpregnuosite kaitingami daug aliejaus keptuveje, butinai turekite gesintuva ir priziurekite. Nes kaitinamas aliejus gali uzsidegti. O tada bus oj oj oj... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 13, 19:50)

Kažkur skaičiau, kad jas reikia periodiškai ištept aliejum ir iškaitint orkaitėj smile.gif
Papildyta:
Va apie ketaus indus 4u.gif

Žvalgausi ir aš į tą pusę smile.gif Tik va klausimas - kaip ją pagal Giedriaus metodą iškaitinti, jei rankeėna medinė bus?.. g.gif
Atsakyti
Su medine rankena nekišk į orkaitę schmoll.gif aš pripyliau aliejaus ir kaitinau ant ugnies(pas mane dujinė viryklė).
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2009 07 30, 11:57)
Su medine rankena nekišk į orkaitę schmoll.gif  aš pripyliau aliejaus ir kaitinau ant ugnies(pas mane dujinė viryklė).

Aišku doh.gif Bet ar reikia ją vartyti (apvertus irgi reikia kaitinti)? Nelabai supratau to punkto... Nes kišant į orkaitę reikia ištepti visą iš visų pusių, o įpylus aliejaus tai tik vidus padengiamas, ane? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarkela: 30 liepos 2009 - 11:27
Pirmame puslapyje paskaityk,ten parašyta kaip kaitinti smile.gif aš pati pyliau pusę litro aliejaus į keptuvę ir kaitinau apie pusvalandį.
Papildyta:
Taip,tokiu būdu iškaitinsi keptuvės vidų,kad maistas neliptų prie dugno kepant.
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2009 07 30, 12:42)
Pirmame puslapyje paskaityk,ten parašyta kaip kaitinti smile.gif aš pati pyliau pusę litro aliejaus į keptuvę ir kaitinau apie pusvalandį.
Papildyta:
Taip,tokiu būdu iškaitinsi keptuvės vidų,kad maistas neliptų prie dugno kepant.

Jau du kart perskaičiau viską, bet vistiek klausimų kyla biggrin.gif Faustina rašė, kad prieš kaitindama su aliejumi, kaitino tuščią, o ar reikia?
Atsakyti
Aš tuščios nekaitinau,tik su aliejum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remigijus_zzz @ 2009 07 29, 12:39)
Vilniuje baltarusisku ketaus keptuviu galima nusipirkti kalvariju turguje.

Nupėdinau šiandien į Kalvarijas, bet, matyt, diedukui nedarbo diena buvo - neradau unsure.gif
Apžiūrėjau tik toj parduotuvėj. Savotiškos tokios - vintažas bigsmile.gif
Atsakyti
Papirkau šiandien iš dieduko tą britvonėlį už 35 Lt. Reikės dabar tas procedūras atlikt. Išvaizda kokybės nežada, bet žiūrėsim, kai dugną dėsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 06, 20:29)
Papirkau šiandien iš dieduko tą britvonėlį už 35 Lt. Reikės dabar tas procedūras atlikt. Išvaizda kokybės nežada, bet žiūrėsim, kai dugną dėsim ax.gif

tai nepamiršk pasipasakot kaip su naujaja keptuve sekas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 08 07, 12:04)
tai nepamiršk pasipasakot kaip su naujaja keptuve sekas  bigsmile.gif

Būtinai bigsmile.gif
Atsakyti