QUOTE(Sophi @ 2009 06 13, 18:29)
tokių paprastų
Ir kaip čia tau dabar pasakyt
vienžo prisiskaičiau, kad senukuose yra baltarusiškų špižinių keptuvių kol prisiruošiau iki jų nueit, tai špižinias visas buvo jau supermamkos išpirkusios, bet kosnsultantė sakė, kad tikrai būną, o vat likusios buvo ketaus ir aliuminio mišinio keptuvės, tai jos man lyg ir visai nieko buvo, būčiau pirkus jei nebūčiau perskaičius sudėties, kažkaip tas aliuminis mane atbaidė, o kodėl nežinau
dar buvo špižinė keptuvė, bet ji tokia kaip, kad kaime būdavo spalvoti kibirai, nežinau kaip tiksliai vadinasi, bet mano močiutė juos vadindavo polivoti
...... bet gali bandyt Banginyje pažiūrėt, ogal ir pačiuose senukuose jau yra. Bet vat šiandien kepiau kaime kaip tik ant tokioje senovinėje špižinėje keptuvėje nu kitokios jos nei dabartinės, plonesnės, lengvesnės...
O manoji švediška, tai vis neapsisprendžiu gera ji man ar nelabai, nes visų pirma sunki kaip biesas, aš ją su viena ranka vos atkeliu iki puodo viršaus, nu, bet čia sportas sveikata, jos priežiūra man neaiški, nes kai išplaunu ją, ji lyg ir svilt pradeda, jei neplaut kaip, kad perskaičiau čia nuoroda buvo su patarimais, o valyt tik rakšluoščiu nu kaip ir išsivalo, bet man lyg ir higienos trūksta.... nors šiandien viena moteriškė parodė, kad geriausia tipo druskos užpili ir su popieriniu rankšluoščiu ištrini kol keptuvė lieka švari, o plaut po atviru vandeniu tipo tikrai nereikia, nu vienžo, man vis noris ją po kranu pakišt