QUOTE(kristi_22 @ 2011 12 02, 15:34)
Ačiū už patarimą ir nuorodą, kur įsigyti pigiau. Kadangi gyvenu ne kaune ir ne Vilniuje, tai įdomu, kokia kaina Sangaidoj?
Aš už 24 cm mokėjau apie 25 lt, už mažytę 13 ar 15 cm, tiksliai nepamenu, apie 20 Lt. Seniai Sangaidoj nebuvau, nežinau, kokia dabar situacija. Tada, kai pirkau, dar buvo ir kaip aš vadinu "garbanotu" dugnu, kiti berods grill vadina.
Tiesa, dėl paruošimo - šitas iš Sangaidos aš kaitinau. Pyliau rapsų aliejų , iki viršaus palikdama po 1 cm maždaug ir kaitinau po gerą valandą. Smirdi ir dūmija baisiai, tai visas procesas buvo atliekamas lauke ant nešiojamos elektrinės viryklėlės. Kepa puikiai, priekaištų neturiu. Rūdija jei palieki su maisto likučiais arba neiššluostai sausai išplovęs ir nepatepi aliejum lygiai taip pat ir tos pigiosios, ir turima Skeppshult (tą turiu didelę 28 cm).
Bet kuriuo atveju tiksliai žinau, kad daugiau gyvenime niekada nepirksiu jokios kitokios keptuvės, tik ketaus. Nors pagal dabar turimą namie keptuvių arsenalą, tai ir neturėtų tokio pirkinio prireikt.
Dar turiu padėtą bet nebandytą kažkokią iš Maximos, buvo per akciją po 30lt jos, medinėm rankenom, 2 rūšies - visokių liejimo brokų matėsi. Bet jie kepimui nemaišo. Mamai tokią pat nupirkau - naudoja ir rankom ploja.