Labai ačiū už atsakymą
o iš e-bay bijau siųsti, nes siuntimo išlaidos į Lt bus didesnės už daikto kainą. Niekada dar nesu ten pirkusi, tai gal nemoku surasti nemokamo siuntimo.
QUOTE(Lachesė @ 2011 11 28, 16:17)
Sense, o kur jūs matėte už 150lt arbatinuką virimui? aš radau tik apie 100lt , talpa 1,2. Norėtume 1,5l skirto virimui, o daugiausiai parašyta, kad plikymui .
Gal nevisų, bet kiek mačiau arbatinukus, tai vidus emaliuotas, kitaip negalima būtų laikyti ilgai vandens ir pastoviai sausint reiktų.
Mačiau senukuose. Sakiau 150? Kiek pamenu apie 100, nes buvo akcija, čia nesenai, praeitą savaitę buvau.
Va toks
Yra arbatai tinklelis, bet jis išsiima, tai galima naudoti ir be jo.
Papildyta:
QUOTE(DIA-40 @ 2011 11 28, 19:28)
mano per 3 metus parudijo truputi aplink dangti ir snapeli. vidus neemaliuotas . gal dabar butu galima rasti ir emaliuotu kalkes irgi kaupiasi. tai vyras rankiniu budu su drele apgrando ir gerai,nereikia uzleisti. dar ziurejau yra ir ekologisku milteliu kalkems nuimti,reiktu pabandyti. jeigu siunciates is ebay yra pasirinkimas arbatiniu didelis
ebay yra. bet jus pagalvokite kiek siuntimas kainuotų.
neemaliuotas vidus? Na nenagrinėjau labai detaliai, bet kažkoks dažytas vidus buvo.
DIA-40 dar noriu pasiteirauti ar tokie dangciai pas juos parduotuveje ir kokioms keptuvems dydzio jie tika http://www.zirgineli...s/dangciai.html
ce sitie dangciai yra 30 ir 40 diametro. brolis nusipirko ketaus keptuve 28 , tai skambinosi i zirgineli,ce siauliuose pas mum yra sandelis ju, tai sake 28 dangciu nebuna,norejo nusipirkti. 26 ,24 buna. arbatinukai ebay kosminemis kainomis. paziurejau, ketus yra vertinamas kitose salyse ypac japonijoje. man ka ko reikia tai vaikai nuperka per ebay, bet ce jau per brangu
AČIŪ DIA-40
Taip, užsienyje ketus yra vertinamas ir brangus, bet pas mus jau irgi tai ateina į madą, todėl kainos tikrai sukils ir pas mus.
sutinku 100%
kadangi esam naujakuriai, visokių indų reikia. Iki pilnos laimės dar ketaus grilinę keptuvę norim turėti. Tai visos keptuvės ir katilai ketiniai. Dar sendaikčiuose galima pigiau rasti visokių rakandų. Kurį geresnį savaitgalį prieš kalėdas važiuosim į Rietavą.
O arbatinuką vis tik kitokį pasiėmėm.
O arbatinuką vis tik kitokį pasiėmėm.
Dar norejau paklaust,gal yra cia kas nors,kas gyvena ne lt,o uk ir gal yra pirke spizines kepruves,jei taip,tai kur, gal kokiam web psl
Merginos o kaip į šitą reikalą pažiūrėtumėt http://www.zizu.lt/d...mpaign=kartu.lt
Gal kuri turit kažką panašaus. Laukiu komentarų...
Gal kuri turit kažką panašaus. Laukiu komentarų...
Nelabai kaip pažiūrėčiau. Nei firma aiški, niekas. Iš nuotraukos, keptuvė visiškai ne iš ketaus pagaminta, tik užvadinta "ketus". Nebent pasiskambinti ar laišką parašyti su krūva klausimų.