Mes apie sveikesnį maistą galvojam nuo kitos pusės - produktų kokybė svarbiausia, o puodai jau antroje vietoje. Špižinius puodus ir keptuvę rinkomės dėl ilgaamžiškumo ir kainos santykio, o sveikumas buvo ne pagrindinė priežastis. Bet, kad šie indai mažiausiai kenksmingi, visur taip rašo.
Kol kas nenaudoju savo grožybių, bet kai tik turėsiu įspūdžių, pasidalinsiu. Gal kas turit nenaudojamą ketaus grilinę keptuvę, ieškau pigiau nei parduotuvėse.
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 21, 11:35)
Taigi jau turiu savo svajonių ketaus puodus. Gal kam pravers info apie ketaus indų pasirinkimą Lietuvoje. Čia
Perskaičiau blogą. Tai nusipirkot Le Creuset? Kur radote? Jaučiu kaina smagi rinkinio gavos.
Aciu uz patarimus ir nuomones , dabar aisku beliko apsispresti kuria pirkt , ar spizine ar ta woll
woll nera 100% spizines. ten kazkoks lydinio misinys.
Sense, tame straipsnyje apačioje yra komentarai, ten toks juokas gavosi, bet paskutiniam komentare aiškiai nurodyta vieta. O pačiame straipsnyje yra ir žemėlapiukas, kaip tą vietą rasti, čia Kauno bazėse. Kaina, sakyčiau, juokinga palyginus su rinkos ir kitų firmų - už keturis puodus apie lyg 500 gavosi.
Na tikrai juokinga.
Puodas širdutė išvis nerealus
Papildyta:
Dar klausimukas. Ar galima buvo pirkti ne rinkinį, o atskirai vieną puodą?
Puodas širdutė išvis nerealus
Papildyta:
Dar klausimukas. Ar galima buvo pirkti ne rinkinį, o atskirai vieną puodą?
ten yra medžioklė, o aš esu gimus po laiminga žvaigžde, tą dieną netyčia užtikom parduotuvę ir nupirkom beveik visus Creuset puodus, parduodami jie po vieną. Aš tarkime, norėjau visų raudonų, bet tiesiog nebuvo. Nesiskundžiu spalvom, nes kaina tikrai nereali, tai radom ir pirkom. Buvau dar kelis kartus užvažiavus ir, deja, pasirinkimo nebuvo, vieną kartą mačiau žemą troškintuvą, kitą kartą širdutę. Tad geros medžioklės
Kur už kiek?
ir kur?